(طنز)روزي كه زن شما رئيس شما شود!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

(طنز)روزي كه زن شما رئيس شما شود!!

پست توسط ganjineh »

تا حالا پیش خودتان تصور کرده اید که اگر روزی زن شما ، در محل کارتان ، رئیس شما بشود ، چه عواقبی خواهد داشت ؟
اگر مایلید تا گوشه ای از عواقب شوم این وضعیت را دریابید ، این مطلب را تا آخر ، به دقت مطالعه کنید !

اگر یکروز ، چند ساعت دیر به محل کارتان برسید ...
واکنش همسر/رئیس شما : این چه موقع اومدن به سر کاره ؟ می دونی ساعت چنده ؟ چرا اینقدر دیر اومدی ؟ چیکار می کردی ؟ کجا بودی ؟ با کی بودی ؟ نکنه یه زن دیگه گرفتی ؟! خائن ! این چوب دستی من کجاست ؟! دیگه حق نداری پاتو نه توی خونه و نه تو اداره بذاری !

اگر یکروز از ارباب رجوع ، زیر میزی یا همان رشوه ، دریافت کنید ...
واکنش همسر/رئیس شما : این چه کاری بود که تو کردی ؟ چرا این کار رو کردی ؟ مگه حقوق خودت برات کافی نبود ؟ مگه خرج و مخارجت در ماه چقدره ؟ چرا خرجت اینقدر رفته بالا ؟ نکنه یه زن دیگه گرفتی ؟! خائن ! این چوب دستی من کجاست ؟! دیگه حق نداری پاتو نه توی خونه و نه تو اداره بذاری !

اگر یکروز ، تقاضای چند روز مرخصی نمایید ...
واکنش همسر/رئیس شما : چرا تقاضای مرخصی کردی ؟ دیگه اتفاقی برات افتاده ؟ جایی می خوای بری ؟ کجا می خوای بری ؟ چرا می خوای بری ؟ با کی می خوای بری ؟ نکنه یه زن دیگه گرفتی ؟! خائن ! این چوب دستی من کجاست ؟! دیگه حق نداری پاتو نه توی خونه و نه تو اداره بذاری !

اگر یکروز در پرونده هایی که زیر دست شماست ، اشتباهی رخ دهد ...
واکنش همسر/رئیس شما : چرا این اشتباه رو مرتکب شدی ؟ چرا توی کارت دقت نکردی ؟ چرا چند وقته که بی دقت شدی ؟ چرا اینقدر حواست پرته ؟ انگار که فکر و ذکرت یه جای دیگست ؟ حواست کجاست ؟ هوش و حواست پیش کیه ؟ به کی داشتی فکر می کردی ؟ نکنه یه زن دیگه گرفتی ؟! خائن ! این چوب دستی من کجاست ؟! دیگه حق نداری پاتو نه توی خونه و نه تو اداره بذاری !

اگر یکروز ، بعنوان کارمند نمونه اداره معرفی شوید ...
واکنش همسر/رئیس شما : از صمیم قلب بهت تبریک می گم . تو بعنوان کارمند نمونه شناخته شدی . حالا بگو ببینم ، چی شد که یکدفعه اینقدر عوض شدی ؟ چی باعث شده که اینقدر خوب کار کنی ؟ انگیزت برای خوب کار کردن چی بوده ؟ مشوقت کی بوده ؟ نکنه یه زن دیگه گرفتی ؟! خائن ! این چوب دستی من کجاست ؟! دیگه حق نداری پاتو نه توی خونه و نه تو اداره بذاری !

اگر یکروز بخواهید از کارتان استعفا دهید ...
واکنش همسر/رئیس شما : چرا می خوای استعفا بدی ؟ مگه اتفاقی افتاده ؟ پس مخارج زندگی رو چطوری می خوای تامین کنی ؟ مگه شغل بهتری پیدا کردی ؟ چه شغلی ؟ کی برات پیدا کرده ؟ نکنه یه زن دیگه گرفتی ؟! خائن ! این چوب دستی من کجاست ؟! دیگه حق نداری پاتو نه توی خونه و نه تو اداره بذاری !

امیدوارم که با خواندن این مطلب ، به عمق فاجعه پی برده باشید ! پس به شما توصیه می شود که یا زوجه ای که رئیس باشد اختیار نکنید ، یا نگذارید که خانومتان رئیس شما بشود ، و یا اگر هم یک زمانی خدایی نا کرده ، روم به دیوار ، خانوم شما رئیستان شد ، سریعا و بدون هیچگونه معطلی ، از محل اداره متواری شوید و به دنبال یک شغل دیگر بروید !
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

پست توسط zadora »

ای بابا!!
اینا چیه می نویسی؟
چرا فرهنگ زن ذلیلی رو ترویج ميكني؟
خب خانوما این مطلبو بخونن فکر می کنن واقعا همینطوره!! :L:L
والا تا حالا ندیده بودیم زنها رایس مردا باشن کمتر پیش اومده ....تا اونجایی که ما در جریانیم مردا ابر قدرت شناخته شدن :m:a
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

تصویر
Frenzied Poster
Frenzied Poster
سپاس‌های ارسالی: 32 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط A10 »

اينها چي هست كه نوشتي
نكنه دنبال بهانه ميگردي
نكنه ميخواي يك زن ديگه بگيري
خائن
........................
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 118 بار
تماس:

پست توسط lolo_babo1 »

