برای اولین بار سفره هفت سین در کاخ سفید آمریکا

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

OcianBird عزیز :razz:
عذر میخام که بی اجازه وارد بحث میشم . اما چرا شلوغش میکنید ؟ کی میگه کمپانی هالیوودی بخاطر اینکه ایرانی ها رفتند طرف فیلم سود کرد ؟! :-( خدا رو شکر حد اقل اینو باید بدونید که اون زمانی که فیلم 300 هنوز رو پرده نرفته بود کنار خیابونهای جمهوری و امام حسین و انقلاب به لطف قانون کپی رایت درحال فروش به عموم اونم به قیمت 500 تومن بود :D

در ضمن یه چیز دیگه من شخصا به عنوان یک ایرانی به هیچ وجه این احساس رو ندارم که کسی به دید یک جزامی یا یه فرد انگل بهم نگاه کنه من به ایرانی بودنم افتخار میکنم نه تنها بخاطر 2500 سال فرهنگ و 1000 سال تمدنم بلکه بخاطر 30 سال ایستادگی در مقابل استکبار بخاطر 30 سال ایرانی بودن . بخاطر 30 سال رشد و بلوغ . بخاطر 30 سال تکامل و............. .

میدونید اشکال کار در کجاست ؟ اشکال کار در اونجاست که همیشه در تمام ادوار افرادی بودن که اینچنین احساس حقارت کردن .
میدونید تو جهان تنها کسایی تحقیر میشن که اول از همه خودشون احساس حقارت میکنند . :-o

اقای renger عزیز :razz:

مطمئن باشید اون عربهای سوسمار خور ( ملخ خور ) سابق :grin: که امروزه سوار مرسدس های المانی و تیوتا های ضد گلوله و 4WD های امریکایی میشن 40 سال دیگه که نفتشون تموم شد دوباره رو به سوسمار خوردن میارن و اینبار شتر هم برای سوار شدن نخواهند داشت .
همیشه رشدو تکامل و پیشرفت مهم نیست شکوفایی اقتصادی ناگهانی و انفجار گونه مهم نیست ! مهم تر از این رشد و پیشرفت ناگهانی حفظ اون هستش .

در ضمن مردم امریکا بیشتر منافع پرست هستن هرگاه منافعشون ایجاب کنه یه عرب سوسمار خور بدوی رو میارن تو سواحل کالیفرنیا یا تو میامی و عزت و احترامش میزارن و یا اگر مغایر با منافعشون باشه ولو فرشته درگاه حق تعالی هم که باشه بهش تهمت تروریسم میزنند یا حد اقا یه انگ بربریت و وحشی گری بهش میزنند .

:) :) :) :razz: :razz: :( :( :(
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

javadjojo5 جان يه سر به تاپيک کشوري مه خودمان بزرگش کرديم بزن. اونجا قشنگ توضيح داده شده که عربها دارم روي صنعت توريسم سرمايه گذاري ميکنن. نمونش دوبي يا همين عربستان. ميدوني سالانه چقدر از بابت حجاج عايدش ميشه؟
اونها روشون کار ميکنن سرمايه گذاري ميکنن ولي ما چي؟ به قول دوستمون HRG ما توي اصفهان يه هتل درست درمون بدرد بخور که چهارتا گردشگر بيان نداريم. تازه اون بدبخت هايي هم که ميان اينقدر تيغشون ميزنيم اذيت ميکنيم که طرف به گور باباش ميخنده از طرفهاي مرز ايران هم رد بشه.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط Ocean Bird »

javadjojo5 دوست عزيز

نگفتم که من احساس حقارت مي کنم ( چون اتفاقاً بخاطر اينکه پيشينه ي تاريخي کشورم را ميدونم اصلا چنين احساسي ندارم) . گفتم اونها به ديده تحقير به ايراني نگاه ميکنند.

