عشق يعني چي؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

New Member

پست توسط BLACK TIGER »

اون وقت که من خير سرم رسما عاشق شده بودم و به همکارم گفته بودم دنيا برام خيلي قشنگتر شده بود . اخلاقم 100 برابر بهتر شده بود .تحملم توي همه چيز بيشتر شده بود.تلاشم زيادتر شده بود.هر وقت اون خانم را ميديدم حس مي کردم قلبم پريده توي گلوم و فکر ميکردم اوني که دارم ميبينم يه تيکه از وجودمه که داره جلوم راه ميره. اما همون وقت هم 100 درصد همه چيز رو تموم شده نمي دونستم.آخه يکي از دوستام عاشق يه خانمي شد و رفت خواستگاري و با اون خانم نامزد شد. دو ماه بعد که ميخواستن عقد کنن وقتي آزمايشهاي قبل از ازدواج رو دادن بهشون گفتن که نمي تونن ازدواج کنن و قضيه بهم خورد . هنوز که هنوزه دوستم داغونه .اينو نوشتم که بدونين جواب مثبت طرفتون هميشه پايان کار نيست و ممکنه يه چيزهايي پيش بياد که مانع ازدواج بشه. :-( . اينم ميدونم که فراموش کردن يه عشق زمان زيادي مي خواد اما بايد صبور بود و عاقلانه دنبال راه حل گشت. من هنوز هم توي اداره بهترين اتفاقي که ميتونه برام بيفته ديدن همکارمه و اگه يه روز نبينمش حس ميکنم يه چيزي گم کردم اما چه فايده که حتي نميتونم باهاش حرف دلم رو بزنم و بهش بگم تمام فکر منو مشغول کرده :sad: :sad: :sad: :sad:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6706 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

رنجر من که ديگه نمي دونم چي بهت بگم ! يکي بايد به خودم کمک کنه ! من توي 6 ماه گذشته 2 تا اتفاق برام اتفاق افتاده که بد جوري داغون شدم ديگه قاطي کردم اساسي :?
حالا این که یکی میاد میگه که اگه جواب رد بشنوی ازش متنفر میشی دیگه از اون حرفها بود !!!!! همین جوری از خودتون حرف در نیارین ! حتما بعذش هم رنجر میره اسید میپاشه توی صورت طرف !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

نه محمد جان هيچ وقت نفرت جاي عشق تو سينه من نميگيره. من اونو دوستش دارم. اگه بگن رو خودت اسيد بپاش اون خوشبخت ميشه يه لحظه هم شک نميکنم.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

به نظر من اگه آدم کسي رو دوست داشته باشه بايد اجازه انتخاب رو بهش بده. اين که ميگن عاقبت عشق شکست خورده تبديل به نفرت ميشه فقط نشون دهنده اوج خودخواهي طرفه که ميخواد به زور و به هر طريق ممکن فرد مورد علاقش رو بدست بياره حتي در حالتي که اون فرد علاقه اي بهش نداره.عاشق واقعي کسيه که حاضر بشه براي رضايت طرف مقابلش حتي پا روي دل خودش بزاره و ازش دست بکشه.نمونش هم همين رنجر خودمون که با اين پست آخرش نشون داد يه عاشق واقعيه.اما رنجر جان هيچ فکر کردي چطور بايد اون خانم رو خوشبخت کني اصلا برنامه ات براي آينده چيه .فرض کن با اون خانم الان ازدواج کردي خب حالا ميخواي چکار کني :-x برنامت براي خوشبخت کردن و به آرامش رسوندن اون خانم چيه :-x راجع به مسايل مالي چه برنامه اي داري :-x ايا ميتوني توقعات اون خانم رو در حدي که خودت دچار عذاب وجدان نشي براورده کني :-x ايا به نظر خودت تو بهترين کسي هستي که ميتونه اونو خوشبخت کنه يابه نظرت از تو بهتر هم پيدا ميشه :-x اگه بتوني به اين سوالها جواب قاطع بدي شايد خيلي راحت مشکلت رو بشه رفع کرد ولي اگه همه چيز رو به آينده موکول کرده اي بهت توصيه ميکنم با زندگي اون خانم و خودت بازي نکن و در همون آينده براي زندگيت تصميم بگير :razz: :-( :-( :-( :-(
راستي فارسي تايپ کردن چقدر سخته :::P
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

