درخواست تعبير خواب - براي اعضاي سايت-

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

Re: درخواست تعبير خواب - براي اعضاي سايت-

پست توسط vesta200 »

باسلام مجدد.عنوان تیتر در کادر سبز روزنامه ای که گفتم،درست عین همین عبارت بود که ذکر شد.گفتم احیانا سوءتفاهم نشود ، که به اشتباه تایپ کردم!!!نه درست عبارتی با3لام، یعنی همان ثارللله بود و تمام صفحه سفید بود.امیدوارم تعبیر خوابم را خیلی زود ببینم.در پناه لطف حق،موفق باشید
در میان هر سیب،دانه ی محدودی ست. در دل هر دانه، سیب نامحدود، چیستانی ست عجیب.دانه باشیم نه سیب
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

دوستان...
من دوباره آماده ام که اگر کسی از شما عزیزان نیاز به تعبیر خواب داره بنده این کار را انجام بدم.

ولی به این نکات هم توجه کنید:

هر خوابی تعبیر نداد.بسیاری از خوابهای ما تحت شرایطی قرار می گیرند که فاقد ارزش و اعتبار می شوند.به این چنین خوابها نباید خوشدل باشیم و نه از آنها بیم و هراس به دل راه دهیم و گرفتار تشویش و نگرانی شویم.
به طور کلّی از لحظه ای که می خوابیم تا نیمه شب خوابی که می بینیم کمتر دارای اعتبار است.چون در این ساعات هنوز روح و جسم ما زیر تأثیر کار روزانه،فعالیت ها و گفت و گوهای انجام شده و غذایی که خورده ایم دارد.از نیمه شب تا طلوع شپیده بامدادی خواب معتبر می شود و اعتبار آبه تناسب هر چه از نیمه شب دور و به سحرگاه نزدیک می شویم افزایش می یابد.
صادق ترین رؤیاها خوابی است که سحرگاه می بینیم به طوری که چون بیدار می شویم وقت اقامه ی نماز صبح شده باشد.خواب روز به هیچ وجه عنوان تعبیر ندارد.هستند کسانی که بعداز ظهرها می خوابند پا پیش از غذای نیمروز قیلوله می کنند.در این مواقع اگر خوابی ببینید تعبیری ندارد.
در ماه های قمری نیز سه شب نیمه ماه که قمر بدر کامی دارد خواب بیشتر از سه شب محاق ارزشمند می تواند باشد.
خوابهای موسمی نیز بی ارزشند. مثلاً در زمستان برف در خواب دیدن و در بهار مشاهده ی درختان پر شکوفه و گل،در پائیز برگریزان و در فصل تابستان در آب شنا کردن و … از نوع خوابهایی است که تعبیری ندارد و چنانچه در تابستان مشاهده کردید برف می بارد و در سرمای سخت زمستان خانه را از شکوفه های سفید و صورتی پوشیده دیدید .::این خوابها صحت دارند::. و خوابهای طولانی بیشتر از خوابهای لحظه ای و تک چهره ای اعتبار دارند،مگر اینکه تک چهره ها را مکرّر ببینید.

۱- رؤیای انسان در درجه اوّل حکم اطلاع رسانی و آگاهی بخشی را دارد که این شامل دو قسم از خوابها می گردد.(رؤیای صادقانه و نمادین)که در سه مقطع گذشته و حال و آینده خواب بیننده دیده است.

۲- رویای انسان به سه دسته تقسیم می گردد:
الف) صادقانه
ب) نمادین
ج) کاذبه

۳- اطلاعاتی که در خواب به بیننده داده می شود دارای پنج محور زیر است:
الف) فقط مربوط به شخص خواب بیننده است.
ب) مرتبط به شخص یا اشخاص حاضر در خواب می باشد.
ج) بین شخص بیننده و شخص یا اشخاص حاظر در خواب باشد.
د) به هیچ یک از موضوعات پیشین مرتبط نباشد.
ه) به موضوع یا شخص یا جمعی که در خواب حاضر نیستند مرتبط می گردد.

۴- از لحاظ منفی یا مثبت یا خنثی بودن دارای پیامی گویا باشد.

۵- فاکتور زمان در رؤیای صادقانه و نمادین بر محور عدد مقدّس هفت استوار است گاهی حکمت و مصلحت خداوند تعبیر آن را به زمان دیگری موکول می نماید،لذا بعد از اینکه از خواب بیدار می شوید از یک ثانیه ،یک دقیقه،یک ساعت،یک روز،یک هفته،یک ماه،یک سال منتظر تعبیر آن باشید و لازم است بدانید هر انسانی که دارای زبانی صادق و قلبی پاک باشد زمان تعبیر خواب او در بیداری به حداقل می رسد.مگر آنکه خواست خداوند نباشد.  
 [External Link Removed for Guests] 
New Member

پست توسط mhossein17 »

atropak نوشته شده:سلام
واسه بار هزارم مي پرسم و ميگم " كيست مرا ياري دهد اين وهم و خيال"

atropak نوشته شده:سلام
بنده نهايت سعيم را براي اين تعبيرات انجام مي دم و تا آنجا که در توانم باشد و اطلاعات کافي باشد تعبير ها را به بهترين نحو ذکر مي کنم.

