ایا لوثیفر همون اسرافیل هست یا عزرائیل و یا شیطان؟من گیج شدم و همینطور کنجکاو.لطفا کمک کنید.خدا خیرتون بدهسوال در مورد لوثيفر؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
سوال در مورد لوثيفر؟
سلام دوستان.لطفا اگه کسی اطلاعاتی در مورد لوثیفر داره بگه تا ما هم بدونبم.منظورم همون لوثیفر تو فیلم کنستانتین هست.اصلا کی هست.چرا اون زن دورگه تو فیلم بهش گفت شیپور کوچولو؟
ایا لوثیفر همون اسرافیل هست یا عزرائیل و یا شیطان؟من گیج شدم و همینطور کنجکاو.لطفا کمک کنید.خدا خیرتون بده
ایا لوثیفر همون اسرافیل هست یا عزرائیل و یا شیطان؟من گیج شدم و همینطور کنجکاو.لطفا کمک کنید.خدا خیرتون بده
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم

- تماس:
یعنی هیچ کس تو سایت به این بزرگی نمی دونه لوثیفر کی هست؟

امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم

-
- محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
- سپاسهای ارسالی: 327 بار
- سپاسهای دریافتی: 353 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
لوسيفر يكي از شياطين در زبان لاتين است
لوسیفر در زبان لاتین به معنی نورآورنده است که خود از زبان عبری گرفته شده
بعدها لوسیفر به معنای نورآورنده، توسط پدران کلیسای مسیحیت به شیطان تبدیل شد. اما واژه لوسیفر در کتاب مقدس نیامده است.
براي اطلاعات بيشتر به سي دي هاي سخنراني دكتر عباسي در مورد فيلم كنستانتين مراجعه كنيد
لوسیفر در زبان لاتین به معنی نورآورنده است که خود از زبان عبری گرفته شده
بعدها لوسیفر به معنای نورآورنده، توسط پدران کلیسای مسیحیت به شیطان تبدیل شد. اما واژه لوسیفر در کتاب مقدس نیامده است.
براي اطلاعات بيشتر به سي دي هاي سخنراني دكتر عباسي در مورد فيلم كنستانتين مراجعه كنيد
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 297 بار

- تماس:
پس چرا تو فیلم اون زن دورگه(گابریل)به لوثیفر گفت شیپور کوچولو؟

- سپاسهای دریافتی: 64 بار
- تماس:
توي فيلم کنستانتين گابريل همون جبرئيل هست
لوثيفر عزرائيل نيست بلکه شيطانه
و در مسيحيت گفته شده کساني که خودکشي ميکنند خود شيطان براي بردن روحشون به سراغشون مياد
در مورد خيانت جبرئيل هم...
اين نکته همونه که باعث شده ايرادهاي بسياري به اين فيلم گرفته بشه که چرا فرشته امين خدا به اون خيانت ميکنه
اين همون نماد خيانت يهودا به مسيح هست.(توي فيلم ميگه چييزي که پسر خدا رو کشت به پسر شيطان جون ميده>>يعني همون خيانت)
لوثيفر عزرائيل نيست بلکه شيطانه
و در مسيحيت گفته شده کساني که خودکشي ميکنند خود شيطان براي بردن روحشون به سراغشون مياد
در مورد خيانت جبرئيل هم...
اين نکته همونه که باعث شده ايرادهاي بسياري به اين فيلم گرفته بشه که چرا فرشته امين خدا به اون خيانت ميکنه
اين همون نماد خيانت يهودا به مسيح هست.(توي فيلم ميگه چييزي که پسر خدا رو کشت به پسر شيطان جون ميده>>يعني همون خيانت)
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!