درخواست تعبير خواب - براي اعضاي سايت-

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

درخواست تعبير خواب - براي اعضاي سايت-

پست توسط atropak »

سلام
از اعصار گذشته مردم علاقه مند بودند که آينده را پيش بيني کنند لذا براي اين منظور اقوام مختلف علوم متنوعي را خلق کرده اند مانند ستاره شناسي ، تعبير خواب ، طالع بيني ، فال قهوه ، روانشناسي رنگها ، کف بيني ، عدد شناسي ، تاروت وئي جينگ و غيره که کم هم نيستند تعبير خواب نيز يکي از اين علوم به شمار مي رود و معايب و مزاياي فوق را دارد : از لحاظ پيش گوئي يکي از بالاترين سطح ها را دارد و مي توان توسط آن محدوده بسيار بزرگي را پيش بيني کرد زيرا که عالم خواب عالم روح است و روح ميتواند زمان را طي کند و در حال به آينده برسد و تنها عيب آن محدود بودن به خواب ديده شده است ولي با اين حال تعبير خواب را يکي از بهترين روشهاي پيش بيني آينده مي شناسند ، تنها کافيست خوابي را که ديده ايد به خاطر بيا وريد و در این تاپیک ذکر کنید تا بنده با استفاده از کتاب های نظیر ابن سیرین ، گفته های ائمه اطهار ، منوچهر مطیعی تهرانی و... تعبیر خواب شما را بگویم.
بنده نهایت سعیم را برای این تعبیرات انجام می دم و تا آنجا که در توانم باشد و اطلاعات کافی باشد تعبیر ها را به بهترین نحو ذکر می کنم.
 [External Link Removed for Guests] 
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط vesta200 »

سلام. ضمن تشکر وسپاس از زحمات شما عزيزان.چند وقت پيش خواب عجيبي ديدم.ميديدم که نماز ميخوانم و سلام نمازم را بلند بلند ميخوانم و در پايان ذکر الله اکبر را نيز مي گويم .دقيقا 4 شب بعد خواب ديدم در جايي شبيه مکه ام.پا برهنه بودم وبه دنبال مردمي که طواف ميکردند ميدويدم.کارت کوچکي به من داده شد با اين مضمون:لا اله الا الله.تعبير خواب من چيست؟البته آن شب با دلي شکسته از... خوابيدم لطفادر صورت امکاناين تعبير را خصوصي برايم ارسال کنيد با تشکر فراوانloyal_maryam12@yahoo.com :razz:
در میان هر سیب،دانه ی محدودی ست. در دل هر دانه، سیب نامحدود، چیستانی ست عجیب.دانه باشیم نه سیب
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط atropak »

ميديدم که نماز ميخوانم و سلام نمازم را بلند بلند ميخوانم و در پايان ذکر الله اکبر را نيز مي گويم

در اين مورد يک خورده بيشتر توضيح بدهيد: آيا در مسجد بوديد؟ آيا به طرف قبله نماز مي خوانديد؟ آيا در باغ يا يک مکان ديگر نماز مي خوانديد؟ آيا در تاريکي نماز مي خوانديد؟
يک کمي اطلاعات بيشتري بدهيد تا به شما بگويم.

خواب ديدم در جايي شبيه مکه ام.پا برهنه بودم وبه دنبال مردمي که طواف ميکردند ميدويدم.کارت کوچکي به من داده شد با اين مضمون:لا اله الا الله

اين خواب شما نشان مي دهد که به زودي به يک زيارت مي رويد. :-)
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط vesta200 »

با سلام.ضمن تشکر از تعبير خوابم.بايدبه عرض برسانم خواب ميديدم در منزل پدرم رو به قبله در حال خواندن نماز مغرب بودم.سلام نماز را که گفتم چون بلند ميگفتم از خواب بيدار شدم.يک لحظه احساس کردم واقعا نماز خواندم.تا بحال چنين حسي در خواب نداشتم.بيدار ماندم تا نماز صبح که نيم ساعت بعد بجا آوردم.توکلم به خداست تعبير اين خواب زحمتش با شما.دعاگو: وستا :AA: :AA:
در میان هر سیب،دانه ی محدودی ست. در دل هر دانه، سیب نامحدود، چیستانی ست عجیب.دانه باشیم نه سیب
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط atropak »

اگر رو به قبله نماز مي خواندي بدين معني است که در راه دين مستقيم مي گردي (ابن سيرين)
در مورد نماز مغرب هم بايد بگم که يک حاجتتان روا مي شود. ( جابرمغربي)
در مورد سلام گفتن نماز هم غمي از شما دور مي شود. - ولي اگر ببينيد که براي گفتن سلام اول نماز به سمت چپ نگاه کرديد کارتان دچار آشفتگي هايي مي شود- ( جابرمغربي)

موفق باشيد.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط atropak »

نکته ی مهم
به این نکته توجه داشته باشید که فقط خواب هایی تعبیر دارند که قبل از اذان صبح دیده باشید نه در خواب های ظهر و بعد از اذان صبح.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

