چطوری از سرقت ماشین جلوگیری کنیم ؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

چطوری از سرقت ماشین جلوگیری کنیم ؟

پست توسط Danial_4139 »

دوستان ماشین من دزد گیر نداره و چون چند روز پیش ماشین یکی از دوستام رو از تو پارکینگ :? با وجود اینکه دزد گیر داشت شوهرش دادن رفت
حالا دیگه میترسم ماشینم رو حتی تو پارکینگ بگذارم چون دم خیابون امن تره .
حالا راهی هست که بشه با استفاده از اون از سرقت جلوگیری کرد ؟
یا حداقل از روشن شدن ماشین جلوگیری کنه ؟
من خودم یک راه پیدا کردم که زیاد حرفه ای نیست مثلا بین کانکتور های برق فن رادیاتور ماشین 2 تا پین هست اونا رو بر می دارم و دیگه ماشین استارت نمی خوره
هر چند که ربطی به استارت نداره ولی با این حال ماشین استارت نمی خوره .

کسی اگر راهی دیگه بلده بگه ، یا روش های از کار انداختن دزد گیر چون فکر کنم اگر با این راه ها آشنا باشیم کمتر آسیب ببینیم .
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 28 بار

پست توسط jupiter_2xl »

اون قديم نديما که ما پيکان جوانان داشتيم برق باطري(درست یادم نمیاد شاید هم سیم استارت) رو از قفل در سيم کشيده بوديم بصورت سويچ مخفي اگر ميخواستيم روشنش کنيم بايد قفل در رو ميزديم وگرنه روشن نميشد.
که به عقل جن هم نميرسه
منم «كـورش»، شاه جهان، شاه بزرگ، شاه توانمند، شاه بابل، شاه سومر و اَكَّـد، شاه چهار گوشه‌ي جهان(بخشي از فرمان كورش بزرگ)
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

پست توسط mfd69 »

ماشينت چيه؟
ور دار يه شير(الكترونيكي يا ميكانيكي) برا بنزينت بذار!
من قبلا واسه پيكان گذاشته بودم كه شيلنگ بنزين رو آورده بودم از زير صندلي آورده بودم تو يه شير گذاشته بودم بعد هم برده بودم تو موتور!
يه راه ديگش سيستم ايموبلايزره كه ايرانخودرو روي ماشيناي سفارشي نصب ميكنه كه كل سيستم برق موتور(انژكتور و ..) بايد عوض بشه و تا كليد اصليش نزديك فرمان نباشد استارت نميخوره-از قيمتش هم اطلاع ندارم
تا اون موقع علي الحساب {سري كويل} ماشينو وردار بيار تو خونه يا مثلا شمهاشو باز كن :grin:
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”