نوع غذا و نحوه سرو آن در شركت هاي هواپيمايي
شركت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران
[External Link Removed for Guests]
شركت هواپيمايي كويت
شركت هواپيمايي ژاپن
شركت هواپيمايي چین
شركت هواپيمايي هندوستان
شركت هواپيمايي كانادا
شركت هواپيمايي عربستان
شركت هواپيمايي جامائيكا
مقايسه نوع غذا و نحوه سرو آن در شركت هاي هواپيمايي جهان
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 13 بار

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
msm, جان بي سليقگي كجا هست نمي دونم !
واسه كانادا انگار علف داري مي دي به بز
هند رو بخورين رو هوا انقدر فلفل داره ارزوي سقوط هواپيما رو مي كنيد
ژاپن رو ميل كنيد تا به زمين نرسيديد متوجه مي شيد يه ماهي سوسماري چيزي تو شكمتونه و ...........
كويت هم كه شيريني محمدي گذاشته مسافر كيف كنه
چين رو بو بكشيد جا در جا كور مي شين
جامائيكا بدون شرح
فقط .....شركت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران

واسه كانادا انگار علف داري مي دي به بز
هند رو بخورين رو هوا انقدر فلفل داره ارزوي سقوط هواپيما رو مي كنيد
ژاپن رو ميل كنيد تا به زمين نرسيديد متوجه مي شيد يه ماهي سوسماري چيزي تو شكمتونه و ...........
كويت هم كه شيريني محمدي گذاشته مسافر كيف كنه
چين رو بو بكشيد جا در جا كور مي شين
جامائيكا بدون شرح
فقط .....شركت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

-
- سپاسهای دریافتی: 26 بار
سلام
اقاي كيارش اميدوارم ناراحت نشيد از جواب من ما هم مثل شما ايراني هستيم و هرچه متعلق به ايران باشد را دوست داريم از دوستمون كه زحمت كشيدن سرويس غذايي هواپيمايي ايران هما را با شركتهاي ديگه مقايسه كردن تشكر مي كنم اميد ظرفيت انتقادپذيري جامعه بالا بره انتقادها هم از سر دوست داشتن و دلسوزي دلسوزي ازاين جهت تا سي و چند سال پيش هما جز ده خط برتر هوايي بود ولي افسوس كه مديريت غلط باعث شد از دايره رقابت با رقيبان خود در دنيا ومنطقه جابماند وهمين اينها از صدقه سر مديريت دولتي است
به اميد روزي كه اين پرنده(هما)دوباره اوج بگيرد امين
اقاي كيارش اميدوارم ناراحت نشيد از جواب من ما هم مثل شما ايراني هستيم و هرچه متعلق به ايران باشد را دوست داريم از دوستمون كه زحمت كشيدن سرويس غذايي هواپيمايي ايران هما را با شركتهاي ديگه مقايسه كردن تشكر مي كنم اميد ظرفيت انتقادپذيري جامعه بالا بره انتقادها هم از سر دوست داشتن و دلسوزي دلسوزي ازاين جهت تا سي و چند سال پيش هما جز ده خط برتر هوايي بود ولي افسوس كه مديريت غلط باعث شد از دايره رقابت با رقيبان خود در دنيا ومنطقه جابماند وهمين اينها از صدقه سر مديريت دولتي است
به اميد روزي كه اين پرنده(هما)دوباره اوج بگيرد امين

-
- سپاسهای دریافتی: 13 بار
غذاي ايران در بين اينها بد نيست . حتي ميشه گفت خوبه. شود باقلا با مرغ بايد باشه يا ماهي ( که خيلي هم خوشمزه است
) . شما غذاي مربوط به شرکت هواپيمايي عربستان رو نگاه کنيد. برنج را همراه با يک ( يا شايد هم دو ) نوع خورشت آبکي در يک ظرف سرو کرده!!! اصلا منظره خوشايندي نداره.
با غذاي ژاپني هم که نميشه سير شد. بجاي غذاي چيني هم ، من شخصاً ترجيح ميدم جاش خورش دل ضعفه بخورم چون معلوم نيست شايد کباب گوشت موش باشه . کسي چه ميدونه
بهر حال غذاي هواپيمايي هر کشوري با توجه به فرهنگ غذايي همون کشور تهيه ميشه ، نوع سرويسشون هم بسته به امکاناتشون داره. من دو سال پيش بود از يک منبع آگاه شنيدم که غذاي بعضي از شرکت هاي هواپيمايي ديگر کشورها ( حتي اروپايي) از طرف ايران تامين ميشه.
) . شما غذاي مربوط به شرکت هواپيمايي عربستان رو نگاه کنيد. برنج را همراه با يک ( يا شايد هم دو ) نوع خورشت آبکي در يک ظرف سرو کرده!!! اصلا منظره خوشايندي نداره.
با غذاي ژاپني هم که نميشه سير شد. بجاي غذاي چيني هم ، من شخصاً ترجيح ميدم جاش خورش دل ضعفه بخورم چون معلوم نيست شايد کباب گوشت موش باشه . کسي چه ميدونه
بهر حال غذاي هواپيمايي هر کشوري با توجه به فرهنگ غذايي همون کشور تهيه ميشه ، نوع سرويسشون هم بسته به امکاناتشون داره. من دو سال پيش بود از يک منبع آگاه شنيدم که غذاي بعضي از شرکت هاي هواپيمايي ديگر کشورها ( حتي اروپايي) از طرف ايران تامين ميشه.

-
- سپاسهای ارسالی: 502 بار
- سپاسهای دریافتی: 231 بار
كيارش عزیز
منظور من نحوه سرو غذا بود.
ظرف های ایرانی هارو نگاه کن بعد با کویت مقایسه کن. همشون یک دست هستند. ایران ایر قبلا اینطوری بود.
شاید ظرفاشون شکسته و دیگه جایگزین نکردن.
در ضمن از کجا معلوم خارجی ها تمثیل های که شما فرمودی در مورد غذا های ایرانی به کار نبرن.
منظور من نحوه سرو غذا بود.
ظرف های ایرانی هارو نگاه کن بعد با کویت مقایسه کن. همشون یک دست هستند. ایران ایر قبلا اینطوری بود.
شاید ظرفاشون شکسته و دیگه جایگزین نکردن.
در ضمن از کجا معلوم خارجی ها تمثیل های که شما فرمودی در مورد غذا های ایرانی به کار نبرن.
و يارانم
در مشقت هاي فوق الطاقه چندين ساله هيچ مقصودي نداشته و نداريم جز
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت
كوچك
در مشقت هاي فوق الطاقه چندين ساله هيچ مقصودي نداشته و نداريم جز
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت
كوچك