طراحي لباس

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

طراحي لباس

پست توسط elham aliyari »

من طراحي لباس خوندم
يكي از كاربر ها اين سوال رو از من پرسيد و بهتر دونستم جوابش رو براي بقيه بگذارم تا همه بدونن:

سوال=به نظر شما چرا لباس اصیل ایرانی یا لباسهای طراحی شده توسط ایرانیان در جوامع شهری ایران استفاده نمی شود.آیا این یک امر طبیعی است یا یک معضل؟

جواب=
ميدوني لباسهاي ما در كشور هاي ديگه براي طراحان لباس چقدر ازشمند ،اما همه تا وقتي چيزي رو كه در دست دارند قدر نمي دونند .

و اينكه چرا لباس هاي ما درون كشور خودمون مورد استقبال قرار نميگيره واسه اينه كه 85% مردم از غرب الگو مي گيره مثلا مانتو تنگ ،شلوار برمودا
شلوار هاي جذب،روسري هاي كوتاه و.......................همه اينارو چون غرب توي رسانه ها استفاده مي كنه ما هم مي بينيم و فكر مي كنيم كه اونا اينجوري
مي گردنند ما خبر نداريم كه اينا همه سياست بيگانه براي منحرف كردن جوان ها و عقب مانده كردن نيروي كار ماست.
در صورتي كه اونا با مدل هاي ما بهترين و گرونترين شو هاي لباس رو اجرا مي كنند و حتي بيشترشون پوشيده تر از من و شما هستند

جدا يه معضل هست كه جوون هاي ما رو از اين طريق منحرف مي كنن تا عقب بمونيم

باور ميكني تو غرب فقط چند درصد جزئي از مردم فشن هستند اونم فقط واسه اينكه اونا گروهاي خاص و فاسد و خراب اون كشور هستند
اونوقت تو كشور ما چه دختر چه پسر با اون وضع فجيح تو خيابون به عنوان فشن راه ميرن
و به لباس هاي جلف و زننده خودشون مي بالند البته تقصيري ندارند چون بي اطلاع هستند از اين موضوع ها.

در هر صورت اسم اسلام مارو خراب كردند جلوي پيشرفتمونو گرفتند جوونامونو از خدا دور كردند ائمه رو مورد تمسخر قرار دادند همه جوره ضربه زدند
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”