منظورم ديدن فيلم سيصد از طرف ايرانيان خارج از کشور بود. مگه سينماهاي ايراني طرف قرارداد هاليوود هم هستند؟!
فروش اين فيلم در خیابونهای جمهوری و امام حسین و انقلاب به لطف قانون کپی رایت به عموم اونم به قیمت 500 تومن خدا رو شکر کردن نداره. بازم بر ميگرده به استقبال مردم از توهيني که بهشون شده .

نگران عربها هم نباشيد. اونها که مرسدس رو تجربه کردن ديگه شتر سوار نميشن. مطمئن باشيد از سالها پيش خودشون به اين فکر افتادن. ما بهتره فکري بحال خودمون بکنيم و واقعيت هاي اطرافمون را بهتر ببينيم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

renger عزیز :razz:

حرف شما رو تا حدودی در مورد مشکلات صنعت توریسم در کشورمون قبول دارم . اما مشکل توریسم کشور ما تیغ زدن نیست . چون قیمتهای موجود در کشور ما برای توریسم های خارجی بسیار مناسب و بسیار ارزان هستش . بارها در شیراز با افرادی از کشور های اروپایی برخورد داشتم که اکثر اونها به این ارزون بودن اشاره داشتن و از اینکه بعضی اجناس با چنین قیمتی عرضه میشه تعجب کرده بودن . بهتره اینو بدونید که تورم و قیمت بالا فقط برای خود ما ایرانی هاست اونهم به این دلیل که پول ما ارزش نیست . وقتی یک توریست تو کشور خودش برای خرید یک نان باید 1 دلار بده و در ایران با همون 1 دلار میتونه 5 تا نان بخره مشکل چندانی نداره .
مشکل صنعت توریسم ما اول از همه تبلیغات ضد ایرانیه بسیار گسترده است و در درجه بعدی نبود امکانات رفاهی مناسبه که با سرمایه گزاری و تبلیغات متقابل میشه اونو احیا کرد .

اما در مورد امارات این نکته رو باید یاد اور شد که حتی صنعت توریسم این کشور هم یک صنعت وابسته به نفت محسوب میشه . چون امارات جاذبه های چندانی نداره . توریسم امارات نوعی توریسم تجاری محسوب میشه و تا زمانی این توریسم وجود خواهد داشت که منبع اصلی درامد تجاری این کشور یعنی نفت وجود داشته باشه . مطمئنا با پایان ذخایر نفتی این کشور صنعت توریسم این کشور هم از رونق خواهد افتاد .
اما علت دوم جذابیت توریسمی امارات همون علتی هستش که ترکیه . تایلند و هنگ کنگ رو برای افراد جذاب کرده . اون توریسم فحشا هستش و چون ان هم به نوعی وابسته به نفت محسوب میشه با اتمام ذخایر نفتی از رونق خواهد افتاد .

وضع برای تمامی کشور های عربی دیگه که صاحب نفت هستند به همین ترتیب خواهد بود البته بجز عربستان . که باید از خدا ممنون باشند .
:) :) :( :( :razz: :razz: :razz:

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

javadjojo5 جان کاملا با حرف شما موافقم . اين وضع متاسفانه براي تمام کشورهايي که منابع نفتي دارن در حال وقوع. صنعت وابسته به نفت. بد چيزيه. خاورميانه نهايتا تا يک قرن ديگه نفت داشته باشه بعد اون چي؟ حداقل به قول شما امارات از منبع توريسم يه درآمد داري ولي ايران چي؟ ايران پر از جاذبه هاي جهنگرديه که متاسفانه به آشغالدوني و محل نگهداري احشام تبديل شده. رو درو ديوار اين بناها پر از يادگاري ا طرف فلاني ، امروز فلان روز هستش ،...
همه رو ول کردن به المون خدا. پاسارگاد که داره ميره زير آب، نقش رستم هم که از کنارش داره راه آهن رد ميشه. آخه خدا وکيلي کجاي دنيا اين کارهارو ميکنن؟ آمريکايي که از کشف شدن 4 قرن بيشتر نميگذره الان براي خودش کلي تاريخ افتخار داره، ولي مايي که 2500 سال پيش بر دنيا حکومت ميکرديم الان داريم دور خودمون ميچرخيم. مردم ما هنوز اصفهان نديدن، تخت جمشيد نديدن، باغ ارم نديدن، ولي تمام کوچه پس کوچه هاي دوبي مثل کف دستشون بلدن. واقعا جاي تاسف داره. واقعا
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

