اگه تنهايي اين متن رو بخون.
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
کنداليني,
آينده سرمايةي ما هست، آينده يعني وقت و وقت هم ميتونه خوب استفاده بشه و همه چيز (پيروزيها و شاديها) داشته باشه و يا اون رو هم نابود كنيم كه در اين صورت بله، چيزي براي ما نداره
اين رو هم توجه داشته باشيم هر گذشتهاي زماني جزئي از آينده بوده، و حال هم لحظهاي قبل آينده بوده و آينده نيز به زودي جزئي از گذشته خواهد شد
آينده سرمايةي ما هست، آينده يعني وقت و وقت هم ميتونه خوب استفاده بشه و همه چيز (پيروزيها و شاديها) داشته باشه و يا اون رو هم نابود كنيم كه در اين صورت بله، چيزي براي ما نداره
اين رو هم توجه داشته باشيم هر گذشتهاي زماني جزئي از آينده بوده، و حال هم لحظهاي قبل آينده بوده و آينده نيز به زودي جزئي از گذشته خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: کهکشان راه شيري-منظومه شمسي-جنب خورشيد- کره زمين- ايران
- سپاسهای دریافتی: 6 بار
- تماس:
اين فکر و کارهاي ماست که آينده رو ميسازه و اگه آدم بخواهد ميتونه تغيرش بده و من به اين موضوع 100% معتقد هستم و ميشه گفت به صورت پيش فرض ما يک آينده داريم که ما داريم به طرف اون حرکت ميکنيم ولي ولي اين آينده "Read only" نيست و ميشه توي اون تغييرات داد و به هر طرفي که بخواهيم هدايتش کنيم
اگه کمي روي اين موضوع دقت کنيد متوجه اين موضوع ميشويد

اگه کمي روي اين موضوع دقت کنيد متوجه اين موضوع ميشويد

1 چیزی رو خیلی وقته می خواستم بهت بگم . میدونم میگی برو بابا ولی من ....
من.... واقعا عاشق ....من واقعا عاشق تو ..... من واقعا عاشق توروبچه با خیارم !!!
من.... واقعا عاشق ....من واقعا عاشق تو ..... من واقعا عاشق توروبچه با خیارم !!!
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
- محل اقامت: 15616
- سپاسهای دریافتی: 81 بار
- تماس: