چه طوري مي شه يه عشق رو فراموش کرد

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

چه طوري مي شه يه عشق رو فراموش کرد

پست توسط fereshteh blue »

سلام به همه ی عزیزان
من می خوام توی این تاپیک یه مسئله ای رو مطرح کنم که چند وقته دارم بهش فکر می کنم
حتما توی وبلاگ های مختلف بارها دیدین که ملت از عشق می گن از دوست داشتن می گن واز این جور حرفا :o
اما شما بیاین شرایط این دختر داستان من رو در نظر بگیرن و بهش کمک کنین
خوب داستان از اون جا شروع می شه دختر قصه من یه روزی که نمی دونه دقیقا کی بوده حس می کنه بله عاشق شد و در فراق یار دیگه باید آتش نشانی رو خبر کرده اما چون این بنده خدا نمی دونم مخش سالمه یا نه :-O وقتی پسر مورد نظر می خواد یه جورایی گوشی رو بده دستش و بهش می گه که هیچ وقت فراموشش نمی کنده و به جز خدا کسی رو نداره و اینا به مانند :-( نمی دونم والا به چی تشبیهش کنم لال مونی می گیره هیچی نمی گه پسره هم که بالاخره بنده نفهمیدم دختره رو دوست داشته یا نه بی خیال می شه :shock:
حالا این دختره مونده با عشقی که نمی دونه باهاش چه کار کنه بنده خدا بعد از کلی فکر کردن تصمیم کبری گرفته که این عشق رو فراموش کنه
بنده چون در این ضمینه تخصصی نداشتم خواستم از افراد مطلع جویا بشم و به این بنده خدا کمک کنم
هم اکنون نیاز مند یاری سبزتان هستیم :)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: pejman.daie@gmail.com
سپاس‌های دریافتی: 20 بار
تماس:

پست توسط pejman »

به نظر من هیچ راهی نیست
من خودم بعد از دو سال هنوز هم نتونستم فراموش کنم:(
Empty spaces - what are we living for?

از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن
فردا که نیامده است فریاد مکن
برنامده و گذشته بنیاد مکن
حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
New Member
تماس:

پست توسط samira1365 »

سلام
با عشق زمان فراموش مي شود وبا زمان عشق :razz:
با يد به اين فکر کنه که اتفاقي که براش افتاده به صلاحش بوده واون طرف اگه واقعا اون ميخواست ميموند وحالا که رفته حتما لياقت اونو نداشته وسعي کنه خودش را مشغول کاري بکنه و کمتر به گذشته فکر کنه .و به خدا توکل کنه.
منم يه زماني عاشق بودم و تا مدت ها افسوس ميخوردم ولي الان منطقي فکر ميکنم و کمتر به گذشته فکر ميکنم و تمرکزم را روي کارم گذاشتم :-)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

اين روزها بين جوانان و نوجوانان چيزي که زياد ديده ميشه روابطي ست که از اون به عنوان روابط عاشقانه تعبير ميشه اما اين ها هيچ کدوم عشق نيست ...
در واقع نوعي نياز عاطفي انسان که در يک سن خاص ظهور و نا گزير براي پاسخ به اون اين روابط شکل مي گيره اکثر عزيزاني هم که خيلي از اين روابط ناله مي کنند 16 تا 19 ساله هستند وقتي از اين سن عبور مي کنند (البته بستگي به روحيات فرد داره ممکن در بعضي افراد زودتر شروع بشه و در بعضي ديگر دير تر تموم بشه اما در کل همين رنج سني رو داره ...)ديگه اون حس رو ندارند چون درک فکري بالاتري پيدا کردند ...
اگر قبول کنيم که اين روابط عشق نيست تصور مي کنم راه خاصي هم براي فراموش کردن نياز نداره ...
به هر صورت زمان همه چي رو حل ميکنه ...
مشکل این جاست که ما نمی تونیم توی یک سن خاص درک درستی از مسایل داشته باشیم چون تو این سن از لحاظ عاطفی شرایط شکننده ای داریم ...
از این قبیل مسایل شاید برای همه پیش امده اما وقتی مدتی از اون می گذره متوجه میشیم که فقط یک حس بچگانه بوده نه عشق ...
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

