اعداد 666 و 13 و .....

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: God Knowz
سپاس‌های ارسالی: 212 بار
سپاس‌های دریافتی: 225 بار
تماس:

اعداد 666 و 13 و .....

پست توسط Justice »

با سلام

از دوستان کسی می تونه در این رابطه توضیحی بدهد !؟

این اعداد به چه علت می گن اعداد شوم و نحس هستش !؟
و چه اعداد دیگری نیز وجود دارد !؟
تصویر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

پست توسط ganjineh »

Justice,دوست عزیز سلام

اصولا عدد نحس وجود ندارد و این زاییده افکار عده ای است که بر اساس قراردادی که باز هم تعیین شده همین قشر است بعضی اعداد را ملقب به عدد نحس می کنند که از لحاظ علمی چنین چیزی جایگاهی ندارد ...

مگر اعداد به جز نمایش شمارشی کار دیگری انجام می دهند و همه اعداد هم همین خاصیت را دارند پس چطور می شود که بعضی ها وظیفه ای به غیر از این ان هم عمل نحسی را انجام می دهند ؟؟؟؟؟؟ :-O :-O :-O :? :? :?
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

666 را نمي دونم ولي در مورد عدد 13:
در زمان هاي قديم مثلا زمان حضرت ابراهيم مردم بت پرست روز اول سال نو براي ماه اول دعا مي کردند ، روز دوم براي ماه دوم ، روز سوم براي ماه سوم همين طور تا روز دوازدهم براي ماه دوازدهم دعا مي کردند و چون در روز سيزدهم ماهي وجود نداشت ( چون هرسال 12 ماه است) مي گفتند اين روز (سيزدهم) نحسه و بايد از شهر به بيرون برويم ( که امروزه شده سيزده به در) و در همان روزي که مردم بت پرست رفتند بيرون حضرت ابراهيم بت ها را شکست.
به همين دليل 13 نحس شد و مردم ما ( متاسفانه ) به تبيعت از مردم بت پرست مي گويند 13 نحسه و روز سيزدهم به عنوان سيزده به در از شهر خارج مي شوند :x
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

پست توسط zadora »

والا تا اونجايي كه من خبر دارم عدد 666 در فرهنگ غربي نماد شيطان است.
666 : يك سمبل با عنوان " شماره تلفن شيطان " توسط گروه‌هاي هوي متال وارد ايران اسلامي شده اما در حقيقت علامت انسان و نشانه جانور در ميان شيطان‌پرستان تلقي مي‌شود
لازم به ذكر است كه بهترین ساعت شيطان پرستان هم ساعت 6 و 6 دقیقه و 6 ثانیه صبح هست.
تصویر
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: دانشگاه
سپاس‌های دریافتی: 25 بار
تماس:

پست توسط borhan »

atropak نوشته شده:666 را نمي دونم ولي در مورد عدد 13:
در زمان هاي قديم مثلا زمان حضرت ابراهيم مردم بت پرست روز اول سال نو براي ماه اول دعا مي کردند ، روز دوم براي ماه دوم ، روز سوم براي ماه سوم همين طور تا روز دوازدهم براي ماه دوازدهم دعا مي کردند و چون در روز سيزدهم ماهي وجود نداشت ( چون هرسال 12 ماه است) مي گفتند اين روز (سيزدهم) نحسه و بايد از شهر به بيرون برويم ( که امروزه شده سيزده به در) و در همان روزي که مردم بت پرست رفتند بيرون حضرت ابراهيم بت ها را شکست.
به همين دليل 13 نحس شد و مردم ما ( متاسفانه ) به تبيعت از مردم بت پرست مي گويند 13 نحسه و روز سيزدهم به عنوان سيزده به در از شهر خارج مي شوند :x

اگه اینجوریه باید 14،15 و الی آخر هم نحس باشد

تازه میگن که عدد 13 فوق العاده مبارکه و یهودیا اونو نحس میدونن،

در مورد 666 هم میگن غربی ها نحسه که حتی یه فیلم مخصوص در این زمینه هم به نام طالع نحس دارند و میگن که 777 مبارکه..
زود ازدواج کردن اشتباهه،ولي دير ازدواج کردن اشتباهي بزرگتر..
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

من به شخصه 13 رو به هیچ وجه نحس نمیدونم این خرافات رو از اقوام دیگه وارد کشور ما کردن.

