عشق يعني چي؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

nodet_68,بنده خدا رو تو هچل نندازی با نصیحتات.اخه تو دختری اون پسره.تو فقط میتونی از طرف اون دختره که رنجر رو به این روز انداخته حرف بزنی.به نظر من رنجر میتونه از طریق شما با احساسات اون دختره اشنا بشه.بهتره یه نفر مثل خود رنجر که یه همچین تجربه ای داشته کمکش کنه.
اصلا یه کاری:یه دختر همشهری با رنجر جان خواهری کنه و ادرس دختره رو بگیره بره پیشش باهاش صحبت کنه.شاید یه فرجی شد.
راستی رنجر جان اصلا به این دختره اعتماد داری؟چقدر ازش میدونی؟نامزدی چیزی نداره یه وقت؟اگه قیل از اینکه بیشتر بهش وابسته بشی بفهمی بهتره تا وقتی که کار از کار گذشت.از من به تو نصیحت.یه بزرگتر رو بفرستی جلو بهتره.نذار دیر بشه.تو حداقل یه خواهری دختر خاله ای دختر عمویی چیزی داری که باهات صمیمی باشه دیگه.خوب عزیز من اینا به چه درد ادم میخورن؟باید ازشون بهترین سو استفاده رو ببری و بفرستیشون سراغ دختره.
ایشااله به عشقت برسی :AA: :AA: .ولی از من به تو نصیحت:تا مستقل نشدی و یه کار درست و حسابی و یه درامد مناسب پیدا نکردی عاشق نشو.البته منظورم همتون بود.تا شرایطتون مناسب نشده عاشق نشید :x :x :x
راستی رنجر حساب کردی تا حالا چقدر ازش دی وی دی خریدی؟ : :) :grin: :-) :-D grin: :m:a :eek: :-O
امیدوارم حرفام به کسی بر نخرده باشه :razz: :razz: :P :razz: :razz: .
یا علی. :( :(
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 135 بار
سپاس‌های دریافتی: 380 بار

پست توسط nodet »

رنجر عزيز!
ما دخترا کم عاشق ميشيم(حداکثر 2 بار) و اگه عاشق شديم محاله فراموش کنيم اما اگه به طرف هم نرسيديم هيچوقت نفرت جاي عشقمون رو نميگيره به طور کلي کنار مياييم!مجبوريم کنار بياييم!
ببين به عقيده ي من دوستتون راس ميگه،من دخترم شما پسر!
من فکر کردم شما ميخواهيد تشکيل خانواده بديد برا همين گفتم فردا صبح بريد شايد شريکتون رو پيدا کرديد!
اما اگه به اين زوديا نيست،و اگه طرفتون دختري نيست که باهاتون دوستي سالم داشته باشد،به نفعتونه که فراموشش کنيد. :lol: :lol: حالا منم بايد در اين غم شريکتان باشم يا نه!
اما اگه فردا بريد و صراحتآ بهتون جواب رد بده،شايد چند روزي دلتون گريه کنه اما بعد مدتي خود به خود فراموشش ميکنيد اما هميشه تا آخر عمرتون دوسش خواهيد داشت.
اين بهتر از اون است که الان عشقتون رو يک طرفه و در سکوت! :razz: نسبت به دختر خانم بيشتر کنيد و بعد مدتي که جواب رد شنيديد عشقتون تبديل به يک کينه بشه،مطمئنم ميشه!
چون شما ميخواستيد جواب اين عشقتون رو بده که شايد اون موقع نداده باشه!
همه ي اينها حدسياتي بيش نيست،دوس دارم تو زندگيت واقع بين باشي
ما آدما هميشه به اون چيزاييکه دلمون ميخواد نميرسيم و ممکنه به چيزاي ارزشمندي تو زندگي برسيم که اصلآ فکرشو نمي کرديم!
گمان ميکنم که طرفتم زياد نشناختي؟درسته؟
چون فقط تونستي ازش دي وي دي بگيري!
اما هر چه زودتر اقدام کن و نذار که بيشتر از اين داغون بشي که در آينده حسرت ميخوري که سودي ندارد!
توصيه ميکنم که هيچوقت پنهاني عاشق کسي نشيد چون عذابتون ميده
شما بايد واسه اينکه جواب دل خودتون رو بديد،جواب دل طرفتون رو هم بشنوید،پس رنجر عزيز براي نجات خودت زودتر اقدام کن!
پيروز باشي دوست من :D
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

