جواب سوال نفر قبل رو بده يك سوال هم هم براي نفر بعد !!!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- پست: 292
- تاریخ عضویت: جمعه ۹ فروردین ۱۳۸۷, ۱۰:۱۴ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 102 بار
جواب سوال نفر قبل رو بده يك سوال هم هم براي نفر بعد !!!
سلام دوستان من این موضوع رو از روی ایده یکی از بچه های سایت پاوربیلدینگ اوردم دیدم به نظرم جالب و سرگرم کننده و شایدم اموزنده شد....
موضوع از این قراره که:
جواب سوال نفر قبل رو بدين و خودتون هو يك سوال براي نفر بعد مطرح كنيد !
سوال:چه ماشینی رو بیشتر از همه دوست داری؟؟
توجه:به سوال من فقط اولین کسی که دیده جواب بده و نفر بعد به سواله نفر دوم و............
موضوع از این قراره که:
جواب سوال نفر قبل رو بدين و خودتون هو يك سوال براي نفر بعد مطرح كنيد !
سوال:چه ماشینی رو بیشتر از همه دوست داری؟؟
توجه:به سوال من فقط اولین کسی که دیده جواب بده و نفر بعد به سواله نفر دوم و............

- پست: 395
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۴۷ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
unknown20 عزیز ,
سوال شما کامل نیست . مثلا باید بگید که ایا ظرف و گوشت هردو استریل و میکروب زدایی شده هستند یا خیر .
یا اینکه ایا تماس ظرف شیشه ای با محیط بیرون محدود شده یا خیر منظورم اینکه تبادل هوا و جود داره یا خیر .
اما گمان کنم منظور شما رو بدونم
اگر گوشت رو به صورت غیر استریل در ظرف استریل که تبادل خارجی نداره قرار بدیم بعد از مدت اندکی بر اثر فعالیت میکرو ارگانیسم های خارجی که حتی به تعداد اندک بر روی گوشت قرار دارن گوشت دچار فساد میشه .
اگر توسط مواد ضد عفونی کننده و یا گاز و یا اشعه ی ماورای بنفش و همچنین گوشت بر اثر قرار گرفتن در معرض تابش های فرا بنفش . اشعه ی ایکس و پرتو های گاما میکرو ارانیسم زدایی شده باشه یعنی با فرض اینکه هیچ میکروبی داخل ظرف موجود نیست . بعد از مدتی گوشت دچار فساد انزیمی ( فساد ناشی از فعالیت انزیم های خاص موثر در مرگ سلولی ) میشه که البته با فساد میکروبی تفاوت داره . در این نوع از فساد پروتئین ها و چربی های موجود در سلول و کلا مواد الی موجود در گوشت بر اثر فعالیت انزیمها تجزیه شده و ساختار قبلی خودشون رو از دست میدن , بر اثر همین تغییر ساختار شکل , رنگ , بو و حتی مزه ی گوشت هم تغییر میکنه . همچنین گوشت موجود درون ظرف از خودش مقداری گاز متان , CO2 و همچنین مقداری مواد اسیدی الی ناشی از تجزیه ی پروتئین ها رو ازاد میکنه . ( البته بوی اون با بوی گوشت فساد میکروبی متفاوت هست ) .
اگر این ظرف در دمای محیطی ازمایشگاه نگه داری بشه طی مدت نسبتا کوتاهی ملکولهای اب موجود در گوشت از اون خارج میشن و مقداری اب به صورت بخار و مقداری اب همراه با مواد الی محلول در اون در ته شیشه تجمع پیدا میکنه .
بر اثر واکنش بخار اب موجود در شیشه با گاز CO2 ناشی از فعالیت انزیمی مقداری اسید کربنیک رقیق هم تشکیل میشه که اثر بسزایی در فرایند تجزیه ی شیمیایی گوشت خواهد داشت .
ظرف شیشه ای هم خودش بی تاثیر نیست .
اگر رنگ ظرف روشن باشه و گوشت در مارض نور مستقیم خورشید باشه رنگ اون به تیرگی گرایش پیدا میکنه و اگر در ظرف تیره نگه داری بشه ابتدا شروع به از دست دادن رنگ خودش میکنه و بعد از مدتی به رنگ خاکستری یا کرم رنگ در میاد و امکان داره بعد از مدتی رنگ اون تیره بشه .
ولی اگر در ظرفی نگه داری بشه گه امگان تبادل اب موجود در اون با محیط خارج فراهم باشه وضعیت کمی متفاوت تره و گوشت به نسبت تغییر رنگ کمتری خشک میشه .
( احتمال میدم حالتون بد شده باشه
)
یه سوال هم از دوستان دارم .
در مادر بورد هایی که قابلیت نصب 2 کارت گرافیک رو دارا هستن با فراهم کردن این امکان یعنی نصب 2 کارت گرافیک چه تغییری در سیستم اعمال میشه یعنی چه چیزی افزایش پیدا میکنه . منظورم اینکه یعنی 2 تا رو باهم قرار بدیم میزان رم کارت گرافیک افزایش پیدا میکنه یعنی 2 تا گرافیک 512 میشه یک گیگ یا اینکه مثلا اگر کارت گرافیک 128 بیت هست با قرار دادن یک کارت گرافیک 128 بیت دیگه میشه 256 بیت یا اینکه اگر گرافیک 8600 هست میشه ..........
این برام سواله