FREE MAN, جان
مسلم کخ برنامه دارم. من اونو دوست دارم و حاظرم براي خوشبختيش هرکاري بکنم. گفتم که چون شرايطم مناسب نيست نميتونم حرفي بزنم و پا پيش بذارم. الان هم با جديت دارم درسم ميخونم ميخوام دانشگاه زودتر تموم کنم يه شغلي دست و پا کنم وضعم پدرم هم شکر خدا بدک نيست ميدونم کمکم ميکنه. اون هم دختر ساده و قانعيه.
ميدونم ممکنه بهتر از من هم براش پيدا بشه درش شکي نيست. من انتظار ندارم که حتما منو انتخاب کنه. اون آزاده که خودش براي سرنوشتش تصميم بگيره. شوخي نيست وقتي بله بگه بايد با تمام خوشي و غم ها بسازه نميدونم آيا در خودش همچين چيزي ميبينه يا نه.
هيچي نميدونم.
امروز داشتم رد ميشدم داخل نگاه کردم يهو با باباش چشم تو چشم شدم اينقدر خجالت کشيدم. نميدونم ولي فکر کنم باباش يه بوهايي برده.
ديروز با حال بود. 2 تا مغازه بعد از اينها يه فست فود داره. منو دوستم داشتيم از روبه رو ميومديم که يهو ديدم اينو خواهرش از مغازه اومدن بيرون. من که ديدم اون سرش انداخت پايين من هم همينکار کردم. با دوستم رفتيم فست فود که ديدم چند ثانيه بعد اون خواهرش هم اومدن تو و پيش چند تا دختر ديگه نشستن که بعدا فهميديم دوستاشون بودن. متاسفانه تمام مدت پشت به من بود. چشمام اشک ميومد از بس بهش خيره شده بودم.
دوستم داره؟؟؟
اين سوالي که تمام مدت ذهنم به خودش مشغول کرده. کاش جوابي براش پيدا ميشد. کاشششششششششششششش...
New Member

پست توسط hermione »

renger نوشته شده:FREE MAN, جان
مسلم کخ برنامه دارم. من اونو دوست دارم و حاظرم براي خوشبختيش هرکاري بکنم. گفتم که چون شرايطم مناسب نيست نميتونم حرفي بزنم و پا پيش بذارم. الان هم با جديت دارم درسم ميخونم ميخوام دانشگاه زودتر تموم کنم يه شغلي دست و پا کنم وضعم پدرم هم شکر خدا بدک نيست ميدونم کمکم ميکنه. اون هم دختر ساده و قانعيه.
ميدونم ممکنه بهتر از من هم براش پيدا بشه درش شکي نيست. من انتظار ندارم که حتما منو انتخاب کنه. اون آزاده که خودش براي سرنوشتش تصميم بگيره. شوخي نيست وقتي بله بگه بايد با تمام خوشي و غم ها بسازه نميدونم آيا در خودش همچين چيزي ميبينه يا نه.
هيچي نميدونم.
امروز داشتم رد ميشدم داخل نگاه کردم يهو با باباش چشم تو چشم شدم اينقدر خجالت کشيدم. نميدونم ولي فکر کنم باباش يه بوهايي برده.
ديروز با حال بود. 2 تا مغازه بعد از اينها يه فست فود داره. منو دوستم داشتيم از روبه رو ميومديم که يهو ديدم اينو خواهرش از مغازه اومدن بيرون. من که ديدم اون سرش انداخت پايين من هم همينکار کردم. با دوستم رفتيم فست فود که ديدم چند ثانيه بعد اون خواهرش هم اومدن تو و پيش چند تا دختر ديگه نشستن که بعدا فهميديم دوستاشون بودن. متاسفانه تمام مدت پشت به من بود. چشمام اشک ميومد از بس بهش خيره شده بودم.
دوستم داره؟؟؟
اين سوالي که تمام مدت ذهنم به خودش مشغول کرده. کاش جوابي براش پيدا ميشد. کاشششششششششششششش...

نمیشه گفت دوستت داره ولی در اینکه بهت فکر میکنه شکی نیست
رنجر جان از این به بعد دو تا کار رو انجام بده
1- فعلن آفتابی نشو حتا اگه غیر اتفاقی هم اونو دیدی اصلن به روی خودت نیار میدونم سخته ولی انجام بده
2- زیاد با دوستت به طرف اون نرو. همچنین این موضوع رو زیاد سر زبونا بین دوستات ننداز.بهتر بگم حرکتی خاستی بزنی یا خاستی از دم مغازشون رد شی خودت تنها برو.فکر نکنم زیاد خوشش بیاد

اینکه بخای درس رو با جدیت بخونی که زود تموم شه خیلی خوبه ولی فکر کردی توی این مدت درس خوندن و کار پیدا کردن شما ممکنه اتفاق ناخوشایندی مثل خواستگار دیگه پیش بیاد؟!
پیش هم درس و رو با جدیت بخون و هم دنبال این باش که اون رو سمت خودت بکشونی و اون به خودت غلاقمند کنی
البته این دو هم نباید روی هم تاثیر بزارن و اولی دومی رو خراب کنه و بر عکس
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

hermione,
براي چي گفتي افتابي نشم؟ به خاطر خودش يا پدرش؟
در ضمن اين دوستم از اولين باري که اونو ديدم و از اول ماجرا تا حالا با من بود. پسر خوبيه. جز اون و شماها هيچي کي ديگه خبر نداره. منظورتون اينه که اون دوست داره من تنها ببينمش؟
خب خواستگار ديگه ممکنه بياد چيکار ميتونم بکنم؟ نميتونم مثل جاهل هاي قديم سر راهش بگيرم براش تيزي بکشم که. به هر حال اون حق داره خودش انتخاب کنه.
New Member

پست توسط hermione »

renger نوشته شده:hermione,
براي چي گفتي افتابي نشم؟ به خاطر خودش يا پدرش؟
در ضمن اين دوستم از اولين باري که اونو ديدم و از اول ماجرا تا حالا با من بود. پسر خوبيه. جز اون و شماها هيچي کي ديگه خبر نداره. منظورتون اينه که اون دوست داره من تنها ببينمش؟
خب خواستگار ديگه ممکنه بياد چيکار ميتونم بکنم؟ نميتونم مثل جاهل هاي قديم سر راهش بگيرم براش تيزي بکشم که. به هر حال اون حق داره خودش انتخاب کنه.

نه بخاطر اینکه جو کمی آروم شه و همینطور فک نکنه که خیلی دیونش هستی
میدونم این دوستت حتا اولین دفعه هم باهات بوده ولی پیشنهاد میکنم تنها بری. این دوست بیشتر جنبه یه روحیه دهنده و شارژر داره و دختر فکر میکنه که طرف میترسه یا کم میاره که همیشه یکی هم با خودش میاره. چون خودم هم تجربه داشتم میگم تنها برو. دیگه اینکه اون که دختر دبیرستانی نیست که با دوستت بری
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

hermione,
امروز تنها رفتم مغازشون بدنم مثل بيد ميلرزيد. همش فکر ميکردم باباش يه موقع برميگرده يه چيزي ميگه ولي هيچي نگفت. پيش خودم گفتم يه اخمي تخمي هيچي. اتفاقا خيلي هم خوب برخورد کرد. خنديد. نميدونم. خودش داشت با تلفن صحبت ميکرد پشت به من بود من هم نميتونستم جلو باباش برگردم دخترش ببينم. همون لحظه بابام هم زنگ زد کارم داشت. رفتم پول بدم دستم مثل چي ميلرزيد. فکر کنم باباش متوجه لرزش دستم شد.
New Member

پست توسط hermione »

زیاد تلقین نکن
دیگه بدتر از من نیستی که جلوی در خوابگاه خواستم با طرفم صحبت کنم نگو مسعول خوابگاه کنار در وایساده بوده و کلی باهاش حرفم شد!
اگه رفتی اونجا عادی برخورد کن
New Member

پست توسط hermione »

رنجر جان جدیدن چه خبر؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

به عنوان کسي که چند سال بيتشر از شما زندگي کرده به همه شما عزيزان توصيه مي کنم جونيتون رو با اين مسايل حروم نکنيد. الان که جوون هستين قدر جوونيتون رو نميدونين و چون فکر مي کنيد عمر نامحدوده به همين خاطر راحت دارين اين گوهر گرانبها رو به پاي مسايل بيهوده ميريزين. اين کارو نکنيد که بعدا پشيمان خواهيد شد زماني که سودي نداره...
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”