esijoon, متاسفانه هيچکي ندارم که بتونم بهش بگم. نه خواهر نه دختر خاله نه دختر عمو. هيچکي.
من تازه 19 سالمه دانشجوام دستم تو جيب بابام وگرنه اگه شرايطم مناسب بود خيلي وقت پيش رسما خواستگاري ميکردم. من چون تک پسرم خانواده ام رو من خيلي حساس هستن.
nodet_68, مسلم که ميخوام تشکيل خانواده بدم. من اگه ميخواستم دوست بشم خيلي وقت پيش با خيليهاي ديگه دوست بشم. وهيچوقت اينطور خودم به آب و اتيش نميزدم. من شرايطم مناسب نيست. ميدونم زود عاشق شدم. اي کاش 3-4 سال بعد ميديدمش نه الان. ولي چاره چيه؟ دلم ديگه گرفتارش شده و روز به روز بيشتر علاقه مند ميشم. من قبلا دو بار رفتم جلو و بهش گفتم. تو صفحات قبل هست ميتونين بخونين و هيچ وقت هم جواب درست و حسابي بهم نداد. نه گفت نه و نه گفت آره.
اون با زبانش چيزي به من نگفت ولي با حرکاتش خيلي چيزها رو رسوند. با نگاهش ، با رفتارش، با حرکاتش. فقط اميدوارم اشتباه نکردم که ميدونم نکردم.
فقط تنها چيزي که داره من عذاب ميده اينه که اون يه وقت دچار سوتفاهم نشه که چون من تو اين يه ماهي ديگه نرفتم مغازشون پس يعني ديگه دوستش ندارم. چون من آخرين باري که ازش دي وي دي گرفتم 6 تا دي وي دي قبلي به علاوه 3 تا ديگه. ميترسم پيش خودش فکر کنه من آخرين بار به خاطر دي وي دي ها رفتم مغازشون و حالا ديگه نميرم. خدا کنه شنبه يه فرصت پيش بياد بتونم برم. خداااااااااااااااااااااااا
از اين نظر هم مطمئنم که نه نامزد نه دوست پسر و نه هيچ چيز ديگه اي نداره. بنده خدا اصلا تو اين خط ها نيست و همينش من بيشتر جذب کرد. من دنبال يه دختر نجيب و سنگين ، با ادب ، با حجاب، و البته زيبا بودم که شکر خدا پيدا کردم ولي نميدونم چه جوري بهش برسم.
فقط ميخوام خدا کمکم کنه. خدا
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

باز هم ميگم:

عشق يعني زندگي را باختن * * * * چند سالي بي دليل با هر الاغي ساختن :K:L
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

اگه قسمت تو باشه بهش میرسی.ولی یه نصیحت برادرانه بهت میکنم.چون عاقبت این موارد رو در فامیل خودم دیدیم.
اگه تازه 19 سالت هست و دستت تو جیب بابات هست بهت توصیه میکنم یا هرچه زودتر اون رو فراموش کن حتی اگر به قیمت ضربه شدید روحی بهت بشه و یا هرچه سریعتر مسئله رو با مادرت در میون بزار.پدرت نه فقط مادرت.
راستی دختره چند سالشه؟با این حرفات به نظر میاد از تو بزرگتر باشه یا همسنت باشه.درسته؟
در اخر هم حرفهای قبلی خودم و nodet_68 رو دباره بهت گوش زد میکنم.خیلی مواظب باش.در این سن هم تو بی تجربه و حساس هستی و هم اون.حتما با کمک یک بزرگتر برو جلو.مادرا خوب بلدن چیکار کنن در این مواقع.اگه به مادرت بگی و مادرت هم ازش خوشش بیاد و باهاش موافق باشه حتما تا اخر سال دسته جمعی با دختر ها و پسر های انجمن میایم جشن نامزدیت.مادرا خوب بلدن ضربتی کار کنن.
اگه دوستش داری و از اون و از خودت مطمئن هستی بجنب.چون با توصیف های شما یه همچین خانم خوشکل و با وقاری زیاد تو خونه باباش نمیمونه.رو هوا میبرنش.اگه مادرت بره جلو قول میدم 1 هفته بعدش دستش رو بگیری و بشینین پای این تاپیک و از صفحه اول تا اخرش رو با هم بخونین و برو بکس رو دعا کنین.
بجنب.تنها مرحله سخت کار در میون گذاشتن مسئله با مادرت هست.اون خودش خوب بلده چطور همه چیز رو راست رو ریس کنه. :) :o :razz: ::ns :m:a
اگه کارت شد حتما خبرمون کنیا.مخصوصا nodet_68, چون تو این چند صفحه اخر که میخوندم,میدیدم خیلی کمکت میکنه.من رو هم یادت نره دعوت کنی.می خوام بیام تو جشن نامزدیت ......... . :grin: :grin: :-D :grin: :smile: :???: :razz:
در پناه مرتضی علی موفق باشی. :razz:
تصویر
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