سوال شما کامل نیست . مثلا باید بگید که ایا ظرف و گوشت هردو استریل و میکروب زدایی شده هستند یا خیر .
یا اینکه ایا تماس ظرف شیشه ای با محیط بیرون محدود شده یا خیر منظورم اینکه تبادل هوا و جود داره یا خیر .
اما گمان کنم منظور شما رو بدونم
اگر گوشت رو به صورت غیر استریل در ظرف استریل که تبادل خارجی نداره قرار بدیم بعد از مدت اندکی بر اثر فعالیت میکرو ارگانیسم های خارجی که حتی به تعداد اندک بر روی گوشت قرار دارن گوشت دچار فساد میشه .
اگر توسط مواد ضد عفونی کننده و یا گاز و یا اشعه ی ماورای بنفش و همچنین گوشت بر اثر قرار گرفتن در معرض تابش های فرا بنفش . اشعه ی ایکس و پرتو های گاما میکرو ارانیسم زدایی شده باشه یعنی با فرض اینکه هیچ میکروبی داخل ظرف موجود نیست . بعد از مدتی گوشت دچار فساد انزیمی ( فساد ناشی از فعالیت انزیم های خاص موثر در مرگ سلولی ) میشه که البته با فساد میکروبی تفاوت داره . در این نوع از فساد پروتئین ها و چربی های موجود در سلول و کلا مواد الی موجود در گوشت بر اثر فعالیت انزیمها تجزیه شده و ساختار قبلی خودشون رو از دست میدن , بر اثر همین تغییر ساختار شکل , رنگ , بو و حتی مزه ی گوشت هم تغییر میکنه . همچنین گوشت موجود درون ظرف از خودش مقداری گاز متان , CO2 و همچنین مقداری مواد اسیدی الی ناشی از تجزیه ی پروتئین ها رو ازاد میکنه . ( البته بوی اون با بوی گوشت فساد میکروبی متفاوت هست ) .
اگر این ظرف در دمای محیطی ازمایشگاه نگه داری بشه طی مدت نسبتا کوتاهی ملکولهای اب موجود در گوشت از اون خارج میشن و مقداری اب به صورت بخار و مقداری اب همراه با مواد الی محلول در اون در ته شیشه تجمع پیدا میکنه .
بر اثر واکنش بخار اب موجود در شیشه با گاز CO2 ناشی از فعالیت انزیمی مقداری اسید کربنیک رقیق هم تشکیل میشه که اثر بسزایی در فرایند تجزیه ی شیمیایی گوشت خواهد داشت .
ظرف شیشه ای هم خودش بی تاثیر نیست .
اگر رنگ ظرف روشن باشه و گوشت در مارض نور مستقیم خورشید باشه رنگ اون به تیرگی گرایش پیدا میکنه و اگر در ظرف تیره نگه داری بشه ابتدا شروع به از دست دادن رنگ خودش میکنه و بعد از مدتی به رنگ خاکستری یا کرم رنگ در میاد و امکان داره بعد از مدتی رنگ اون تیره بشه .
ولی اگر در ظرفی نگه داری بشه گه امگان تبادل اب موجود در اون با محیط خارج فراهم باشه وضعیت کمی متفاوت تره و گوشت به نسبت تغییر رنگ کمتری خشک میشه .
( احتمال میدم حالتون بد شده باشه
)
یه سوال هم از دوستان دارم .
در مادر بورد هایی که قابلیت نصب 2 کارت گرافیک رو دارا هستن با فراهم کردن این امکان یعنی نصب 2 کارت گرافیک چه تغییری در سیستم اعمال میشه یعنی چه چیزی افزایش پیدا میکنه . منظورم اینکه یعنی 2 تا رو باهم قرار بدیم میزان رم کارت گرافیک افزایش پیدا میکنه یعنی 2 تا گرافیک 512 میشه یک گیگ یا اینکه مثلا اگر کارت گرافیک 128 بیت هست با قرار دادن یک کارت گرافیک 128 بیت دیگه میشه 256 بیت یا اینکه اگر گرافیک 8600 هست میشه ..........
این برام سواله

"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time


- پست: 395
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۴۷ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
renger عزیز
,
در قدیم برای شستشو از گل سفید . خاکستر ذغال و گیاهانی مثل لیف خرما یا گیاه های مشابه که خاصیت امولسیون کننده یا چیزی مشابه اون رو دارن استفاده میکردن .
طبیعت راه های بسیاری برای پاکیزگی داره . شیره ی برخی درخت ها هم مانند صابون موجب پاکیزگی میشه .
سوال ندارم
اهان یادم اومد . نظر شما در مورد ازدواج زود هنگام ( از اونجایی که فهمیدم بعضی ها نصبت بهش بی علاقه نیستن ) عشق واقعی و شرایط شروع یک زندگی چیه ؟
کامل
برام جالبه بدونم
,
در قدیم برای شستشو از گل سفید . خاکستر ذغال و گیاهانی مثل لیف خرما یا گیاه های مشابه که خاصیت امولسیون کننده یا چیزی مشابه اون رو دارن استفاده میکردن .
طبیعت راه های بسیاری برای پاکیزگی داره . شیره ی برخی درخت ها هم مانند صابون موجب پاکیزگی میشه .
سوال ندارم
اهان یادم اومد . نظر شما در مورد ازدواج زود هنگام ( از اونجایی که فهمیدم بعضی ها نصبت بهش بی علاقه نیستن ) عشق واقعی و شرایط شروع یک زندگی چیه ؟
کامل
برام جالبه بدونم

"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time



نميتونم جايي برم.