عشق يعني چي؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 330 بار
- سپاسهای دریافتی: 109 بار
Re: عشق يعني چي؟
يكي از خانوماي كلاسمون منو چندتا از پسراي كلاس رو براي تولدش دعوت كرده بود كه بريم همين.من هميشه تو دانشگاه تيپ رسمي ميزنم.احساس هم ميكنم كه ديگه از حرف زدن با من خسته ميشه.در ضمن الان كه فكرشو ميكنم ميبينم يه سري از شرايط ازدواج رو ندارم...
كاشكي ميدونستي كه ....اي كاش...
-
- محل اقامت: کرمان
- سپاسهای ارسالی: 1523 بار
- سپاسهای دریافتی: 1169 بار
عذر میخوام که پا برهنه میام وسط بحثتون...
ببین جناب امیر تاک:
اولا که کلا تا با یک دختر رابطه ی خودت رو 100% نکردی با حتی صمیمی ترین دوستت هم قضیه رو درمیون نذار. و به هیچ عنوان هیچ وقت برای ابراز علاقت شخص دیگه ای رو جلو ننداز حتی یک دختر
هیچ چیز مهم تر از غرورت نیست. حفظش کن...
دختری که با یک پسر دیگه میره بیرون...تلفنی باهاش صحبت میکنه...با اسم کوچیک صداش میکنه و اینطور که مشخصه سعی داره بهش ثابت کنه که هیچ علاقه ای به تو نداره... واقعا اگه من به جای تو بودم کلا بیخیال این شخص میشدم.
دقیقا متوجه هستم که از چه مدل دختری حرف میزنی. برادرانه میگم که شدیدا از این مدل دخترها حذر کن.
ببین جناب امیر تاک:
اولا که کلا تا با یک دختر رابطه ی خودت رو 100% نکردی با حتی صمیمی ترین دوستت هم قضیه رو درمیون نذار. و به هیچ عنوان هیچ وقت برای ابراز علاقت شخص دیگه ای رو جلو ننداز حتی یک دختر
هیچ چیز مهم تر از غرورت نیست. حفظش کن...
دختری که با یک پسر دیگه میره بیرون...تلفنی باهاش صحبت میکنه...با اسم کوچیک صداش میکنه و اینطور که مشخصه سعی داره بهش ثابت کنه که هیچ علاقه ای به تو نداره... واقعا اگه من به جای تو بودم کلا بیخیال این شخص میشدم.
دقیقا متوجه هستم که از چه مدل دختری حرف میزنی. برادرانه میگم که شدیدا از این مدل دخترها حذر کن.
اندکی صبر...
- محل اقامت: Tabriz
- سپاسهای ارسالی: 6254 بار
- سپاسهای دریافتی: 1515 بار
امیر تاک نوشته شده:الان كه فكرشو ميكنم ميبينم يه سري از شرايط ازدواج رو ندارم...
برادر بهت توصیه میکنم اگه شرایط ازدواج رو اگه کمتر از 80% داری اصلا با هیچ دختری رابطه نداشته باش.
ممنون SA@M و Ghost Rider عزيز كه راهنماييم كرديد.درسته كه شرايط ازداج رو ندارم ولي خيلي دوست دارم باهاش باشم...منظور منم از سيگنال هاي مثبت و منفي بيشتر نوع رفتارشه...
در ضمن دوست خوبمErratic عزيز يه پيام براتون فرستادم.لطفا بخونش و جوابمو برام بفرست.
در ضمن دوست خوبمErratic عزيز يه پيام براتون فرستادم.لطفا بخونش و جوابمو برام بفرست.
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلام خدمت شما اقا امیر .
ببخشید خواستم مطلبی خدمتون عرض کنم . (این رو هم بدونید که نظر شخصی خودمه)
ضمن احترام به نظرات دوستان عزیز و محترم ، به نظر من چیزی به نام عشق وجود خارجی نداره ، و اگر باشه ، بازم تاکید می کنم ، ضمن احترام به نظرات دوستان ، اون فقط مال خداست ، باقی انسان ها رو میشه در حد دوست داشتن ، دوست داشت . (البته نه دوست داشتنی که الان تویه جامعه وجود دارد و سر زبان هاست ، بلکه دوست داشتن واقعی !!!)
بنظرم ، شما خودتون رو اسیر اینجور مسائل نکنی ، که معمولا هم بعد از چند مدت (ولو 100 سال )حسش میره ، و تازه ... (اینا واقعی نیستن ، اون که گفتم واقعی ..)
انشالله همیشه موفق باشید .
باتشکر
ضمن احترام به نظرات دوستان عزیز و محترم ، به نظر من چیزی به نام عشق وجود خارجی نداره ، و اگر باشه ، بازم تاکید می کنم ، ضمن احترام به نظرات دوستان ، اون فقط مال خداست ، باقی انسان ها رو میشه در حد دوست داشتن ، دوست داشت . (البته نه دوست داشتنی که الان تویه جامعه وجود دارد و سر زبان هاست ، بلکه دوست داشتن واقعی !!!)
بنظرم ، شما خودتون رو اسیر اینجور مسائل نکنی ، که معمولا هم بعد از چند مدت (ولو 100 سال )حسش میره ، و تازه ... (اینا واقعی نیستن ، اون که گفتم واقعی ..)
باتشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
sinaset نوشته شده:سلام خدمت شما اقا امیر .
باتشکر
سلام سينا جان.حرفتون رو كاملا قبول دارم.منم معشوقه اولم خداست.ولي احتمالا شما تا حالا عاشق نشدين(با عرض معذرت) كه وقتي اون كسي رو كه دوست داريين ببينين چه حالي بهتون دست ميده.يه حس قشنگي كه آدمو به طرفش ميكشونه كه حتي حاضره جونشم براش بده ولي حيف.......
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
امیر تاک نوشته شده:sinaset نوشته شده:سلام سينا جان.حرفتون رو كاملا قبول دارم.منم معشوقه اولم خداست.ولي احتمالا شما تا حالا عاشق نشدين(با عرض معذرت) كه وقتي اون كسي رو كه دوست داريين ببينين چه حالي بهتون دست ميده.يه حس قشنگي كه آدمو به طرفش ميكشونه كه حتي حاضره جونشم براش بده ولي حيف.......
سلام بر اقا امیر .
امیر تاک عزیز ، قضاوت زودهنگام کردید .
اون حس که فرمودید ، حسی که در وجود همه هست ، ولی باید کنترولش کرد، وگرنه .... (باید در جایی درست و به اندازه ازش استفاده کرد)
ضمن احترام به شما ، این حس ها هم بعد از چند مدت از بین میره دوست من ،تنها حس عاشقانه در راه او قدم برداشتن و زندگی کردن ، همیشگیست و سیری ناپذیریست (در این راه هرکسی هم شما رو به او نزدیک می کند رو میشه عاشقانه دوست داشت )
انشالله موفق باشید.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
sinaset نوشته شده:امیر تاک نوشته شده:sinaset نوشته شده:سلام سينا جان.حرفتون رو كاملا قبول دارم.منم معشوقه اولم خداست.ولي احتمالا شما تا حالا عاشق نشدين(با عرض معذرت) كه وقتي اون كسي رو كه دوست داريين ببينين چه حالي بهتون دست ميده.يه حس قشنگي كه آدمو به طرفش ميكشونه كه حتي حاضره جونشم براش بده ولي حيف.......
سلام بر اقا امیر .
امیر تاک عزیز ، قضاوت زودهنگام کردید .
اون حس که فرمودید ، حسی که در وجود همه هست ، ولی باید کنترولش کرد، وگرنه .... (باید در جایی درست و به اندازه ازش استفاده کرد)
ضمن احترام به شما ، این حس ها هم بعد از چند مدت از بین میره دوست من ،تنها حس عاشقانه در راه او قدم برداشتن و زندگی کردن ، همیشگیست و سیری ناپذیریست (در این راه هرکسی هم شما رو به او نزدیک می کند رو میشه عاشقانه دوست داشت )
انشالله موفق باشید.
سلام سينا جان .كاملا درست ميگي.خداوند معشوقه ايست كه آدمو تنها نميذاره.اي كاش بيشتر ميشناختمش