با سلام خدمت دوستان
یه سوال از بچه های دانشگاه داشتم که توی دانشگاه پیام نور چه جور درس میخوانند؟ و بعد از فارغ التحصیلی مدرک اعتبار داره؟ و پول هم باید بدیم؟ از نظر آموزشی به دانشگاه آزاد میرسه؟
و قضیه فراگیر و بدون کنکور چیه؟
ثبت نام برای دوره کارشناسی کیه؟
با تشکر
کمک(دانشگاه)
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: Somewhere in the Space
- سپاسهای ارسالی: 288 بار
- سپاسهای دریافتی: 28 بار
- تماس:
با سلام خدمت شما
من دانشجوي زمين شناسي پيام نور شيراز هستم
در مورد سوال اول بستگي به رشتتون داره مثلاٌ بعضي رشته ها که درس هاي عملي دارن بايد در کلاساش شرکت کنين ولي کلاس هاي تئوري تا اين ترم که اجباري در شرکت کردن در کلاس ها نبوده ولي بعضي اساتيد مي گن شرکت کنين بهتره ولي من خودم کلاس هاي تئوري رو بي خيال هستم
در مورد مدرک هر کسي يه چيزي ميگه ولي چيزي که وزير علوم گفت اينه که مدارک هر سه دانشگاه سراسري آزاد و پيام نور داراي يک اعتبار هستن
در مورد شهريه : شهريه ثابت الان 33 هزار تومان هست(البته بستگي به سال ورود شما هم داره ولي حداکثر الان همين قدره)و بعد شهريه متغير داره که براي درسهاي عملي و تئوري متفاوت هست براي خود من که خيلي درسهاي عملي دارم شهريه هر ترم به طور متوسط بين 150 -170 هزار تومان شده
من متاسفانه سطح دانشگاه آزاد رو نمي دونم ولي استاد هاي ما که خيلي تک هستند(جداً ازشون تعريف بيخود نمي کنم)
فراگير هم چندان فرقي با عادي نداره فقط براي ورودش شما يک امتحان ورودي بايد بديد ضمناٌشهريه هم کمي بيشتر از عادي هستش
در کل اين دانشگاه براي کساني که مي خوان کار کنن و در ضمن درس هم بخونن بهترينه
ولي شما سعي کنين ان شا الله براي سراسري قبول بشيد که نخواهيد پول بديد
اگه سوالي بود در خدمتم
من دانشجوي زمين شناسي پيام نور شيراز هستم
در مورد سوال اول بستگي به رشتتون داره مثلاٌ بعضي رشته ها که درس هاي عملي دارن بايد در کلاساش شرکت کنين ولي کلاس هاي تئوري تا اين ترم که اجباري در شرکت کردن در کلاس ها نبوده ولي بعضي اساتيد مي گن شرکت کنين بهتره ولي من خودم کلاس هاي تئوري رو بي خيال هستم
در مورد مدرک هر کسي يه چيزي ميگه ولي چيزي که وزير علوم گفت اينه که مدارک هر سه دانشگاه سراسري آزاد و پيام نور داراي يک اعتبار هستن
در مورد شهريه : شهريه ثابت الان 33 هزار تومان هست(البته بستگي به سال ورود شما هم داره ولي حداکثر الان همين قدره)و بعد شهريه متغير داره که براي درسهاي عملي و تئوري متفاوت هست براي خود من که خيلي درسهاي عملي دارم شهريه هر ترم به طور متوسط بين 150 -170 هزار تومان شده
من متاسفانه سطح دانشگاه آزاد رو نمي دونم ولي استاد هاي ما که خيلي تک هستند(جداً ازشون تعريف بيخود نمي کنم)
فراگير هم چندان فرقي با عادي نداره فقط براي ورودش شما يک امتحان ورودي بايد بديد ضمناٌشهريه هم کمي بيشتر از عادي هستش
در کل اين دانشگاه براي کساني که مي خوان کار کنن و در ضمن درس هم بخونن بهترينه
ولي شما سعي کنين ان شا الله براي سراسري قبول بشيد که نخواهيد پول بديد
اگه سوالي بود در خدمتم

- سپاسهای دریافتی: 28 بار

-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
بزرگترين خوبي دانشگاه پيام نور اينه که کسي که کارشناسي رو بتونه خوب تموم کنه .براي فوق و مقاطع بالاتر خيلي راحتتر ميتونه قبول بشه.چون از نمره گرفتن و زدن مخ اساتيد محترم خبري نيست و شما خودتون هستينو خودتون
اميد وارم موفق باشيد دوست عزيز
.
اميد وارم موفق باشيد دوست عزيز
."لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 4873 بار
- سپاسهای دریافتی: 2877 بار