همچین بدم نیستا!!!!
البته خدا رحم کنه
برادرا گوش بدید!
زن نگییییییییییییییییییییییریییییییییییییییییییییییییییییییید! :sad:
 َللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدناونبینا مُحَمَّدٍوآله مِا اختَلَفَ المَلَوان وَ تَعاقَبَ العَصرانِ وَکَرَّالجَدیدانِ وَستَقبَلَ الفَرقَدانِ وَبَلِّغ رُوحَهُ وَ اَرواحَ اَهلِ بَیتِهِ مِنَّا الافضل التَّحِیَّۀَ وَالسَّلامُ.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط vesta200 »

موافقم . جناب ناپلئون هم ميفرمايد:اگر ميخواهيد ميزان پيشرفت ملتي را ببينيد به زنان آن ملت بنگريد. :( :smile:
در میان هر سیب،دانه ی محدودی ست. در دل هر دانه، سیب نامحدود، چیستانی ست عجیب.دانه باشیم نه سیب
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 284 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

پست توسط saeed_hz »

از این شوخیها بگذریم
من یه سوال جدی دارم:
اگه کسی با همسرش همکار باشه (نه تویه اتاق بلکه تو به اداره با شغلهای مختلف)چه معایبی ومزایایی و چه مشکلاتی میتونه داشته باشه؟
خواهشن واقعگرایانه و همه جانبه بگید.
ممنونم :razz:
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 284 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

پست توسط saeed_hz »

خیلی سخته نه؟
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

lolo balo1 عزیز :razz:

زن گرفتن که چیز بدی نیست :D . زن و مرد با ازدواج کامل میشن . باور کنید همینه انشا الله قسمت همه بشه . وقتی که ازدواج کنید در همون یک هفته ی اول زندگی تون دچار تغییر و تحول شگرفی میشه :-) . برای اولین بار احساس مسئولیت میکنید . برای اولین بار خودتون رو شریک یک زندگی و سرپرست خانواده می بینید .
برای اولین بار خودتون رو شریک واقعی کس دیگری میبینید . نسبت به اون حس وفاداری دارید و برای اون احترام قائلید . حتی حاظرید جون خودتون رو برای اون بدید .
اما قبل از ازدواج باید به یه سری چیزها رسیده باشید . مثلا :
1- واقعا قصد من از ازدواچ چه چیزی هست ؟
2- ایا بخاطر ظاهر فرد هست ؟ اگ فکر میکنید برای این نیست :-) برای چند دقیقه صادقانه تصور کنید که همسر اینده ی شما عیوب ظاهری داشته که اون رو از شما پنهان کرده . شما چه واکنشی انجام میدید ؟ ایا هنوز هم حاظر به ادامه ی زندگی هستید ؟
3- برای چه چیزی این قصد دارید این شخص رو به عنوان همسر انتخاب کنید ؟ چه ویژگی بارز و مطلوبی در اون شخص نظر شما رو جلب کرده ؟
4- ایا برای همیشه نسبت به او وفادار خواهید ماند ؟
5- ایا حاظر به فداکاری برای او هستید ؟ ایا حاظرید بخاطر خوشنودی اون که برای شما عزیز ترینه از خیلی چیزها بگزرید ؟ مثلا یک سری رفتارهای شخصی خودتون رو ترک کنید . منظم تر باشید .اخلاقتون رو اصلاح کنید و.......... ؟
6- در موقعیتی غیر قابل پیش بینی چه واکنشی نشون میدید ؟ حمایت . حفاظت . فدای زندگی . برخورد جدی . رفتار غیر معقولانه ! از دست دادن کنترل و مرتکب عمل غیر قابل جبران شدن !
7- اگر او خواسته و نا خواسته موجب ازار شما شد ایا حاظر به بخشش هستید ؟

به فکر مسائل مالی نباشید واقعا خدا به شما کمک خواهد کرد . :D

در مورد همکار بودن با همسر هم باید بگم که نه چندان سخت نیست . همسر من رائیس من نیست اما باهم تو یه ازمایشگاه کار میکنیم .
وقتی باهم همکار باشید مشکلات کاری همدیگه رو درک میکنید و برای همین زندگی تون جذاب تر میشه .
البته یه عیب داره اونم اینکه اگر روز سخت و پرکاری نداشته باشید دیگه نمیتونید بگید خسته و کوفته از سرکار اومدم :grin:
در ضمن وقت ازاد شما باهم مطابقت داره و میتونید با هم برید مهمونی . مسافرت . تیر اندازی .خرید روزانه هم بعد از کار گردن شما نمیفته و باهم میرید . منکه راضی هستم چون اخر هفته ها معمولا میریم باشگاه تیر اندازی .
یه عیب بسیار مهم وجود داره اونهم اینکه بهتون زیاد اجازه نمیدن WOE بازی کنید چون خودشون زیاد بلد نیستن یا بهتره بگم اصلا بلد نیستن در ضمن دور چت کردن رو هم باید یه خط قرمز بکشید . چون حتی اگر با پاپ بندیک 1000 ام یا گورباچف هم چت کنید باورشون نمیشه :grin: ::ss

زن بگیرید اما در صورتی که شرایط اون رو از لحاظ روحی اخلاقی داشتید :D
:) :) :( :( :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

به عقيده ي من زن ها مديران خوبي نيستند دليل اين که مي تونند روي يک مرد تاثير بگذارند قدرت مديريتي اونها نيست بلکه توانايي ذاتي اونهاست که باعث چنين امري باشه زن ها خيلي زيرک تر از مرد ها هستند و با اين که شايد نشون ندند اما هميشه در حال بررسي راه کار هايي هستند که بتونند طرف مقابلشون رو بهتر بشناسن من يک زماني زن ها رو خيلي مظلوم مي دونستم اما الان يقين دارم که کاملا بر عکس....
البته نبايد از احساسي بودن مردها هم قافل شد که به نوعي اجازه ميده هر چي طرف مقابلشون ميگه انجام بدن :eek: :-o
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”