noora:زماني که چيزي مي خواهي تمام هستي دست به دست يکديگر مي دهند تا تو به آن برسي
اي کاش اين در مورد من هم صدق کنه... اي کاش
من کاملا به این جمله اعتقاد دارم و برام بار ها اتفاق افتاده البته براي همه اتفاق می افته ولي ميزارن به حساب شانس و..........
البته من اين جمله را از کتاب کيمياگر نوشته پائولو کوئيلو برداشتم اين کتاب خيلي چيزا به من ياد داد خصوصا اينکه در برابر مشکلات بايد محکم بود و اون را تحت کنترل خودت در بياري. وهمينطور کتاب هاي ديگه اين نويسنده مثل کوه پنجم که عالي بود اگه وقت کردي حتما بخون .
و اما در مورد بيماري پدرت با اينکه تمام استاداي روان شناسي مون ميگن نبايد به کسي بگي که تو هم مشکل مشابه با اون را داشتي و اون را درک مي کني ولي من مي گم که واقعا مشکل تو را داشتم پدرم که عزيز ترين موجود زندگيمه رگ هاي قلبش گرفته بود وبايد عمل مي کرد بد ترين روز هاي زندگي بود ولي من بچه بزرگ خونه بودم بايد به کوچيکتر ها دلگرمي ميدادم همه مي يومدن پيش من درد دل مي کردن خواهرم برادرام مادرم همه ولي من کسي را نداشتم که باهاش درودل کنم بيش تر با خدا حرف مي زدم که البته اون هم جوابمو داد. کاملا درکت مي کنم که چه حالي داري ولي تو پسر خانواده هستي و بايد سعي کني به ديگران دل گرمي بدي .از ته قلبم دعا مي کنم که حال پدرت زود تر خوب بشه

و اما در مورد عشق . من خودم هيچوقت عاشق نشدم و همينطور با پسري دوست نبودم البته خودم نخواستم .ديشب که متنتو خوندم و يه لحظه خودم را جاي تو گذاشتم ديدم چه قدر سخته آدم همش احساس کلافگي داره و سر در گمه
من که هر راه حلي که به ذهنم رسيده بود قبلا گفتم سعي کن يه تصميمي بگيري که بعدا پشيمون نشي .محکم باش......... اگه قرار باشه آدم با اين جور مشکلات از پاي دراد واي به حال مشکلاتي که قرار در آينده براي آدم اتفاق بيفته .
و اين را هیچ وقت يادت نره که آدمهايي که قلب هاي پاک و مهربوني دارن و براي همه خوبي مي خوان .همه يعني( تمام هستي )هم براي اون خوبي مي خوان. روي اين حرف من شک نکن که به خود من ثابت شده
آرزو مي کنم که به بهترين چيز ها برسي برادر خوب من.