سرانجام قانون حذف كنكور در گفتگوي مهر با وزراي علوم و آموزش و پرور

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
پست: 773
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۳۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1054 بار
سپاس‌های دریافتی: 1082 بار

سرانجام قانون حذف كنكور در گفتگوي مهر با وزراي علوم و آموزش و پرور

پست توسط bill.goldberg »

  قانون حذف كنكور

در گفتگوي مهر با وزراي علوم و آموزش و  


قانون حذف كنكور كه پس از حدود چهار ماه از تصويب در مجلس توسط دولت در 21 اسفند ابلاغ شد، تصريح مي كند كنكور بايد تا سال 1390 حذف و سوابق تحصيل جايگزين آن شود. آخرين وضعيت اجراي اين قانون در گفتگوي مهر با وزراي علوم و آموزش و پرورش تشريح شده است.

زاهدي:
وزارت آموزش و پرورش بايد هرچه سريعتر نسبت به برگزاري
آزمونهاي هماهنگ و استاندارد اقدام كند

دكتر محمد مهدي زاهدي وزيرعلوم در مورد اجراي قانون حذف كنكور به خبرنگار مهر گفت: اجراي قانون حذف كنكور وابسته به تلاش وزارت آموزش و پرورش براي برگزاري آزمونهاي هماهنگ در دوره دبيرستان و پيش دانشگاهي است.

وزير علوم افزود: با توجه به اينكه در قانون حذف كنكور، سوابق تحصيلي داوطلبان مورد بررسي قرار مي گيرد وزارت آموزش و پرورش بايد هرچه سريعتر نسبت به برگزاري آزمون هاي هماهنگ اقدام كند اما تاكنون اين امر با سرعت صورت نگرفته است.

وي اضافه كرد: با توجه به آمادگي وزارت علوم براي اجراي قانون حذف كنكور اميدواريم وزارت آموزش و پرورش نيز هرچه سريعتر به برگزاري آزمون هاي هماهنگ اقدام كند.

زاهدي اضافه كرد: نمرات آزمونهاي استاندارد ملي بايد جايگزين نمرات كنكور شود. به موازات اينكه آموزش و پرورش بتواند اين امتحانات را برگزار كند سهم نمره اين امتحانات در كنكور افزايش مي يابد و كنكور به تدريج حذف مي شود.

وزير علوم با بيان اينكه سال گذشته نمرات اين آزمونهاي استاندارد اعمال شده است، خاطرنشان كرد: امسال نيز اعمال مي شود اما مهم اين است كه بايد به سمت تاثير 100 درصدي سوابق تحصيلي حركت كنيم لذا بايد دامنه اين امتحانات استاندارد ملي گسترش پيدا كند. در سال جاري سوابق تحصيلي 15 درصد اعمال مي شود.

علي احمدي :
برنامه لازم براي امسال را پياده كرده ايم و براي برگزاري آزمونهاي استاندارد
در سال 88 نيز برنامه ريزي كرده ايم

وزير آموزش و پرورش نيز در گفتگو با مهر گفت: آموزش و پروش طبق برنامه مصوبه مجلس خود را براي حذف كنكور آماده مي كند.

دكتر عليرضا علي احمدي در گفتگو با مهر در مورد آمادگي وزارت آموزش و پرورش براي اجراي قانون حذف كنكور در سال 90 افزود: در حال حاضر بخشي از امتحانات در مدارس به صورت سراسري برگزار مي شود كه نمره آن نيز15 درصد در كارنامه كنكور 87 محاسبه مي شود.

وي اظهار داشت: آموزش و پرورش به مرور و تا سال 1390 براي ساير پايه هاي تحصيلي نيز كه در قانون مشخص شده است، تكليفي را كه بر عهده دارد انجام مي دهد.

وزير آموزش و پرورش در خصوص اظهاراتي كه درباره عدم توانايي آموزش و پرورش در برگزاري امتحانات سراسري دبيرستان شنيده مي شود گفت: آموزش و پرورش براي امسال توانسته است با برگزاري امتحانات سراسري، درصدي كه مقرر شده بود در قبولي كنكور داوطلبان تأثيرگذار باشد را محقق كند و زمان اجراي مقررات براي ساير پايه هاي تحصيلي نيز هنوز فرا نرسيده است.

وي درباره برنامه هاي آموزش و پرورش براي برگزاري آزمونهاي يكسان و سراسري سال آينده گفت: براي سال 88 نيز برنامه هايي را داريم كه مطابق با اين برنامه ها حركت خواهيم كرد. هم نوع پايه تحصيلي كه بايد آزمون به صورت سراسري برگزار شود و هم مواد درسي آن نيز مشخص شده است.

علي احمدي اضافه كرد: بانك سئوالات اين آزمونها را تجهيز خواهيم كرد و مركز سنجش آموزش و پروش را نيز كه براي برگزاري آزمونهاي سراسري تشكيل داده ايم تقويت مي كنيم.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”