سلام
Ocean Bird, ممنون از لطفت. مطالبي كه نوشته بودي رو كاملا قبول دارم. توي تاپيك روانشناسي عشق هم گفتم يا از طريق نگاه مي شه پي برد به راز دل يا از طيق كار هايي كه طرف انجام مي ده.
درست است، جامعه ما هنوز اين قضيه رو قبول نكرده. دليل اينكه پسر ها به دختري كه خودشون برن جلو بيشتر ابراز علاقه مي كنند اين است كه وقتي يه دختر بياد به پسره پيشنهاد بده پسره فكر مي كنه كه اين دختره ديگه ديونه و عاشقش است كه اومده جلو پيشنهاد داده( در صورتي كه مي تونه يه دوست داشتن ساده باشه اگه قضيه پيشنهاد دختر به پسر عادي بشه) و هر كاري هم بكنه اين دختره ولش نمي كنه واسه همينم بهش اهميت نمي ده. ولي در برابر كسي كه خودشون برن پيشنهاد بدن تمام وقت احساس از دست دادن طرف رو دارن واسه همين به كسي كه خودشون پيشنهاد مي دن اهميت بيشتري مي دن.
من با شماره و حتي با پيشنهاد حضوري، با همه اين ها موافقم ولي معمولا آدم عاشق نمي تونه بره به معشوقش شماره بده (خودت كه مي دوني هول ميشه و كارو خراب مي كنه). تازه اگه طرف زنگ نزنه همه چي خراب مي شه. من از اول تاپيك گفتم اگه بخواي بدون پدر و مادر قضيه رو پيش ببري 1001 را داري كه همه دوستان وارد هستند ولي دوستي شكل مي گيره اسمشون مي شه bf و gf. چيزي كه رنجر جان نمي خواد.
ولي اين جور كه پيش مي ره، خود رنجر موافق است با اين كه بعد از عيد بره پيشنهاد بده. ولي در هر صورت كار زياد است واسه رفتن جلو مهم اينه كه روت بشه بري . اين كه بتوني بري جلوي يكي واستي و بهش ابراز علاقه كني رو مي خواد كه مطمئيننا هر كسي نداره.
رنجر جان هميشه يكي تو مغازه ( يا باباش يا پسره) هست؟ هيچ وقت تو مغازه تنها نيست. يا وقتي نيست كه باباش بره بيرون مغازه و اون تنها بشه؟ مي توني اين وقتا زنگ بزني به مغازشون(تلفن مغازه كه مشخص است) باهاش صحبت كني.
موفق باشي