آغاز روند نابودي صهيونيسم

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

آغاز روند نابودي صهيونيسم

پست توسط big-man »

نویسنده : آلن هرت
يك خبرنگار مشهور غربي در يك مناظره در موسسه بين‌المللي مطالعات استراتژيك انگليس گفته است، پايان كار دولت صهيونيسم اسراييل آغاز شده است.

آلن هارت كه زماني مدير شبكه بي.بي.سي بوده است، در اين نشست كه برخي سايت‌هاي اينترنتي آمريكا آن را روز سه‌شنبه منتشر كردند، به تشريح دلايل اين ايده و پيامدهاي آن پرداخته است.

وي گفته است: هم‌اكنون ما با دو شرايط مواجه هستيم. يكي تشكيل كشور فلسطين براي دستيابي به صلح واقعي و پايدار و ديگري فاجعه براي همه است.

البته منظور من از همه فقط يهوديان اسراييل و اعراب منطقه نيست، بلكه منظور همه هستند.

هارت افزود: زماني كه در حال تهيه متن اين سخنراني بودم، فكر مي‌كردم من اولين فردي هستم كه به صورت علني اعلام مي‌كنم، اسراييل آخرين بذرهاي نابودي خود را در لبنان كاشته ولي موقع تكميل اين متن با مصاحبه‌اي مواجه شدم كه `زبيگنيو برژينسكي` مشاور امنيت ملي جيمي كارتر انجام داده بود.

او در مصاحبه خود گفته بود `در نهايت اگر سياست‌هاي نومحافظه كاران ادامه يابد، آمريكا از منطقه (خاورميانه) اخراج خواهد شد و اين مساله آغازي بر پايان يافتن اسراييل خواهد بود.`

هارت كه آغاز بمباران لبنان توسط اسراييل را نشان‌دهنده نمايش عادي تروريسم دولتي صهيونيسم خوانده، گفته است: مطالب بي‌معناي زيادي توسط دست‌نشانده‌ها و سياستمداران در جهان غيركليمي و غيرمسيحي در مورد علت آغاز اين جنگ گفته و نوشته شد.

البته بخش اصلي مطالب بي‌معنا آنها در مورد اين بود كه حزب‌الله باعث آغاز اين جنگ شد و اسراييل تنها از خود دفاع مي‌كند ولي من فكر مي‌كنم صادقانه‌ترين مطلبي كه مي‌توان در مورد نقش حزب‌الله در آغاز اين جنگ عنوان كرد اين است كه درگيري حزب‌الله با نيروهاي اسراييل و گروگان‌گيري دو سرباز اسراييلي، به ژنرال‌ها و سياستمداران اسراييل بهانه‌اي داد كه آنها براي آغاز جنگ به آن نياز داشتند`.

اين خبرنگار غربي با اشاره به اينكه در جنگ شش روزه سال 1967در حال تهيه گزارش در اسراييل بود، اظهار داشت: در دومين روز از اين جنگ يكي از منابع خبري من سرلشكر `شايم هرزوگ` بود.

``او يكي از بنيانگذاران `مديريت اطلاعات نظامي` اسراييل بود كه در يك گفت وگوي خصوصي به من گفته بود`اگر ناصر اينقدر احمق نبود كه به ما بهانه لازم براي آغاز جنگ را بدهد، ما طي يك سال تا 18ماه آينده يك بهانه بوجود مي‌آورديم.``

هارت گفته است: هدف حزب‌الله از اين گروگان‌گيري اين بود كه بتواند از اين طريق سه تبعه لبناني را كه در زندان‌هاي اسراييلي به‌سر مي‌برند آزاد كند بخصوص آنكه حزب‌الله مي‌دانست بدون در اختيار داشتن گروگان، اسراييل حاضر به آزاد كردن اين سه لبناني نخواهد بود.

به‌گفته وي، اسراييل در 12ژوئيه 2006علاقه‌اي به تبادل اسرا نداشت و حتي لحظه‌اي را به ديپلماسي يا مذاكره براي آزادي سربازان خود اختصاص نداد. اسراييل حتي حمله خود را به يك منطقه از (جنوب) لبنان محدود نكرد و فورا وارد جنگ شد به گونه‌اي كه `عمير پرتز` وزير دفاع اسراييل گفته‌بود ما از مرحله‌تهديد پرش مي‌كنيم و مستقيما وارد عمل مي‌شويم.

