زشت ها خوش شانس ترند

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 192 بار
سپاس‌های دریافتی: 361 بار
تماس:

پست توسط HARD »

esijoon
خودت فکر کن که چرا دوستان قديميت از تو دلسرد شدند؟ :shock:
در ضمن شما محبوبيت رو در چي مي بينيد؟ :-(
(اخه فکر کنم با مجذوبيت اشتباش گرفتيد! :grin: )
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

HARD جان,من فرق محبوبيت با مجذوبيت رو خوب ميدونم.
اون دوستام هم كه گفتم با من كمي سرد شدند خيلي با من صميمي نبودن و اگر نه با يه كم تغيير نگرش چند تا دختر نصبت به من و خودشون با من اينطور سرد نمي شدند.من كه دنبال كسي نيافتاده بودم.خودشون به طرفم اومدند.البته معاشرت ما صرفا درسي هست و فقط در محيط كلاس نه بيشتر ولي نمي دونم دوستام چي در مورد من فكر ميكنند كه اينطور با من رفتار ميكنند.البته از پست قبلي تا اين پست چند روز گذشته و يه كم موقعيت تغيير كرده.يه كم ارتباطمون گرم تر شده.به هر حال اميدوارم هرچي خيره پيش بياد.ما كه نه اهل دنبال كسي افتادن هستيم و نه به اينكه يه جنس مخالف به من اعتنا كنه برام مهمه.يعني برام فرقي نميكنه كه بين همكلاسي هاي جنس مخالفم محبوب . يا به قول شما جذاب باشم يا نه.
از همگي متشكرم.
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Shahinshahr
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 12 بار
تماس:

پست توسط Leonine »

درود بر دوستان.

من تنها از CC بخش پرورش اندام رو كار مي كردم و مي خوندم. كه اين تاپيك هم جلب توجه كرد.
اكثر عزيزان در اين قضيه اتفاق نظر دارن كه زيبايي مهم نيست. اين طور نيست؟
من يك سوال دارم. آيا شما زيبا هستيد؟!
جالبه اكثر افرادي كه زيبا و جذاب هستند بر اين باورند كه زيبايي بسيار مهمه! بد برداشت نكنيد! تنها نكته اينه كه خود رو گول نزنيد. مي دونم كه تمامي معشوقه هاي شما از زيبايي بهره اي بردن!
اين نكته در آقايان 100 درصد صادقه. چرا كه در آقايون درك زيبايي از طريق چشم انجام ميشه. بر خلاف زنان كه از طريق صحبت و برخورد. البته براي خانم ها شيك پوشي بسيار مهمه. حتي اگر وزغ باشيد و خود رو در تاكسيدويي شگفت انگيز جاي داده باشيد مطمئن باشيد نظر اونها رو جلب خواهيد كرد! :::P سوء تفاهم نشه! :grin:
ولي در اينكه زشت ها خوش شانس ترن شكي نيست! سرش چيه؟ من كه نمي دونم. فكرم نكنم كسي بدونه.

:-(

در كل سعي كنيد شيك پوش و با نزاكت باشيد تا به قيافه ور برين. راستي براي جلب توجه بيشتر و جذابيت بالاتر خواندن بخش پرورش اندام رو به همه توصيه مي كنم!! :::P

تا چند وقت ديگه بخش مجزاي فيتنس رو با وجود تقاضاي ناچيز شروع مي كنيم .
:razz:
“God places the heaviest burden on those who can carry its weight.”
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”