علاقه ويژه جرج بوش به رهبران عرب !!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

علاقه ويژه جرج بوش به رهبران عرب !!

پست توسط Achilles »

تو عکسهای مربوط به سفر جرج بوش به کشورهای عربی، نکته ای منو بخودش جلب کرد گفتم اینجا هم مطرح کنم و اون روابط ویژه جرج بوش با رهبران عربه که این روابط رو با رهبران دیگر دنیا ندیدم.

به این عکسها توجه کنید :

تصویر
بوش با ملک عبدالله

تصویر
بوش در بحرین

تصویر
بوش در کویت

این روابط بیشتر شبیه روابط عاشق و معشوق میمونه ولی آیا بوش عاشق رهبران عربه ؟؟

البته که نه ولی آمریکاییها اینو بخوبی دریافته اند که به عربها نباید رو داد ، اما مگر میشود رییس جمهور کشوری به کشور دیگه سفر کنه و با میزبانش سر سنگین باشه؟

اینم نمیشه، پس چه باید کرد؟؟

راه حلش همینیه که تو عکس میبینید، این رابطه احمقانه و مسخره که بیشتر به تمسخر گرفتن اون رهبر عرب شبیه تا ابراز احساسات !!!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط maryam-paizi »

نه بوش عاشق اعرابه و نه پوتين عاشق ايران :? همه ي اين لاس زدن ها فقط براي منافع است و ديگر هيچ (اينو بچه هم ميدونه)!اعراب در خليج فارس به امريكا نياز دارند و امريكا هم در خاورميانه به اعراب!!!!معادله اي ساده اي است.
اي شهر بخواب که اين ديوانه مرده است!
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Achilles »

maryam-paizi نوشته شده:نه بوش عاشق اعرابه و نه پوتين عاشق ايران :? همه ي اين لاس زدن ها فقط براي منافع است و ديگر هيچ (اينو بچه هم ميدونه)!اعراب در خليج فارس به امريكا نياز دارند و امريكا هم در خاورميانه به اعراب!!!!معادله اي ساده اي است.

خیلی ممنون که ما بچه هارو از گمراهی بیرون آوردید !!!

منظورتون رو از کشیدن پای پوتین به این وسط نفهمیدم. میتونید یه تصویر از آقای پوتین بما نشون بدید که به موضوع ربط داشته باشه؟؟؟

بهتر نیست بجای تعصب بیجا و بازگو کردن موضوعهای مطرح شده در کانالهای ماهواره ای کمی عمیقتر به موضوع مطرح شده فکر کنیم تا اظهار نظر نسنجیده ما موجبات تمسخر دیگران را فراهم نکند؟؟؟
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط maryam-paizi »

دوست گراميAchillas من چيزي نگفتم كه اينقدر عصباني شدي :?
اولا من اصلا ماهواره نميبينم و به جفنگياتي كه اين شبكه ها بلغور ميكننند كاري ندارم.
از ان احمق هاي هم كه مرتبا(( درياي خزر را بردند)) را عربده ميزنند نيستم :x
هيچ مخالفتي هم با گسترش رابطه با روسيه و هم پيماني ان ندارم. بوش و پوتين و همه ي سياستمداران جهان به فكر منافع خودشان هستنديك امتياز مي دهيم و يك امتياز هم ميگيريم!!( خب اين قاعده بازي است). امريكا به راحتي با ترساندن اعراب از دشمن خيالي به اسم ايران( كه البته بساري از دوستان كه حس ناسيوناليستي شان گل گرده و خود را فرزندان افسانه اي به اسم كوروش ميدانند در ايجاد اين ذهنيتي در اعراب نسبت به ما بي تقصير نيستند) ساليانه ميليارد ها دلار سلاح و ميفروشد و هزاران سرباز دارد و اين كشورهابازار خوبي براي كا لاهاي امريكايي و اروپايي و حتي چيني هستند. پس چرا ما بايد دست روي دست بندازيم و بگيم با اعراب سوسمار خور معامله نميكنيم :x
در روابط بين الملل بايد با همه بازي كنيم امريكا و روسيه و چين و اعراب و... ان وقت برگ هاي برنده بيشتري داريم .
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

