معجزه اي فراموش شده(همراه با عكس)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

New Member

پست توسط karbalaye »

mikaeil نوشته شده:
msm نوشته شده:
عزیز، شما مگه اطمینان داری اینطوری قضاوت می کنی؟ اگه درست بود چی؟
من صحت مطلبو تایید نمی کنم و رد هم نمی کنم. همون آقای بهجتی که اشاره کردید فرمودند: "جایی که نمی دانید صبر کنید تا روشن شود"

دوست عزیز، برای من و خیلی های دیگه دروغ بودن خبر واضح هست، یکی از دلیل هاشم میتونه این باشه که اگر چنین چیزی اتفاق افتاده بود اونم به گفته سایت راوی عکس مربوط به بیش از 2 سال پیش ،(خود اتفاق هم که چند سال قبل تر!) شما را نمی دونم ولی خودم حتما یه چیزی دربارش شنیده بودم. بعدش شما اصلا عکس رو نگاه کنید! منبع خبر را دنبال کردید؟ بیشتر به دروغ سال میمونه تا ... :-)

توی اینجور مسائل هم نیازی به صبر کردن که نیست هیچی، وظیفه شرعی هم هست که سریع جواب بدی! :)

مومن و پیروز باشید :)

شما حتما معیار آگاهی رو اطلاع رسانی این رسانه های به اصطلاح دینی! می دونید؟!
رسانه هایی که فجایعی را که بر سرشیعیان می آید (یمن-عراق-افغانستان-باکو و...) به راحتی آب خوردن سانسور میکند!
رسانه ای که حرمت ماه های حرام و... را نگه نمی دارد!

و یک مورد :
آیا معیار سنجش واقعیت و تمییز از غیر واقعیت عقل ناقص بنده و شما است؟
عقلی که به گفته قرآن "اکثرهم لا یعقلون"...

کمی متفاوت باندیشید برادر... نه با خرد جمعی امروزی این مملکت...
خردی که در مورد انفجار حرم عسکری فقط محکوم کننده است و شاید آن را هم باور ندارد که حرم ها با خاک یکسان شده...

یاعلی
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط hedayat.m »

karbalaye نوشته شده:
شما حتما معیار آگاهی رو اطلاع رسانی این رسانه های به اصطلاح دینی! می دونید؟!
رسانه هایی که فجایعی را که بر سرشیعیان می آید (یمن-عراق-افغانستان-باکو و...) به راحتی آب خوردن سانسور میکند!
رسانه ای که حرمت ماه های حرام و... را نگه نمی دارد!

و یک مورد :
آیا معیار سنجش واقعیت و تمییز از غیر واقعیت عقل ناقص بنده و شما است؟
عقلی که به گفته قرآن "اکثرهم لا یعقلون"...

کمی متفاوت باندیشید برادر... نه با خرد جمعی امروزی این مملکت...
خردی که در مورد انفجار حرم عسکری فقط محکوم کننده است و شاید آن را هم باور ندارد که حرم ها با خاک یکسان شده...

یاعلی

karbalaye جان
ایشون درست می فرمایند. این اتفاق بر اساس منبع خبر 2 سال رخ داده و با توجه به وجود تعداد زیادی از مردم و زائران در ماه رجب و رسانه های متنوع فعلی حتما باید انعکاس داشته باشه. حداقل در صورت سانسور باید دهن به دهن بین مردم پخش بشه.

من به سال وقوعش توجه نکردم. فکر کردم تو زمانهای قبل از انقلاب ایران اتفاق افتاده.
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

سلام
دوستاني كه در مورد وجود اين جسد در بالاي گنبد مطهر شك دارند ميتونند به اين تابيك مراجعه كنند
به قسمت بالاي گنبد به دقت نگاه كنيد
[External Link Removed for Guests]
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

من موصوع ایت الله بهجت وخوابشون رو از یه نویسنده روحانی که تو نهاد رهبری کار میکنه پرسیدم
اونم گفت که همین سوال رو از یکی از شاگردان نزدیک ایت الله بهجت پرسیده واونم اون رو تائید کرده
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

Re: معجزه اي فراموش شده(همراه با عكس)

پست توسط majidaka »

با سلام در اين مورد بايد عرض كنم هيچ معجزه اي در كار نيست بلكه يك دريچه مي باشد كه در مواقع خاصي باز مي گردد و نه جسد يك وهابي كثيف
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”