روز 13 رجب روز ولادت امیرالمومنین علی (علیه السلام) است .

اصلا نحس بودن به چه معناست ؟

چه عاملی باعث نحس بودن یک چیز میشه مثلا 13 رو کی نحس میکنه ؟

تمام امور عالم در دست خداوند هست و فقط اوست که قادر و تواناست.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

فکر مي کنم در ايران قديم زمان برگزاري عيد باستان زلزله اي مياد و خيلي ها کشته ميشند از اون زمان 13 بدر به وجود مياد براي همين اين روز رو در خارج از خونه ها بودن تا اگه تاريخ تکرار شد اسيبي نبينند براي اين ميگن 13 نحسه البته فکر کنم
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

yasamine, فکرت اشتباهه !
هيچ عددي نحس نيست . البته بعضي از اعداد مقدس هستند مثل 72 يا 7 يا 40 ولي عددي با عنوان نحس وجود ندارد . اين نحسي اعداد واقعا خرافات محضه .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

اگه اینجوریه باید 14،15 و الی آخر هم نحس باشد

تازه میگن که عدد 13 فوق العاده مبارکه و یهودیا اونو نحس میدونن،

والا از بت پرست ها بپرسيد.

فکر مي کنم در ايران قديم زمان برگزاري عيد باستان زلزله اي مياد و خيلي ها کشته ميشند از اون زمان 13 بدر به وجود مياد براي همين اين روز رو در خارج از خونه ها بودن تا اگه تاريخ تکرار شد اسيبي نبينند براي اين ميگن 13 نحسه البته فکر کنم

نه والا اينجوري نيست ، همونه که من گفتم :-o
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

KH.I.A.2500 دوست عزيز بهتره صحبتها رو با دقت بيشتري بخونيم يادم نيست من گفته باشن عددي نحسه من گفتم ريشه ي اين صحبت از اين اتفاق نشات ميگيره اين هم فکر بنده نبود بر اساس صحبت هاي معلم تاريخم بود در دوم راهنمايي...پس عدد مقدس هم قاعدتا وجود نداره مگه ميشه عدد مقدس داشته باشيم عدد نحس نداشته باشيم !!!
خيلي پارادوکس داشت :grin:
من از تاريخچه ي 13 بدر اين رو مي دونم اما اين رو مي دونم مردم ايران هميشه يکتا پرست بودند و هيچ وقت از بت پرست حمايت نکردند ...
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

نحسي و خوش يمني اعداد، زائيده تفكرات آدمهاست.
همونطور كه در ايران 7 رو خوش يمن و 13 رو شوم ميدونند، در چين، 9 رو مبارك و 4 رو نحس ميدونند........ مطمئنا در خيلي از كشورهاي ديگه همين وضع واسه اعداد ديگه مطرحه...

اينجور باشه، به تعداد آدمهاي رو كره زمين، اعداد مقدس و شوم داريم..... هر كسي واسه خودش نظري داره... :-o
تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 131 بار
سپاس‌های دریافتی: 109 بار

پست توسط Mohsen1441 »

سلام دوستان

عدد 666 عدد مقدس شيطان پرستان است...

اگه يادتون باشه تا چند وقت پيش يكي از بانكها و موسسات مالي و اعتباري تما جوايز خودش رو به تعداد 666 گذاشته شد كه با اون برخورد شد...

متاسفانه هم اكنون روي برخي از تي شرت هاي غربي همين نوشته يعني عدد 666 چاپ مي شوند كه اين واقعا جاي نگراني دارد :-( :-(
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”