ببخشید پست قبلی رو ناقص دادم دوستم منتظر بود که جایی بریم
ببینید من دیشب که بعد دو سال به این فروم سر زدم(از دوست عزیزم BijBij ممنونم که منو یاد این فروم انداخت) اولین تاپیکی که دیدم این بود و توی همین صفحه 24 دیدم کسی مشکل داره و فهمیدم جایی برای گفتن مشکلات در رسیدن به عشق هست و از اونجا که خودم دو تجربه ناکام رو در این مورد داشتم وظیفه خودم دونستم که پست قبلی رو بدم و تجربههام رو با دوستان share کنم
البته بعدش بخاطز زیبایی تاپیک شروع کردم از صفحه یک به خوندن و تا الان تا صفحه 12 رو خوندم و امشب هم کل خوندن تاپیک رو تموم میکنم
این رو هم بگم که تا همون صفحه 12 که خوندم بعدش کمی احساس کردم که ممکنه دوستان با اون پست مخالفت کنن چون واقعن دیدم همه case هایی که مطرح شده پاک هستن و چزی جز دوستن داشتن در دل عزیزان نیست
از طرفی هنوز هم پای همون پستم هستم و مواردی رو که برای رسیدن به معشوق گفتم که تجربیات خودم و کار هایی که باید میکردم و انجام ندادم هست رو وظیفه خودم دونستم تا بگم. چون واقعن وقتی بعدش خوندم این همه مدت کسی مثل renger به خاطر خجالت و تجربه اول این همه مدت توی خودش ریخته و عذاب کشیده نارحت شدم و یاد خودم افتادم و همینطور از دادن اون پست حس خوبی گرفتم
البته میدونم چیزایی که گفتم عینن بعضی هاش با مخ زدن هیچ فرقی نداره مثل این:
اگر تجربه اولتون هست و اولین دختر مورد علاقتون هست بهتره به دلیل حساسیت بالای کار و همونطور برای آشنا شدن با نحوه حرف زدن و اینکه کلن لم رابطه با دختر بیاد دستتون با یه دختر معمولی که هیچ حسی هم بهش ندارین دوست شین تا تجربه تون بیشتر شه. میدونم کمی عذاب وجدان داره
این یعنی نقطه مقابل عشق و تضاد کامل. اما وقتی میبینم اگه خودم به پیشنهادای دوستی که قبل از اینکه عاشق شده بودم توجه میکردم و کمی با صبحت کردن با دخت آشنا میشدم و خجالتم کم میشد الان شاید وضع چیز دیگه یی بود.
دوست ندارم یکی دیگه مثل من وقتی طرفشو بعد کلی مدت میبینه و میخاد بره جلو ولی از ترس اینکه خراب کنه مثل من منصرف شه و باز هم در حسرت بمونه
من بی دلیل این مورد رو نگفتم
و همینطور از سایر موارد اون پست هم میتونم دفاع کنم
در آخر باز میگم ریسیدن به عشق قشنگه ولی اگه به طریقه عشاق 90% بخاطر کم تجربه بودن و پختگی ما شکست میاره
نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن اگه اولش معمولی برن جلو مثل یه دوستی خیابونی و کم کم و به صورت عقلانی علاقه شون رو نشون بدن و اون دختر رو با اخلاق خوب و دوست داشتن به سمت خودشون بکشونن و شفیته کنن بد میدونن؟ مگه اینو نمخان که روزی دوستت دارم رو از زبان معشوقه بشنون
اگر کسی باز هم با جایی از حرفام موافق نیست من خوشحال میشم بشنوم شاید من اشتباه میگم
و اسی جان, Zahra1365 منو اصلن ناراحت نکرد چون ما ایجا هستیم تا با هم بحث کنیم و به یه نتیجه برسیم و همینطور از تجارب هم درس بگیریم.