ن خبرنگار غربي گفته است: لذا باتوجه به اين مساله آيا واقعا تعجب برانگيز است كه اعراب و مسلمانان جهان به اين مساله فكر كنند كه `اگر سه هزار نيروي چريكي حزب‌الله توانستند براي هفته‌ها در برابر اسراييل قدرتمند ايستادگي كنند و در پايان نيز به صورت جدي به آن خسارت وارد كنند، چه اتفاقي رخ مي‌دهد اگر همه آنها در اين جنگ شركت كنند؟`

هارت تصريح دارد: من تصور مي‌كنم كه حتي فكر شكست اسراييل روزي باعث ايجاد شادي در تمامي كشورهاي عربي و اسلامي خواهد شد ولي قطعا هيچ جاي شادي وجود ندارد زيرا هيچ معمايي در مورد اين وجود ندارد كه اگر اسراييل در آستانه شكست قرار بگيرد چه اتفاقي رخ خواهد داد.

وي گفته است: در يكي از مصاحبه‌هايم با `گولدا ماير` (? (Golda Meir?نخست وزير اسراييل از او اين سووال را پرسيدم: مي‌خواهم بدانم كه آيا منظور شما را درست متوجه شده‌ام يا خير... شما گفته‌ايد اگر اسراييل در معرض نابودي در ميدان جنگ قرار گيرد، آماده خواهد بود تا منطقه و كل جهان را با خود نابود كند؟` و او نيز بدون كوچكترين مكثي پاسخ داد `بله دقيقا همان چيزي است كه من گفته‌ام.`

هارت تصريح كرد: اسراييل اين كار را با شليك موشك‌هاي هسته‌اي خود به سمت پايتخت كشورهاي عربي انجام خواهد داد البته اين مساله لزوما نمي‌تواند به نوعي جنگ تمدن‌ها ميان يهودي-مسيحي و اسلام تبديل شود زيرا ما سناريوي خاورميانه جديد را به عنوان جايگزين در اختيار داريم. البته اين مساله نيازمند آن‌است كه دستور كاري نومحافظه‌كاران و دستياران آنها به زباله‌داني تاريخ سپرده شود تا بتوان راه‌حلي براي مشكل فلسطين به دست آورد مشكلي كه من از آن به عنوان سرطان در قلب امور بين‌المللي ياد مي‌كنم.

اين خبرنگار غربي در ادامه تصريح كرد: متاسفانه باتوجه به اين واقعيت كه براي دستيابي به راه‌حلي براي تشكيل كشور اسراييل و فلسطين در كنار يكديگر و بازگشت اسراييل به مرزهاي قبل از جنگ 1967دير شده است، من فكر مي‌كنم براي اينكه بتوان به تمامي اين فجايع پايان داد بايد مساله فلسطين را از طريق تشكيل يك كشور براي همه حل كرد.

`لذا به اين ترتيب تشكيلات مستعمراتي صهيونيسم و خود صهيونيسم پايان خواهد يافت. به نظر من اتفاقي كه بايد در خاورميانه جديد رخ دهد اين است كه يك كشور براي اعراب و يهوديان تشكيل شود كه به اين ترتيب همه آنها بتوانند در امنيت و صلح در كنار يكديگر زندگي كنند`.

هارت گفته است: من در پايان بايد بگويم شديدا از اينكه شهروند كشوري هستم كه دولت آن همانند دولت بوش با اقدامات تنبيه‌آميز جمعي اسراييل عليه مردم لبنان و فلسطين همدستي مي‌كند، شرمسار هستم زيرا تنبيه جمعي يك جنايت جنگي است و به اين ترتيب مي‌توانيم و بايد بگوييم توني بلر و جرج بوش نيز در جنايات جنگي ژنرال‌هاي اسراييلي و سياستمداران اسراييلي كه خواسته‌هاي آنها را اجرايي مي‌كنند، شريك هستند.

اين خبرنگار غربي افزوده است: من مي‌دانم كه با چنين اظهاراتي، اولين قانون سخنراني عمومي، يعني پايان سخنان با اظهاراتي كه منجر به تشويق شود را شكسته‌ام، ولي من به دنبال تشويق نيستم.

وي تصريح‌كرده است: من يك سياستمدار نيستم و ديگر به‌عنوان يك ژورناليست فعاليت نمي‌كنم كه مجبور باشم به گونه‌اي سخن بگويم و بنويسم كه باعث رنجاندن منافع مقرره نگردد.

هارت افزوده است: من فردي آگاه هستم كه اهميت مي‌دهم و مي‌توانم براي خود فكر كنم. من فكر مي‌كنم اين معادله بسيار ساده است، تا زماني كه عدالت براي فلسطينيان رعايت نشود، براي هيچ كدام از ما صلح وجود نخواهد داشت.

FarsNews.com

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”