اين علاقه من را به ياد علاقه ويژه آقا روباهه به صداي کلاغه ميندازه . ::ss

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

همه ما ميدونيم که اگر کسي از اسراييل انتقاد کنه بلافاصله دوستان و همپيمانان اسراييل به حمايت از اين کشور
مي پردازند براي نمونه کشوري جرات ندارد از برنامه اتمي اسراييل انتقاد کند و مثلا بگويد اين کشور چرا صدها
کلاهک اتمي دارد
اين امر در مورد ديگر ملل نيز صادق است از جمله (کشورهاي اسکانديناوي مانند دانمارک و نروژ و فلاند و سوعد)
اروپاي غربي(فرانسه و انگليس و المان) و کشورهاي عربي و کشورهاي حوزه امريکاي مرکزي که همه اين دولت ها
با تشکيل سازمان هايي از منافع يکديگر دفاع ميکنند
در اينجا فقط ايران مي ماند که به ظاهر تنها کشور حامي ان روسيه مي باشد اما اين کشور هيچ وقت روي خوشي
به ايران نشان نداده براي نمونه
ابراز نگراني از توان موشکي ايران
تحت فشار قرار دادن ايران سر مسائلي چون درياي مازندران
همراهي با غرب بر سر تصويب قعطنامه هاي شوراي امنيت ضد ايران
عدم تکميل تنها نيروگاه اتمي ايران
عدم رغبت بر سر تجهيز ايران به سلاح هاي پيشرفته
ايا ميتوان روسيه را به عنوان همپيمان و دوست ايران فرض کرد و ايا در مواقع ضروري ايران مي تواند روي روسيه
حساب باز کند؟
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

اما در مورد سفر اخير جرج بوش به خاورميانه
رييس جمهور امريکا با يک مشت از رهبران نادان و نالايق عرب برخورده که بنابراين تا توانسته پول و سرمايه هاي
انها را به هر طريقي که شده چپاول کند
همانطور که از قديم گفتند دشمن دانا بهتر از دوست نادان است دوستي ايران با هر کشوري در جهان بسيار
بهتر است از دوستي و نزديکي با کشورهاي عرب خليج فارس است
البته که نه ولی آمریکاییها اینو بخوبی دریافته اند که به عربها نباید رو داد

بسيار حرف منطقي است اگر ما به عرب ها رو نميداديم ان وقت شيخ نشين ابوظبي نمي امد مي گفت شما
ايراني ها خاک ما را اشغال کرده ايد و بايد هر چه زودتر مناطق اشغالي ما را ازاد کنيد يا امير قطر جرات نداشت
با کمال بي شرمي رييس جمهور ايران را دعوت کند و بالاي سرش جمله دروغين مجلس التعاون الخليج العربي
را حک کند
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Achilles »

maryam-paizi, دوست گرامي

لحن شما توهين آميز بود و منهم حق خودم ميدونم که از خودم دفاع کنم، حتي اگر اين موضوع بي غرض بوده باشد.

ماهواره نگاه کردن شما هم بمن ربطي نداره، ولي تعصب بيجا چه ماهواره اي چه نقطه مقابل آن بسيار زشت و نا پسنده.

بهتره خودمون خوب و بد و از هم تشخيص بديم.

در ضمن آقاي پوتين هيچ ربطي به موضوع نداشت، اين رابطه عاشقانه خاص کشورهاي عرب و آمريکاست.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط maryam-paizi »

فکر کنم روابط شاه سابق و آمريکا را از ياد برده اي که قبل از انقلاب چه عشقبازي هايي با هم داشتند! اما بعد از انقلاب شاه برايشان مهره سوخته شد که حتي به کشورشان راهش ندادند.تمام روساي جمهور آمريکا با کشور هاي حاشيه خليج چنين رفتاري دارند براي انان خاورميانه و نفت مهمتر از تمايلات قومي و دوستي است.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”