چرا ماهی نداره؟ :-(
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط PASARGAD »

در مورد توريسم با يد بگم که من با چشمان خودم ديدم
چيزي که قيمتش 1000 تومان بود را 10000 تومان از اون فرد گرفتن . :-O :x
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

OsianBird عزیز :razz:
من متوجه منظور شما شدم و این رو ذکر کردم تنها افرادی به دیده تحقیر برخورد میشوند که واقعا چیزی برای حقارت توشون وجود داشته باشه . :-o
OsianBird عزیز چه لزومی داره دوستان ایرانی حاظر به تماشای فیلم 300 نشوند ؟! اتفاقا از نظر من این فیلم را تمام ایرانی ها باید ببینند . چون وقتی این قبیل فیلمها رو میبینند قادر به شناخت دشمنانشون میشن . چون وقتی این فیلمها رو میبینند سطح شعور . فرهنگ و درک اجتماعی اونها افزایش پیدا میکنه چون با دیدن این فیلمها میتونند پی به نقطه ضعف های خودشون چه حقیقی و چه ساختگی از طرف دشمن ببرند و با اصلاح اونها و تدبیر اندیشی میتونند بعدها مانع گسترش چنین اهانتی بشوند .
من فکر میکنم ایرانی واقعی کسی هست که به دور از افکار خشک بدوی میاندیشه و با برخورد و تجزیه و تحلیل با چنین ابزارهایی از طرف دشمن خودش سعی در بهبود خودش و تضعیف دشمنش میکنه .

در مورد عربها هم من نگران نیستم . چون به اینده اعتقاد دارم و میگم این اینده هست که همه چیزو روشن میکنه .

حیف که از جنگ و خونریزی متنفرم و 100 بار حیف تر که نقشه کشورمو همین شکلی که هست خیلی دوست دارم واگرنا .......... :grin:
renger عزیز :razz:
قبول دارم که این بسیار زشته که یک ایرانی باشی و اول از همه بجای اشنایی با مملکت خودت به فکر دیدن جای دیگری باشی . حرف شما درسته و قابل تقدیر این خودش به نحوی مانع پیشرفته .
اما میدونی زشت تر و کثیف تر از همه چیه ؟ زشت ترین و کثیف ترین و خائنانه ترین کار در حق این مملکت اینکه ایجاد نفاق هستش . نفاق همون چیزیه که شالوده هر مملکتی رو از هم میپاشونه و مانع رشد و تکامل اون میشه .
و تا زمانی که افرادی هستن در داخل که چاپلوسی اربابان خارجیشونو میکنند و برای شادی اونها دم تکون میدن و در مدح و ثنای قدرت اونها بدیعه سرایی میکنند و در بین مردم تفرقه میندازن ما به اون حد والای پیشرفت نخواهیم رسید . اینو بدونید اینجور کارها نظیر سفره انداختن تو کاخ سیاه هم برای اینکه همین ادمایی رو که مفتکی دم تکون میدن رو واراد به جنبو جوش کنه .
:razz: :razz: :razz: :razz:

تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

بله درست حق با شماست فقط کافيه بين مردم ،نژادها ،اقليتها تفرقه يا اختلاف بيفته تا اون کشور از بين بره. متاسفانه عناصر اطلاعاتي دشمن به طور مستمر در نواحي مرزي ايران و خوزستان و سيستان و بلوچستان به اختلافات قومي مذهبي دامن ميزنن که شکر خدا و با تلاش شبانه روزي نيروهاي اطلاعاتي و امنيتي ايران اين دست توطئه ها عقيم ميمونه.
در مورد اينکه بعضي افراد در داخل دست به پاچه خواري غرب ميطنن يک دليل بيشتر نداره: سر سپردگي بي چون چرا به اربابان غربي خود. اونها جيره خور غرب هستن و بايد در راستاي منافع اونها حرکت کنن سردمداران اين کشورها انگليس هست. اين کشور سالهاست که در سايه است و به نوعي دستان پشت پرده بسياري از اتفاقات دنياست ،بسياري از جنگ ها ، کودتاها، انقلابها که دستان کثيف انگليس توي اونهاست. انگليس سالهاست که نقش بابازرگ جهاني به آمريکا واگذار کرد و اين دلايل زيادي داره
1- دخالت در امور کشورها مستلزم هزينه زيادي است که يک ابر قدرت بايد متحمل بشه و انگليس با واگذار کردن اين نقش به آمريکا خودش از شر اين جور خرج ها خلاص کرد ولي همچنان هر جا که منافعش باشه حضوري ولو نا محسوس داره. مانند جنگ عراق که تمامي انگشتهاي اتهامات به سوي آمريکاست و تمامي هزينه هاي جنگ از جيب آمريکا ميره.
2- وقتي يک کشور در امور داخلي کشور ديگه دخالت کنه موجب کينه و دشمني دولتمردها و مردم اون کشور با خودش ميشه که خب معلومه ديگه نمونش خود ما هر سال مرگ بر آمريکا سر ميديم ولي خيلي وقت که ديگه با انگليس کار نداريم.

به نظر من تماشاي فيلم سيصد درست که به رگ غيرت ما بر ميخوره ولي ديدنش ميتونه مفيد باشه چون ما ميفهيم که جهانيان در مورد ما چي فکر ميکنن و خودمونو اصلاح ميکنيم. هميشه گفتم ما از ضعف تبليغات شديدي رنج ميبريم. هيچ وقت نتونستيم ايران و ايراني به جهانيان معرفي کنيم. يادمه چند سال پيش يه برنامه اي از تلويزيون پخش شده بود با يه خارجي فکر کنم نروژي بود مصاحبه کردن بودن به عنوان توريست اومده بود ايران گردي. باورش نميشد ايران اينجوري باشه ميگفت ما فکر ميکرديم مردم اينجا سوار الاغ و شتر ميشن نميدونستيم اينجا (منظورش تهران بود) ساختمانهاي چندين طبقه داشته باشه يا شماها سوار ماشين بشين. اينها نشاي از تبليغات قوي رسانه هاي غربي عليه ايرانيهاست. ما هيچ وقت نيومديم از اسطوره هاي ملي خودمون استفاده کنيم. من نميدونم اين چه سياستي که بايد از اسمهاي غير فارسي و عربي براي معرفي محصولات خودمون استفاده کنيم. مانند ابابيل،زلزال، کوثر، سابحات، خوب نميتونيم از ايمهاي فاري مثل سيمرغ ، شاهين، يا مثلا تندر يا رعد يا استفاده کنيم. خب يه خارجي وقتي اسنم موشکهاي مارو ميشنوه فکر ميکنه ساخت عربهاست. ما اسطورهايي مثل رستم ، سهراب ، آرش کمانگير، داريوش،کوروش،داريم ما از نظر فرهنگي کشور غني هستيم . نمونش معماري پارس. چه اشکالي داره که در ساختمان هاي اداري يا دولتي خودمون حداقل اونجاي که در حوزه بين الملل هست ار المان هاي پارسي استفاده کنيم.
سرم درد گرفت از بس به اين چيزها فکر کردم. بسه
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”