سلام دوست عزيز من يه خواب عجيب و قريبي ديدم يه بروز فكر ميكنم بعدازظهر بود كه خواب ديدم تو يكي از خيابوناي پايين شهر شهرم عده اي جمع شدن و حيرت زده نگاه ميكنن منو يه نفر ديگه كه نمي دونم كي بود از دور نگاه ميكرديم يه حيون وحشتناك با سرعت به يه نفر حمله مي كرد تا اون نفر از روي زمين پا ميشد دوباره با سرعت برق به طرف گردنش حمله ميكرد و آخر سر هم يه باري پرت شد جلوي من تــفلكي مثل ميمون جمع شده بود و سياه و سوخته يه هو دست خودم نبود كه گفتم ببين خدا چقدر منو دوست داره تا به حال هزار دفعه مي خواستم گناه كنم كه به هر نحوي مانع شده تا گناه كنم ولي اون حيونه زماني كه بهش حمله مي كرد باسرعت برق جهش مي كرد و يه خورده ازش آتيش نه فكر كنم سرخ ميشد حدودا بين همين دوتا
من اصولا به خوابهام اهميت نميدم ول ي خيلي مايلم بدونم تعبيير اين چي ميشه حالا شما و اين خواب من
در ضمن اين خواب قبل از اذون صبح و فكر كنم وستاي شب بود و بعد از خواب بيدار نشدم .
اگه تعبييرش رو بگي خيلي ممنون مي شم
New Member

پست توسط mhossein17 »

سلام چي شد من تعبيري از شما نمي بينم دوست عزيز
نكنه تعبيرش رو نمي دوني
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

من که کم می خوابم و و وقتی می خوابم آنقدر خسته هستم که وقت تماشای خواب را ندارم :-) فقط اول و آخرش را نگاه میکنم و وسطش را چرت میزنم!

اما یک نکته سوال بر انگیز برای من در چند جای مختلف حادث شده طوری که شهره زبان است.

مثلاً مسافرت میرم منزل کسی و شب اونجا میخوابم، بیشتر اوقات زن خانه دار آن خانه، صبح میگه خواب تو را دیدم که ماهی گرفته بودی و آورده بودی که برای نهار درست کنیم، از شانس ما (ماهی دوست ندارم) اون روز ظهر هم به موجب این خواب ماهی به خورد ما میدهند.

این آن قدر تکرار شده که هر جا میریم و صبح میگه خواب تو را دیدم میگم لابد ماهی خریده بودم یا گرفته بودم یا ماهی من را خورده بود :-(

آخرین بارش هم زندایی بنده بود که البته اوشون یک تعبیر بهتر کرد (چون خبر داشت ماهی دوست ندارم) گفت ماهی نشانه ثروت هست!

حالا واقعاً حکایت این خواب ها که دیگران (خصوصاً زنان خانه) برای من دیده اند چیست! :?
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط nadia-n »

سلام. با تشکر از شما میخواستم اگر ممکنه این 3 خواب رو تعبیر کنید.
من دختر 23 ساله ای دارم.خواب دیدم که دارم فامیل رو برای نامزدی دخترم دعوت می کنم.یکی از فامیل ازم پرسید داماد کیه؟ گفتم خودم هم هنوز نمی دونم داماد کیه.
یکی دیگه از بستگان هم خواب دیده که من تو خواب بهش گفتم دخترم عقد کرده و کلی هم از داماد تعریف کردم که پسر خیلی خوبیه.
یکی دیگه از آشناهای دور هم خواب دیده که دخترم برای سفره ی حضرت ابوالفضل دعوتش کرده.
فقط با عرض شرمندگی من برای اطلاع از تعبیر این خواب ها یه مقدار عجله دارم اگر لطف کتید هرچه سریع تر منو در جریان تعبیر این 3 خواب قرار بدید یه دنیا ممنونتون میشم.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط kleopatra »