dr_mehdi57,دید هرکس به زندگی و عشق به نوع زندگیش و درکش از نعمت عشق بستگی داره.
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

esijoon, سريال ترانه مادري ميبيني؟ مادر پويا چه جوريه؟ حالا ضبدر 3 کن به توان 16 برسون ميشه مامان من.
اميدوارم خونه باباش بمونه تا من بيام.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

renger,اگه اینطوری هست که باید بری یه کوزه گنده سفارش بدی و به مقدار زیاد سرکه.کارش رو هم خودت میدونی :grin: .
شوخی کردم.به هر حال هر مادری خوبی بچش رو می خواد.یه امتحانی بکن.ولی بهت پیشنهاد میکنم فعلا به بابات چیزی نگی.ولی حتما سعی کن یه جوری با مادرت در میون بزاری.اخه بالاخره هر کسی یه رگ خوابی داره.
راستی میگی مادرت مثل مادر پوپا هست نکنه اون دختره هم مثل نغمه هست؟از نظر قیافه عرض میکنم.
به هر حال نمیتونی که خودت بری جلو بگی من میخوامت.باید یه بزرگتر پیش قدم بشه.بهترین شخص مادرت هست.ولی با توجه به خصوصیات پدر میشه به بعضیاشون بیشتر از مادر اعتماد کرد.اگه میبینی میگم به پدرت نگو و اول با مادرت در میون بزار به این دلیل هست که من اخلاق پدرت رو معمولی تجسم کردم.نه خیلی احساسی.البته فکر کنم خودت به این درک رسیده باشی که بفهمی کدوم راه برات بهتره.ولی بز هم میگم کمک مادرت رو فراموش نکن.به خدا مادرا در این موارد معجزه میکنن.فقط کافیه به مادرت اعتماد کنی.
یا علی.بای.
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

آره مامانم معجزه ميکنه از يه هيکل 80 کيلويي 20 گرم خاکستر درست ميکنه.
esijoon, فعلا از خودم نميبينم که درباره اين مسئله با خانوادم وارد مذاکره بشم چون چندين دور تحريم ميخورم اساسي.
فقط و فقط ميخوام مطمئن بشم که اون هم به من علاقه داره، دوستم داره و برام صبر ميکنه.
ميخوام سريع دانشگاه تموم کنم برم يه کاري دست و پا کنم بعد. ميترسم تو اين 3-4 سالي از دستش بدم. :sad:
الانم که دپسرده ام اساسي
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

والا من خودم تا حالا عاشق نشدم.هیچ تجربه ای هم ندارم.اگر هم میبینی همش میگم با خونوادت در میون بزار برای اینه که بلایی که سر داییم اومد سر تو نیاد.همین.
والا دیگه از اینجا به بعد باید اونایی که تجربه عاشقی داشتن کمکت کنن.
امیدوارم به مرادت برسی و اینو همیشه در نظر داشته باش که هر اتفاقی حکمتی داره.
یا علی.
تصویر
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 135 بار
سپاس‌های دریافتی: 380 بار

پست توسط nodet »

داري اشتباه مي کني!
تو الان يه پسر 19 ساله اي هستي که فکر ميکني دوس داشتن با يک ماه دوري فراموش ميشه!!!!!!
يه شب کلآ نخواب فکر کن رنجر عزيز!
موفق باشي
درکت رو در اين مسائل بالا ببر :D :D
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

esijoon, ممنونم ازت انشالله تو هم به خواسته قلبت برسي. مطمئنم که حکمتي داره وقتي يه شهرک بالا پايين کني بري تو 8 تا مغازه دي وي دي گير نياري دست بر قضا بري اونجا ببينيش. آره مطمئنم حکمتي داره.
nodet_68, فقط تنها ترسم اينه. چيکار کنم دست خودم نيست.
شما ميگي يه شب. به قرآن من الان 6 ماهه که شب و روز ندارم. نصفه شب از خواب ميپرم. هميشه هم خوابش ميبينم.
شبها با يادش چشمام ميبندم و صبح هم اولين چيزي که به ذهنم مياد اونه.
نميدونم اون هم به من فکر ميکنه يا نه.
يعني من اگه دوباره برم مغازشون اون هنوز مثل گذشته است؟؟؟ با هام سرد برخورد نميکنه؟ به من اعتماد داره؟ دوستم داره؟
اينها چيزهايي که فکر من به خودش مشغول ميکنه.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”