درخواست تعبير خواب - براي اعضاي سايت-
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
Re: درخواست تعبير خواب - براي اعضاي سايت-
atropak نوشته شده:سلام
از اعصار گذشته مردم علاقه مند بودند که آينده را پيش بيني کنند لذا براي اين منظور اقوام مختلف علوم متنوعي را خلق کرده اند مانند ستاره شناسي ، تعبير خواب ، طالع بيني ، فال قهوه ، روانشناسي رنگها ، کف بيني ، عدد شناسي ، تاروت وئي جينگ و غيره که کم هم نيستند تعبير خواب نيز يکي از اين علوم به شمار مي رود و معايب و مزاياي فوق را دارد : از لحاظ پيش گوئي يکي از بالاترين سطح ها را دارد و مي توان توسط آن محدوده بسيار بزرگي را پيش بيني کرد زيرا که عالم خواب عالم روح است و روح ميتواند زمان را طي کند و در حال به آينده برسد و تنها عيب آن محدود بودن به خواب ديده شده است ولي با اين حال تعبير خواب را يکي از بهترين روشهاي پيش بيني آينده مي شناسند ، تنها کافيست خوابي را که ديده ايد به خاطر بيا وريد و در این تاپیک ذکر کنید تا بنده با استفاده از کتاب های نظیر ابن سیرین ، گفته های ائمه اطهار ، منوچهر مطیعی تهرانی و... تعبیر خواب شما را بگویم.
بنده نهایت سعیم را برای این تعبیرات انجام می دم و تا آنجا که در توانم باشد و اطلاعات کافی باشد تعبیر ها را به بهترین نحو ذکر می کنم.
سلام
من خواب دیدم دو دندان فک پایینم که کنار دندان نیش هستند درد میکند ویکی از انها که کنار دندان نیش است تکان می خورد اما هر چه سعی کردم ان را بکنم نتوانستم بعد ناخن انگشت کوچکم را ما بین این دو دندان قرار دادم و یک پیچ کوچک عینک از این بین در اوردم هر دو دندان بی درد و سفت شده حلا از شما دوست گرامی خواهشمندم خواب من را تعبییر کنید با تشکر پریسا
سلام خواب پدرم ک فوت شده رو دیدم ک از من مقداری پول خواست و من بیشتر از اون بهش دا دم
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4726 بار
- سپاسهای دریافتی: 8756 بار
سلامramezon نوشته شده: شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۷, ۱۰:۰۷ ق.ظ سلام
خواب پدرم که فوت شده رو دیدم که از من مقداری پول خواست و من بیشتر از اون بهش دا دم
پدر مرحومتون بدهی نداشتند ؟
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
-
سلام من خواب دیدم خواهر شوهرم قیچی داده دستم میگه موهای مادرشو کوتاه کنم ولی قیچیش خیلی کند بود و درست کوتاه نمیکرد اگه میشه تعبیرش رو بهم بگین
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
ماشالله انقدر قاطعانه و بدون شک و تردید تعبیر خواب می کنید که احتمالا مرحوم ابن سیرین هم حسرت می خورد . از شوخی گذشته اگر انسان می توانست آینده را پیش بینی کند که همین خودش یک شغل ایجاد می کرد و مردم خواب می دیدند کدام جنس ترقی خواهد کرد یا....متاسفانه اینطور نیست و جادویی ترین قسمت زندگی ما یا همان رویا ابدا از آینده خبر نمی دهد و تجربیات شخصی ما از فلان خوابی که دیدم و فردا عین اتفاق افتاد هم صرفا به دلیل آمارو احتمالات است که هزار شب خواب دیدیم و بی ربط بود و یک شب هم بالاخره درست درمیاید و ما هزاران رویای نامربوط را کنار می گذاریم و آن یکی که مربوط است را معجزه می دانیم . رویا فقط پیامی است که از ناهشیار انسان می آید و دال بر وجود یک مسئله یا موضوعی است که ذهن ما با آن درگیر است . ناهشیار قادر نیست عادی صحبت کند و از سمبل ها و مخصوصا صنایع ادبی برای ارسال پیام استفاده می کند .یعنی هیچ وقت و هیچ وقت و هیچ وقت چیزی که در رویا میبینیم یک پیغام مستقیم نیست و مثلا درخت خود سمبل چیز دیگری است و..مثلا من اگر بگویم من عاشق دختری با قد صدوهفتاد سانتیمتر و وزن پنجاه کیلو هستم این شعر نیست و یک گذاره خبری است .منتهی اگر قامت او را به سرو تشبیه کنم می شود شعر و به همین ترتیب رویا هم پیامی است که هزارجور پیچ و تاب خورده و صنایع ادبی و در آن حرف اول را می زند . تعبیر رویا مهمترین ابزار یک روانکاو تابع فروید است و نمی توانی باور کنی از یک خواب چقدر مطلب درمیاید . منتهی این نیاز به سالیان سال تلاش و مطالعه و تجربه دارد و کار بسیار مشکلی است . فرض می کنیم یک آقایی رویای یک زنبور را می بیند که او را نیش می زند . من نمی دانم نظر ابن سیرین چیست . منتهی در این رویای خاص این آقا در واقع با یک زن+ بور در گیر است که تبدیل به زنبور شده و در واقع تعبیر رویا گاهی شبیه معنی کردن شعر است . بابت پرحرفی عفو بفرمایید .