همسر من دو دفعه خواب به شرح ذیل دیده است
1- با لباس عروس ولی بدون هیچ آرایشی و صورتی سفید ، رنگ پریده و بی حال در آرایشگاه منتظر من مدت زیادی را مینشیند ولی با وجود اینکه همه سراغ داماد را میگرفتند ولی داماد (من) نمیاد
2- من ، برادرم و پدرم در درب ورودی یک مسجد سفید که ظاهرا خیلی هم زیبا بوده ایستاده بودیم من به داخل مسجد میرم ولی وفتی بیرون میامدم گریه میکردم
در همون حال همسرم با دوچرخه از جلوی مسجد رد میشه و من اون را میبینم و میرم دنبالش ولی هر چی صداش میزنم با وجود اینکه اون میشنیده ولی واینمیسه و همینجوری از من دورتر میشده ظاهرا لباس سفید زیبایی تنش بوده با موهای بلند و در حین رکاب زده نسیم خنکی را هم احساس میکرده و اینکه با وجود اینکه از من دور میشده احساس خوبی داشته
ببخشید : خودمم یک خوابی را چند بار دیدم که فقط اخرش یادم میمونه اینکه توی اتاق خوابم و اتفاقی میافته که اصلا یادم نیست چیه ولی تو این حال میخوام فریاد بزنم و کمک بخوام یا اسم کسی را صدا بزنم ولی با وجود اینکه دهانم را باز میکنم ولی گلوم کیپ است و صدام در نمیاد به حالتی که حتی تو خواب احساس گلو درد از اینکه صدام تو گلوم میمونه و در نمیاد را حس میکنم از جامم نمیتونم تکون بخورم و اینکه با حالی مثل ترس ، اظطراب (از این مدل حالتها) این حالت وجود دارد
تعبير خواب ( لطفا کمي سريع جواب دهيد افکارم به هم ريخته)
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4179 بار
- تماس:
ab085, دوست عزیز
معمولا خواب ها به چند دسته تقسیم می شوند که یکی از قسمت های ان رویای صادقه هست که معمولا حاوی پیامی هست که اکثرا توجهی به ان نکرده و یا متوجه نمی شوند و در واقع پی ان نمی روند .
البته تشخیص نوع خواب این که در چه زمان (ساعت و تاریخ ماه قمری ) از انجا که نا معلوم است و حتی خود بیننده نیز با چه خصوصیات بوده و در چه حالتی از لحاظ روحی و افکاری نیز نا معلوم است سخت می باشد .
حال اگر تشخیص رویای صادقه باشد (البته این فقط نظر من است که ممکنه درست باشه و یا درست نباشه
) اما با توجه به تجربیاتم سعی می کنم نزدیک به واقعیت نظر بدم :
در مورد خواب همسرتان :
سوالات زیر بایستی معلوم باشد:
1- ایا شما عروسی کرده اید یا نه ؟
2- همسر شما خدای ناکرده ناراحتی خاصی (بیماری ) دارند ؟(البته شما هم همینطور)
3- ایا اگر عروسی نکرده اید برای بر پایی مراسم عروسی شما مشکلاتی وجود دارد ؟
4- ایا حس می کنید (بیشتر طرف سوالم همسر شماست
) کسی به شما حسادت می کند ؟
5-میزان علاقه شما به یکدیگر افراطی است ؟به چه صورت ؟
در مورد خواب شما :
1- میزان استرس شما در چه حد است ؟
2-شرایط محیطی که در ان می خوابید چطور است ؟(یعنی موقع خواب موجب بر هم زدن ارامش شما می شود ؟مثل ترس )
3- میزان تاثیر گذاری همسرتان بر روی روحیات شما مثبت است یا منفی ؟
بعد از اینکه به سوالات جواب دادید من هم سعی می کنم جوابم را حتی الامکان دقیق بدهم

معمولا خواب ها به چند دسته تقسیم می شوند که یکی از قسمت های ان رویای صادقه هست که معمولا حاوی پیامی هست که اکثرا توجهی به ان نکرده و یا متوجه نمی شوند و در واقع پی ان نمی روند .
البته تشخیص نوع خواب این که در چه زمان (ساعت و تاریخ ماه قمری ) از انجا که نا معلوم است و حتی خود بیننده نیز با چه خصوصیات بوده و در چه حالتی از لحاظ روحی و افکاری نیز نا معلوم است سخت می باشد .
حال اگر تشخیص رویای صادقه باشد (البته این فقط نظر من است که ممکنه درست باشه و یا درست نباشه
) اما با توجه به تجربیاتم سعی می کنم نزدیک به واقعیت نظر بدم :
در مورد خواب همسرتان :
سوالات زیر بایستی معلوم باشد:
1- ایا شما عروسی کرده اید یا نه ؟
2- همسر شما خدای ناکرده ناراحتی خاصی (بیماری ) دارند ؟(البته شما هم همینطور)
3- ایا اگر عروسی نکرده اید برای بر پایی مراسم عروسی شما مشکلاتی وجود دارد ؟
4- ایا حس می کنید (بیشتر طرف سوالم همسر شماست
) کسی به شما حسادت می کند ؟
5-میزان علاقه شما به یکدیگر افراطی است ؟به چه صورت ؟
در مورد خواب شما :
1- میزان استرس شما در چه حد است ؟
2-شرایط محیطی که در ان می خوابید چطور است ؟(یعنی موقع خواب موجب بر هم زدن ارامش شما می شود ؟مثل ترس )
3- میزان تاثیر گذاری همسرتان بر روی روحیات شما مثبت است یا منفی ؟
بعد از اینکه به سوالات جواب دادید من هم سعی می کنم جوابم را حتی الامکان دقیق بدهم

مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی

-
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4179 بار
- تماس:
ab085, دوست عزیز
جواب شما در پی ام داده شد .
در صورت ادمه داشتن از طریق پی ام ادامه بحث دهید.
در ضمن از مدیران عزیز خواهشمندم با توجه به اینکه ایشان مجددا همین موارد را در پی ام با من در میان گذاشتند جوابیه ایشان را در دو پست قبل را حذف نمایند تا در دید عموم نباشد
قبلا از همکاری شما ممنون هستم .
جواب شما در پی ام داده شد .
در صورت ادمه داشتن از طریق پی ام ادامه بحث دهید.
در ضمن از مدیران عزیز خواهشمندم با توجه به اینکه ایشان مجددا همین موارد را در پی ام با من در میان گذاشتند جوابیه ایشان را در دو پست قبل را حذف نمایند تا در دید عموم نباشد
قبلا از همکاری شما ممنون هستم .

مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش