عشق يعني چي؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 79 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
خدايا به هر که دوست مي داري بياموز که عشق از زندگي کردن بهتر است وبه هر که دوست تر مي داري بچشان دوست داشن از عشق برتر! اميدوارم خواننده ي خاص خود پي به معناي عميق اين پيام برده باشد.دوست گرامي خانم وآقاي عزيز روي صحبتم با شخص شماست با تمام وجود وعميق دوست بداريد تا واقعا عاشق باشيد.
در میان هر سیب،دانه ی محدودی ست. در دل هر دانه، سیب نامحدود، چیستانی ست عجیب.دانه باشیم نه سیب
منم يه آدم عاشق ولي متاسفانه عاشق يه آدم متاهل . البته اول ميدونستم بعد از 7ماه فهميدم كه متاهله اون موقع ديگه جدا شدن برام سخت بودو الان كه 6 سال ميگذره غير ممكن شده. بعد از اين همه مدت هنوز اگه يه روز نبينمش نفس كشيدن برام سخت ميشه. هيچ انگيزه ديگه اي به غير از اون واسه زندگي كردن ندارم .حتي قيد ازدواجم زدم. خانواده هامونم با خبر شدن هم خانواده من هم زن اون و خانوادش . ميدونم همه اين رابطه رو محكوم ميكنن ولي باور كنيد من بي تقصيرم .كاره دله.
- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:
sahar26 نوشته شده:منم يه آدم عاشق ولي متاسفانه عاشق يه آدم متاهل . البته اول ميدونستم بعد از 7ماه فهميدم كه متاهله اون موقع ديگه جدا شدن برام سخت بودو الان كه 6 سال ميگذره غير ممكن شده. بعد از اين همه مدت هنوز اگه يه روز نبينمش نفس كشيدن برام سخت ميشه. هيچ انگيزه ديگه اي به غير از اون واسه زندگي كردن ندارم .حتي قيد ازدواجم زدم. خانواده هامونم با خبر شدن هم خانواده من هم زن اون و خانوادش . ميدونم همه اين رابطه رو محكوم ميكنن ولي باور كنيد من بي تقصيرم .كاره دله.
کار دل چیه؟ دست بردار! این کارها آخر عاقبت نداره
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...
sahar 26 عزيز
حرفت رو باور ميکنم .ميدوني چرا؟چون منم عاشق بودم عاشق همسرم . البته اين لينک خا نواده نيست که درش بحث کنيم ايکاش معني واقعي عشق رو بفهمند و اون رو به بازي و تعارف نگيرند تا به سرنوشت شما و من نوعي دچار شن!!!بيا براشون دعا کنيم خوشبخت باشن چون دوستشون داريم . مگه نه؟؟؟
حرفت رو باور ميکنم .ميدوني چرا؟چون منم عاشق بودم عاشق همسرم . البته اين لينک خا نواده نيست که درش بحث کنيم ايکاش معني واقعي عشق رو بفهمند و اون رو به بازي و تعارف نگيرند تا به سرنوشت شما و من نوعي دچار شن!!!بيا براشون دعا کنيم خوشبخت باشن چون دوستشون داريم . مگه نه؟؟؟
در میان هر سیب،دانه ی محدودی ست. در دل هر دانه، سیب نامحدود، چیستانی ست عجیب.دانه باشیم نه سیب
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
dr_mehdi57 نوشته شده:به عنوان کسي که چند سال بيتشر از شما زندگي کرده به همه شما عزيزان توصيه مي کنم جونيتون رو با اين مسايل حروم نکنيد. الان که جوون هستين قدر جوونيتون رو نميدونين و چون فکر مي کنيد عمر نامحدوده به همين خاطر راحت دارين اين گوهر گرانبها رو به پاي مسايل بيهوده ميريزين. اين کارو نکنيد که بعدا پشيمان خواهيد شد زماني که سودي نداره...
دکتر مهدی عزیز که خیلی از ما بزرگتر هستین !!
اصلا" نمیتونم منظورتون رو از مسائل بیهوده بفهمم اما مطمئن باشین هیچ کسی فکر نمیکنه عمرش نامحدوده ! حتی میتونین مطمئن باشین که یه جوون هم سن و سال من خیلی بیشتر از شمای بزرگتر یه مرگ فکر میکنه و اون رو به خودش نزدیک میدونه
و یه چیز دیگه ای که نمیفهمم اینکه شما چه تجربه ای داشتین که اینقدر عشق زده شدین ؟!
در آخر اینکه شاید از نظر شما مسئله سودمند و باارزش مطالعه کردن و شایدم درس خوندن و دکتر شدن باشه !! اما باور کنین زندگی چیزای دیگه ای هم هست
يا علي ............. P.K
agha mehdi khobe bedoni ghabl az inke hame in mozo ro befahmand mano to hame karha moshavere khodeshon midonestano be hame nazaratam motmaen bodan chon fekr mikardan adami ke ashegh nist az hame manteghi tare vali nemidonestan az hame asheghtar khode manam va vaghti fahmidan ....be kol raftareshon avaz shod. shayad shoma ham mese man bashi ? asheghi ke nemikhad baghie bedonan joz khodesh?
ديگه نه .چون معشوق من قدر عشقي رو که نسبت بهش داشتم ندونست.منو با عشق فراموش کرده ولي من کما کان دوستش دارم چون عاشقشم.اگه بهم ايرادي نباشه مي پرستمش.دلم ازش شکسته چون ميگه دوسم نداره و باورم نداره بايد تغيير رويه بدم سخته ولي چاره چيه؟؟؟
ديگه نه .چون معشوق من قدر عشقي رو که نسبت بهش داشتم ندونست.منو با عشق فراموش کرده ولي من کما کان دوستش دارم چون عاشقشم.اگه بهم ايرادي نباشه مي پرستمش.دلم ازش شکسته چون ميگه دوسم نداره و باورم نداره بايد تغيير رويه بدم سخته ولي چاره چيه؟؟؟
حتما" لياقتشو نداشته، مطمئتن باش اگه لياقتشو داشت درك ميكردو ميموند پس غصه نخور.
اينجا خيلي خوبه به دور از اينكه كسي بشناستت و ازت توقع نداشته باشن كه اين چيزارو بگي وراحت ميتوني حرف دلتو بگي من 2روزه با اين سايت آشنا شدم ولي چنان آلودش شدم كه اين دو روز به جاي كاركردن تمام مدت داشم اين تاپيك و ميخوندم . اميدوارم همه به مراد دلشون برسن. برايمن ديگه رسيدن بهش مهم نيست همين كه باهام بمونه و تركم نكنه كافيه
اينجا خيلي خوبه به دور از اينكه كسي بشناستت و ازت توقع نداشته باشن كه اين چيزارو بگي وراحت ميتوني حرف دلتو بگي من 2روزه با اين سايت آشنا شدم ولي چنان آلودش شدم كه اين دو روز به جاي كاركردن تمام مدت داشم اين تاپيك و ميخوندم . اميدوارم همه به مراد دلشون برسن. برايمن ديگه رسيدن بهش مهم نيست همين كه باهام بمونه و تركم نكنه كافيه