مرگ به چه معني هست؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
مرگ حقیقتی است حتمی و اجباری برای همه, تنها به این بستگی داره که فرد دیدگاهش نسبت به مرگ چطوری باشه, بعضی افراد اون رو خوشایند میدونند و از اون ترسی ندارند و بعضی ها هم که بشدت از کلمه مرگ میترسند.انسان خودشه که مرگ رو میبینه.
من به عنوان یک انسان الان از مرگ نمیترسم اما در صورت مرگ فقط دلم برای پدر و مادرم میسوزه, همین وبس.اینکه بعد از مرگ حیات دوباره هست شک نکنید. این حیات شاید در عالم برزخ مانند دنیای کنونی نباشه اما در نهایت همه وجود مادی خواهیم داشت. همه چیز به صورت فعلی خواهد بود. همه چیز رو لمس و احساس میکنیم. چه خوب و چه بد.
مردگان و کسانی که از این دنیا رفته اند می توانند که بازماندگانشان را کمک کنند همچنین ما می توانیم با فاتحه و خیرات ارواح اونا رو شاد کنیم.
پیشنهاد میکنم که دوستان فیلم سیاحت غرب رو ببینید !
من به عنوان یک انسان الان از مرگ نمیترسم اما در صورت مرگ فقط دلم برای پدر و مادرم میسوزه, همین وبس.اینکه بعد از مرگ حیات دوباره هست شک نکنید. این حیات شاید در عالم برزخ مانند دنیای کنونی نباشه اما در نهایت همه وجود مادی خواهیم داشت. همه چیز به صورت فعلی خواهد بود. همه چیز رو لمس و احساس میکنیم. چه خوب و چه بد.
مردگان و کسانی که از این دنیا رفته اند می توانند که بازماندگانشان را کمک کنند همچنین ما می توانیم با فاتحه و خیرات ارواح اونا رو شاد کنیم.
پیشنهاد میکنم که دوستان فیلم سیاحت غرب رو ببینید !
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
-
- سپاسهای دریافتی: 13 بار
- محل اقامت: Victoria, Australia
- سپاسهای ارسالی: 6778 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
به نظر من مرگ پرواز از جسم فاني و رسيدن به معشوق ابدي (خداوند) است و من هم دوست دارم به همجين چيزي برسم اما فکر اينکه از خانوادم جدا بشم خيلي برام سخته ولي فکر کنم انسان هنگام مرگ همه وابستگي هاشو رها مي کنه و روحش به سمت خدا پزواز مي کند
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
-
- سپاسهای ارسالی: 502 بار
- سپاسهای دریافتی: 231 بار
noora نوشته شده: فکر کنم انسان هنگام مرگ همه وابستگي هاشو رها مي کنه
انسان هنگام مرگ همه وابستگی هاشو رها نمی کنه. بلکه تازه بعد از مرگ رها شدن از وابستگی ها شروع میشه. بعضی مواقع تا 40 سال طول می کشه. برای همین می گن بعد 40 دیگه نیازی نیست به مرده ها سر بزنید چون دیگه تا اون موقع به دنیای جدید عادت کردن.
- تماس: