عشق يعني چي؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

بابا خيلي وقت بود تو مغازشون نرفتم حدود يه هفته اي ميشد فقط بعد از ظهرها همراه دوستم ساعت 4 ،5 از جلوي مغازشون رد ميشيم تا يکي دو ساعت ديگه که داريم برميگرديم اونجور هم تابلو نگاش نميکنم که کسي بخواد شک کنه. خودش که مطمئنم فهميده ولي مثل اينکه دوست نداره... :lol: :lol:
چقدر بدبختم من. اي بدبختrenger اي بيچاره renger دلم به حال خودم ميسوزه اگه بهش رسيدم که هيچي وگرنه اين سوز دل با خودم کجا ببرم؟ :lol: :lol:
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

برو پیشه حافظ عزیز:
المنه لله که در میکده بازست زانرو که مرا بر در او روی نیازست

خمها همه در جوش و خروشند ز مستی وآن می که درآنجاست حقیقت نه مجازست

از وی همه مستی و غرورست و تکبروز ما همه بیچارگی و عجز و نیازست

رازی که بر غیر نگفتیم و نگوییم با دوست بگوییم که او محرم رازست

شرح شکن زلف خم اندر خم جانان کوته نتوان کرد که این قصه درازست

بار دل مجنون و خم طره لیلی رخساره محمود و کف پای ایازست

بر دوخته ام دیده چو باز از همه عالم تا دیده من بر رخ زیبای تو بازست

در کعبه کوی تو هرآنکس که بیایداز قبله ابروی تو در عین نمازست

ای مجلسیان سوز دل حافظ مسکین از شمع بپرسید که در سوز و گدازست
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

:lol: :lol: :lol: machkol جان قربونت برم اين شعر در وصف و حال منه. به خدا دارم گريه ميکنم دل پره. ميخوام گريه کنم اما نميتونم. سخته برام خيلي سخته. دلم شکسته چيکارش کنم؟ :lol: :lol: :lol:
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

چي ميشه يه دختر به يه پسر ابراز علاقه کنه؟ کچاش ايراد داره؟ تا کي ما پسرا بايد دنبال شما ها باشيم بعد شما دلتون بسوزه از سر ترحم دست محبت بر سر ما بکشين بعد هر وقت يه از ما بهترون ديدين مارو مثله يه آدامس اخ کنين بيرون و خيلي راحت برين پي کارتون. چرا اينجوري هستین؟ چرا؟
میدونید یه هم جنس شما الان یه ماهه خواب و خوراک از من گرفته؟ بلایی به سر من اورده که اگه قطار از روی من رد میشد این جوری نمیشدم. من اصلا آدم پرخاشگری نبودم، اصلا آدمی نبودم که تا ساعت 9 شب بیرون باشم ، ولی الان به خاطر این دختر خانوم ببین چه بلایی به سر من اومده. بعد ایشون اصلا انگار نه انگار به روی خودش هم نمیاره من که علم غیب ندارم چه میدونم چه جوری برم جلو.
میدونید مثل چی میمونه؟ یه جعبه سر بسته که تا درش باز نکنی نمیدونی توش چیه. از یه طرف دات میخواد باز کنی از یه طرف میترسی توش بمب باشه بترکونتت. حالا قضیه من هم مثل این میمونه باید چه خاکی به سرم کنم؟ تحویل میگیری دلم میخواد از خوشی خودم پرت کنم وسط خیابون ، تحویل نگیری باز هم دلم میخواد خودم پرت کنم وسط خیابون. به هر حال ماشین له میکنه. :lol: :lol: :lol: :lol:
دوست دارم بفههههههههههههههههههم
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط Ocean Bird »

اینطوری قضاوت نکن رنجر جان... خیلی وقتا هم هست که یه دختر صادقانه و وفادارانه پای به پای یه پسر پیش میره ، اما اون پسر ناگهان اون دختر بیچاره کنار میزنه مثل آدامس اخ میکنه بیرون. :-?

یه چیزی رو میخوام دوستانه بگم ... باید مطمئن بشی که که اون دختر دلش جای دیگه گیر نباشه یا تعهدی نسبت به کسی نداشته باشه، وگرنه اینطوری که شما داری این قضیه را برای خودت هر روز بزرگتر میکنی ، اگه خدای نکرده پاش جایی بند باشه ، ضربه اش برای تو سنگین تره. اینو بخاطر این گفتم که گفتی باهات خیلی سرد و سنگین برخورد کرده. اگه یه دختر پسری را دوست داشته باشه ، اینقدر سنگین برخورد نمی کنه ، مگر اینکه ..... !! البته امیدوارم که حدسم درست نباشه. برات آرزوی موفقیت میکنم . برای خودم هم همینطور. :D
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 18 بار

پست توسط zaksana »

سلام ocean bird جان
به نظر شما renger چه جوري بفهمه که اون دختر خانم دلش جايي بنده يا نه؟
بره تو مغازه بهش بگه :سلام خانم x .ببخشيد دل شما جايي بند هست يا نه ؟؟؟ :-(
دريا نمي گيره نشون از قطره هاي در به در ...
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

خيلي خوبه ميرم بهش ميگم ببخشيد دلتون جايي گير کرده؟ بگين درش بياريم. بابا تازه مثال جعبه رو اون بالا زدم چه جوري بفهمم؟
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

سلام
دوستان خواهشن بحث هاي تكراري رو انجام ندهيد. تاپيك باز هم حالت چت روم داره به خودش مي گيره. تاپيك تاپيك مفيدي بوده و خيلي ها توش درد دودل كردن. دوستان لطف كنند بحث هايي نكنند كه مجبور به قفل تاپيك بشم.