من یک شب خواب دیدم که همه انسان های دور وبرم دروغ می گویند و پول و ثروت هدفشان است.مرا هم به همین چیزهادعوت و یا اجبار میکنند.
آخرش تو خواب بغضم گرفت و با همان صدای بغل از منزلی بیرون آمدم و به سالن هم کف آن رفتم و شروع به گفتن اذان کردم با هر بار که اسم الله را می بردم در آن برجی که بودم ان برج ترک می خورد و قسمتی از آن می ریخت تا اینکه وقتی اذان گفتم تمام شد به سمت بیرون دویدم و درخیابان ها دیدم که همه شروع به تظاهرات کردند از یکی پرسیدم چه خبر است به من گفت که انقلاب آغاز شده است(یا انقلاب دوم شروع شده است یه چیزی تو این مایه ها!!!! دقیق یادم نیست چی گفت :grin: ) :?

.............................

خب این ها نشانه های خل شدن که احتمالا نیست :grin: :???:
هیهات منا الذلة
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh »

من چند بار( يعني خيلي)خواب ديدم که توي ماشين نشستم و سر پيچ ماشين منحرف ميشه و از جاده پرت ميشه بيرون و اکثرن هم ميوفته توي آب!
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

من چند بار( يعني خيلي)خواب ديدم که توي ماشين نشستم و سر پيچ ماشين منحرف ميشه و از جاده پرت ميشه بيرون و اکثرن هم ميوفته توي آب

من باز گاهي وقت ها خواب مي بينم که دارم مي دوم و يکبار پايم گير ميکند و مي افتم ته دره و از خواب ميپرم :::P
هیهات منا الذلة
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط atropak »

Sardar نوشته شده:من یک شب خواب دیدم که همه انسان های دور وبرم دروغ می گویند و پول و ثروت هدفشان است.مرا هم به همین چیزهادعوت و یا اجبار میکنند.
آخرش تو خواب بغضم گرفت و با همان صدای بغل از منزلی بیرون آمدم و به سالن هم کف آن رفتم و شروع به گفتن اذان کردم با هر بار که اسم الله را می بردم در آن برجی که بودم ان برج ترک می خورد و قسمتی از آن می ریخت تا اینکه وقتی اذان گفتم تمام شد به سمت بیرون دویدم و درخیابان ها دیدم که همه شروع به تظاهرات کردند از یکی پرسیدم چه خبر است به من گفت که انقلاب آغاز شده است(یا انقلاب دوم شروع شده است یه چیزی تو این مایه ها!!!! دقیق یادم نیست چی گفت :grin: ) :?

.............................

خب این ها نشانه های خل شدن که احتمالا نیست :grin: :???:

ماشاالله چه قدر خوابتون به هم ریخته است :grin: (شوخی کردم)

آن افرادی که شما را به دروغ و پول و ثروت هدفشان دعوت می کردند برای شما گرفتاری و غصه و فساد به وجود می آورند. ( منوچهر مطیعی تهرانی - ابن سیرین)
گریه کردن در خواب خوب است و شادي و خرمي و فرح و انبساط است. چنانچه در خواب ببينيد گريه مي کنيد در روزهاي آينده خوشحال مي شويد و حادثه اي خوب براي ما اتفاق مي افتد.( منوچهر مطیعی تهرانی)

از دو متن بالا این نتیجه گرفته می شود که اشخاصی در صدد ضربه زدن و ایجاد گرفتاری برای شما هستند که این افراد در این کار موفق نمی شوند. (مواظب باشید)

در مورد اذان گفتن به زيارت خانه ي خدا مي روي و فريضه ي حج به جاي مي آوري (ابن سیرین)

برج نشانه ی شخصیت است اگر شکسته شود شخصیت شخص خرد می شود.

منظورتون را از این جمله متوجه نشدم :
همه شروع به تظاهرات کردند از یکی پرسیدم چه خبر است به من گفت که انقلاب آغاز شده است
:?
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط atropak »

njmh نوشته شده:من چند بار( يعني خيلي)خواب ديدم که توي ماشين نشستم و سر پيچ ماشين منحرف ميشه و از جاده پرت ميشه بيرون و اکثرن هم ميوفته توي آب!

لطفا کمی بیشتر توضیح دهید. آبی که در آن می افتید روشن و صاف است؟ کم عمق است؟ راکد است؟ آب کثیف و کدر است؟ اگر عمیق است در آب فرو رفتید؟ آیای آب دریا بود؟
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط atropak »

Sardar نوشته شده:
من چند بار( يعني خيلي)خواب ديدم که توي ماشين نشستم و سر پيچ ماشين منحرف ميشه و از جاده پرت ميشه بيرون و اکثرن هم ميوفته توي آب

من باز گاهي وقت ها خواب مي بينم که دارم مي دوم و يکبار پايم گير ميکند و مي افتم ته دره و از خواب ميپرم :::P

این خواب را به علت پریشانی و اضطراب دیده اید و تعبیر ندارد.

در کل خواب هایی که باعث بیدار شدن شما شود به علت حالات های عصبی است و تعبیر ندارد.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”