با عرض سلام.دوست عزیز من خواب پیامبر (ص)را دیدم که بدون امامه ی خود برای معشوق خود نامه مینوشت.قیافه ی ایشان را ندیدم اما میدانستم اوست.دختر را هم دیدم که به پیامبر نامه مینوشت اما قیافه ی او را هم ندیدم.وسط دریایی پهناور بود ان طرف دریا مرد دیگری هم بود اما نمیدانم که بود.خواب من مانند یک فیلم قدیمی بود حتی انقدر قدیمی بود که تصویر کمی زرد شده بود.حالا تعبیر این خواب چیه؟ولی اگه ممکن باشه کمی زودتر تعبیر خواب رو بگید.ممنون. :grin: :grin:
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

پست توسط RAHVAR »

به این سایت هم مراجعه بکنید
   تصویر     

New Member

پست توسط daisy gold »

سلام
من چندي پيش در نزديکهاي صبح خوابي ديدم که در ان کبوتري سفيد رنگ در اسمان ظاهر شد و دور ان را هاله اي از نور يا غبار احاطه کرده بود من در جلوي در منزل بود ان کبوتر امد و در جلوي در نشست؟

و خواب ديگرم هم دم دم هاي صبح بود که اين خواب را ديدم يک بسته پستي به دستم رسيد که از قم فرستاده شده بود ايت بسته حاوي تعدادي تسيبح در رنگ هاي مختلف بود و سه قواره پارچه چادري سفيد بود من در ميان ان تسبيح ها رنگ سبزش را انتخاب کردم و برداشتم مي خواستم بدانم تعبير خوابم چيست؟ در ضمن من دختر هستم که بسيار به نماز و واجبات معتقدم.تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

سلام
من را به خاطر اینکه قول دادم تعبیر کنم و نبودم ببخشید به خاطر کنکور بود تصویر ولی الان هستم در خدمتتون تصویر

من نزديک هاي صبح خوابي ديدم که کبوتري سفيد رنگ که هاله اي از غبار و نور او را احاطه کرده بود در اسمان ظاهر شد و من در جلوي درب منزل ايستاده بود و ان کبوتر به طرف درب منزل امد و در کنار ان نشست؟

اگر محبوسي در خواب کبوتري سفيد ببيند از زندان خلاص مي شود و آزادي خود را باز مي يابد. اگر بيماري اين خواب را ببيند شفا حاصل مي کند و چنان چه وامداري ببيند دين خويش را مي پردازد.

چنان چه دختري جوان کبوتر در خواب ببيند شوهري مناسب براي او پيدا مي شود.
از امام صادق نقل است که چنان چه کسي کبوتر در خواب ببيند از مسافر غايب نامه اي و خبري دريافت مي کند. اين تعبير به علت آن است که از کبوتر در گذشته براي نامه رساني و بردن پيغام و سلام نيز استفاده مي کردند.
[COLOR=#c00000]ديدن کبوتر در خواب کلا خوب است ولي ديدن کبوتر سفيد بهتر است.  
[COLOR=#c00000]

و خواب بعديم هم در صبح بود که يک بسته هديه مانند از قم برايم فرستاده شده بود که حاوي يک بسته تسبيح در رنگ هاي مختلف و سه قواره پارچه چادري سفيد رنگ همراه ان بود و من از بين ان تسبيح ها تسبيح سبز را برداشتم تعبير خواب من چيست؟

[COLOR=#76923c]اگر در خواب ديديد که تسبيح به دست داريد گوياي آن است که کشش مذهبي شما زياد است و به طرف دينداري و انجام فرايض ديني مي رويد.شما را به کار خير و صلاح دعوت مي کنند و نیز برای آن کس که به شما هدیه داده است به زودی غمی می آید که شما هم در غم او شریک می شود.   

* تعابیر فوق بدون هیچ دخل و تصرفی از منوچهر مطیعی تهرانی و امام صادق برداشت شده است.

موفق باشید
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

پست توسط JENIFER »

باسلام. چند وقت پیش خواب عجیبی دیدم . خواب فواره ای رادیدم که آبش کدربود وبه دودی رنگ میزد درآن فواره یک قو نشسته بود و ازجلوی پای من تا آن فواره سنگریزه بود . دوباره چند شب بعداز آن خواب دیدم که درحال دویدن هستم ودرهمان حال دختربچه زیبارویی رادیدم در همان حال مردی به سمت آن کودک میدوید کمی جلوتر همان مردرا دیدم که آن کودک رادر آغوش گرفته وروبروی من ایستاده بود به من نگاه میکرد نگاهش به این میماند که ناراحت ویا عصبانی باشد و بعدبرگشت ورفت و همان موقع یک کبوتر جلوی پایم نشست ولی نوکش بجای اینکه تیز باشد گردبود مثل ته مداد. لطفا خوابم را تعبیر کنید. باتشکر. تصویر
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط kleopatra »

دوست عزیز من که تعبیری ندیدم.اگه نمی تونید تعبیر کنید بگید که بیشتر از این منتظر شما نباشم. :shock:
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”