سلام
کسی میتونه من رو در مورد شرکت DHL و خدماتی که اون تو ایران میده راهنمایی کنه؟
آیا تمام خدماتی که شرکت DHL به کشور های دیگه میده به ما هم میده؟
من از کسی در دبی خواستم یه XBOX 360 بفرسته و اون از من پرسید آیا پست DHL در ایران هست یا نه؟
هر چیزی رو میشه با استفاده از این شرکت به ایران پست کرد یا نه؟ (مثلا X360)
هزینه های این شرکت چطوریه و چه قدر بابت مرسولات میگیره(یعنی به غیر از هزینه پست ممکن هست که بسته به نوع مرسوله درصدی رو روش بکشه)؟
ممنون میشم اگه هر چه زود تر من رو راهنمایی کنید
کسی میدونه DHL چیه؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-
- تماس:

- محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 339 بار
سلام دوست عزيز
شرکت DHL يه شرکت خدمات پستي سريع و سير هستش که من تا اونجايي که اطلاع دارم توي اهواز يکي از نمايندگي هاش رو ديدم
شرکت DHL مثل شرکت Fe dex (اگر املاي اسم شرکت درست نيست معذرت ميخوام) و شرکت تيپاکس (قبل از انقلاب نمايندگي ان در خيابان شهرداري آبادان بود و هنوز دفتر سابق ان هنوز در همان جا هستش منتها الان متروکه و يه شرکت پستي ديگه ايي با نام تجاري ديگري در واحد همکف ان در حال فعاليته) از ساير وسايل نقليه سريع و سير مثل هواپيما قطار کشتي و ....استفاده ميکنه تا در حداقل زمان مرسولات پستي رو به مقصد برسونه و صد البته که هزينه هاي بالايي هم داره به طوري که من ميخواستم چندتا مدرک رو از هند به ايران بفرستم که جمعا شامل 4 يا 5 تا کاغذ بود هزينه ايي رومعادل 80 دلار بايد ميدادم حالا اگر شما ميخواي کنسول X Box 360 رو برات بفرستن دوبرابر هزينه خريد رو بايد هزينه پست بدي که اصلا نمي ارزه
اينم چندتا عکس از هواپيماهاي اين شرکت
[img][img][External Link Removed for Guests][/img][/img]
شرکت DHL يه شرکت خدمات پستي سريع و سير هستش که من تا اونجايي که اطلاع دارم توي اهواز يکي از نمايندگي هاش رو ديدم
شرکت DHL مثل شرکت Fe dex (اگر املاي اسم شرکت درست نيست معذرت ميخوام) و شرکت تيپاکس (قبل از انقلاب نمايندگي ان در خيابان شهرداري آبادان بود و هنوز دفتر سابق ان هنوز در همان جا هستش منتها الان متروکه و يه شرکت پستي ديگه ايي با نام تجاري ديگري در واحد همکف ان در حال فعاليته) از ساير وسايل نقليه سريع و سير مثل هواپيما قطار کشتي و ....استفاده ميکنه تا در حداقل زمان مرسولات پستي رو به مقصد برسونه و صد البته که هزينه هاي بالايي هم داره به طوري که من ميخواستم چندتا مدرک رو از هند به ايران بفرستم که جمعا شامل 4 يا 5 تا کاغذ بود هزينه ايي رومعادل 80 دلار بايد ميدادم حالا اگر شما ميخواي کنسول X Box 360 رو برات بفرستن دوبرابر هزينه خريد رو بايد هزينه پست بدي که اصلا نمي ارزه
اينم چندتا عکس از هواپيماهاي اين شرکت