رنجر جان Ocean Bird, درست مي گه كلي دختر داريم كه عاشق پسرا مي شن. و بيچاره ها به خاطر جو به وجود آمده نمي تونن بيان جلو قضيه رو مطرح كنند. باز برو خدات و شكر كن پسري چون پسرا اگه از كسي خوششون بياد خيلي راحت مي تونن برن بهش پيشنهاد بدن در صورتي كه پيشنهاد دختر به پسر زشت تلقي مشه البته داره يواش يواش جا ميوفته ها ولي هنوز زمان زيادي مونده تا طبيعي و معمولي جلوه كنه.
در ضمن اگه اون دختر دوست پسري يا نامزدي داشته باشه. تو حق نداري اون رو مجبور به تركش كني. ببين يكم دنياي عشق و مجنوني رو رها كن منطقي فكر كن. فكر كن اون با تو دوست شده و شما با هم در ارتباط هستيد. دوست داري يه نفر بره بهش پيشنهاد بده؟ دوست داري بعد از دوستي با تو به تو وفادار بمونه؟ پس شخص ديگري هم دوست داره به اون وفادار بمونه. در ضمن گذشت دوره جاهل بازي و شاخ و شونه كشيدن. الان يه قانوني اومده مي گه اول زدي مال تو. واستي يكي ديگه مي ره جلو. تازه هر كي اول مخ بزنه حق بااونه. مثل خواستگار اول كه الويت داره . :-)

موفق باشيد :D
Don't play games with the ones who love you
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

آرمين جان خوب من ميدونم اون با کسي نيست ديگه وگرنه عمرا نميرفتم طرفش. بعدشم به نظر شما زشت من آدرس اين سايت يه جوري بهش برسونم خب مياد اين تاپيک ميخونه ميفهمه من چمرگمه چه دوستهاي نازي دارم يه ماهه خستشون کردم خودم به حال کما ميرم در ميام چشمام داره از حدقه ميزنه بيرون ،ديگه نا ندارم خوب غير مستقيم بهش گفتم ديگه. حالا يه سوال پيش مياد بر فرض مثال که آدرس به دستش رسيد و اينهارو خوند من از کجا بدونم عکس العملش چيه؟ مثلا از خيابون رد يشم يه دسته طي فرو نره تو کمرم. خب ميترسم ديگه
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

از خدات باشه از دست معشوقت كتك مي خوري بچه. حالا ايسا الله زن بگيري عادت مي كني. البته من زن ندارمم شنيدم :grin: .
Don't play games with the ones who love you
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

ARMIN نوشته شده: حالا ايسا الله زن بگيري عادت مي كني. :grin: .

:lol: :lol: :lol: آرمین داغ دل منو تازه می کنی؟ یا این یا هیچکی. :lol: :lol: :lol:

ولی خداییش فکر خوبیه نه؟ :grin: آدرس سایت و میدم و خلاص. چیکار کنم دیگه مردم از بس گریه کردم غصه خوردم.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط Ocean Bird »

zaksana من به رنجر نگفتم بره تو مغازه ازش بپرسه دلش جايي گيره يا نه. دخترا اگه کسي رو هم دوست داشته باشن اولش با اون زبوني که در دهن همه هست و باهاش حرف ميزنيم ابراز نميکنن. دخترا از زبان جسماني استفاده ميکنن. بايد راز خواندن زبان جسمانيشونو بلد باشي. مثلا اگه يه دختري از پسري خوشش بياد موقع ديدنش لبخند از رو لبش ترک نمي شه ( مگر اينکه يه دلخوري کوچولو از اون پسر در ذهنش ايجاد شده باشه، که اون هم زود گذره) . بنابراين اگه ديدي چند بار پشت سر هم با تو سنگين برخورد کرد ... خب ديگه ... بايد يه علامت سوال تو ذهنت شکل بگيره . لبخند ، نگاه کردن مدام به چشمات در حين حرف زدن، گوش کردن به حرفات با مهههههههههرباني و .... ( بقيه اش رو دوستان کمک کنند ) اين علائم ابتدايي را بايد در نوبت هاي متوالي در چهره اش ببيني.

آرمين جان از همراهيت ممنونم. با حرفاتون موافقم. ولي يه چيزي که هست فکر ميکنم فعلا در جامعه ما اگه يه دختر آشکارا به يه پسري ابتدا ابراز علاقه کنه ، با توجه به روحيه و فرهنگ حاکم بر مردان ايراني ، طور ديگه اي بهش نگاه ميکنن و اون دختري که خودشون رفتن جلو بهش پيشنهاد دادن براشون ارزش بيشتري داره. ( البته استثنا هم وجود داره) . نظر شما چيه؟؟
و آرمين به نظر شما چطوره که رنجر بجاي دادن آدرس سايت، تلفني با اون دختر صحبت کنه؟؟ استفاده از تلفن هم ميتونه مشکلش رو حل کنه ها!!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”