renger جان , دوست عزیز من
چرا انقدر به خودت سخت میگیری ؟ هنوز که هیچی نشده !
تا چیزی به اسم ( نه ) نشنیدی که نباید جا بزنی
اینو بدون اگر دستیابی به خیلی چیزا به همون سادگی که ما میخواستیم بود اون چیزا بعد از بدست اوردن ارزشی برامون نداشت . برای رسیدن بهش تلاش کن این سختی ها الان سخته بعدش شیرینه . یادش که میوفتی لبخند میزنی و برات جالبه که چکارها که نکردی .
الان هم اصلا نباید جا بزنی . چند روز دیگه به تنهایی برو در مغازه و ازش بخا که چند دقیقه باهم صحبت کنید . نسبت به این درخواستت هم مصمم باش .
اینو بدون این درد تنها شما نیست خیلی از جوونهای دیگه یه روزی همین دردو داشتن خیلی ها هم دارن

منم یه روزی داشتم تازه از نوع خیلی شدید
من یه خواهر زاده دارم که از خودم 5سال کوچکتره و بهترین دوستمه اون امریکا زندگی میکنه و مشکلی مشابه شما داره دقیقا مثل شما ولی تابحال که تسلیم نشده . یه برادر زاده هم دارم که گمان کنم تقریبا با شما هم سنه و اونهم عاشق شخصی شده ولی هنوز جرات گفتن رو پیدا نکرده .
خداهم زمانی که ادم و حوا رو خلق کرد به ادم گفت برو جلو و ناز حوا رو بکش این ویژگی زنهاست . کرامت زنها اینجوری رعایت میشه .
باور کن یه روز تموم میشه به اونی که میخای میرسی و ازش در مورد دلایل رفتارهایی که باهات قبل از ازدواج داشته میپرسی یا سوالتو منحرف میکنه یا جواب واقعی نمیده و هزار کار دیگه که تورو به جوابت نمیرسونه . هیچ وقت هم به جواب سوالت نخواهی رسید .
کم نیار درخواست باید از مرد باشه و پاسخ با مکث از زن , توکه نباید تو مکث اول جابزنی
مکث من چند ماه طول کشید اما جا نزدم .
جوری رفتار کن که براش قابل اعتماد باشی و بتونه روت حساب باز کنه , لازم نیست شاهزاده با اسب سفید خالخالی راه راه باشی

جا نزن !!!!!!!