Re: چه طوري مي شه يه عشق رو فراموش کرد

پست توسط Ma3ouD »

fereshteh blue نوشته شده:سلام به همه ی عزیزان
من می خوام توی این تاپیک یه مسئله ای رو مطرح کنم که چند وقته دارم بهش فکر می کنم
حتما توی وبلاگ های مختلف بارها دیدین که ملت از عشق می گن از دوست داشتن می گن واز این جور حرفا :o
اما شما بیاین شرایط این دختر داستان من رو در نظر بگیرن و بهش کمک کنین
خوب داستان از اون جا شروع می شه دختر قصه من یه روزی که نمی دونه دقیقا کی بوده حس می کنه بله عاشق شد و در فراق یار دیگه باید آتش نشانی رو خبر کرده اما چون این بنده خدا نمی دونم مخش سالمه یا نه :-O وقتی پسر مورد نظر می خواد یه جورایی گوشی رو بده دستش و بهش می گه که هیچ وقت فراموشش نمی کنده و به جز خدا کسی رو نداره و اینا به مانند :-( نمی دونم والا به چی تشبیهش کنم لال مونی می گیره هیچی نمی گه پسره هم که بالاخره بنده نفهمیدم دختره رو دوست داشته یا نه بی خیال می شه :shock:
حالا این دختره مونده با عشقی که نمی دونه باهاش چه کار کنه بنده خدا بعد از کلی فکر کردن تصمیم کبری گرفته که این عشق رو فراموش کنه
بنده چون در این ضمینه تخصصی نداشتم خواستم از افراد مطلع جویا بشم و به این بنده خدا کمک کنم
هم اکنون نیاز مند یاری سبزتان هستیم :)

بره با یک پسر دوست بشه.یک دوستی سالم.بعد از 2-3 ماه هم عشقش رو فراموش می کنه هم با پسره کات کنه...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

تنها درمانش گذر زمان. زمان خيلي زخم ها رو درمان ميکنه منجمله عشق.
يه خورده سخته ولي خب اگه ميخواد واقعا فراموش کنه بايد صبر کنه. خودش مشغول کنه و تا حد ممکن از چيزها و يا جاهايي که ممکنه اونو دوباره ياد عشقش بندازه پرهيز کنه.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

fereshteh blue ، خودتون می فرمایید عشق!

عشق به ندرت سراغ آدما میاد و هرگز فراموش نمیشه . یک احساس سطحی و زود گذر و شاید بدون شناخت متقابل رو نمیشه عشق نامید.

عشق وقتی بیاد کنج دل آدم میمونه . میدونید فکر میکنم عشق باوفاترین دوسته و عاشق بهترین میزبان این دوست باوفاست.
پس به جرأت میشه گفت دختر قصه شما عاشق نیست . زمان لازم داره ، ولی الان نمیتونه درست فکر بکنه ودرواقع نیاز داره که یک نفر هدایتش بکنه و هیچ راهنمایی بهتر از فکر و منطق خودش نیست . باید احساسش رو نادیده بگیره.

سخته! ولی میتونه فراموش بکنه. :)
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط morteza321 »

یه روز یه بچه از بابش می پرسه ایا از درد عشق بدتر هم هست؟ باباش میگه اره تا حالا گرسنگی نکشیدی تا بفهمی از درد عاشقی بدتر هم هست
بچه به باباش می گه از گرسنگی بدتر هم هست باباش می گگه اره اون اینه که جای ......ت بگیره و جایی رو پیدا نکنی بری قضای حاجات

من خودم از این عشق کیلویی ها داشتم
بعد از 2ماه تازه فهمیدم چه حماقتی داشتم می کردم
شما هم نمی خواد نگران این دوستتون باشید
یه چند وقت دیگه خودش خندش میگیره از رفتارش
اره داداش :shock:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

درد دل سوخته را دل سوخته داند :lol:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

از همه عزيزاني که اومدن و نظراتشون رو گفتن ممنونم
اما به نظر بايد چند تا نکته رو توضيح بدم
عزيزي فرموده بودن که اين عشق نيست مي خواستم بهشون بگم اين يه فردي :) کس ديگه رو بدون هيچ محبتي از جانب اون سه سال دوست داشته باشه و دراين سه سال هم خيلي به ندرت اون رو ديده باشه اما هنوز دوستش داشته باشه اگه عشق نيست پس چيه
يکي ديگر از دوستان فرمودن که بره با يه پسري دوست بشه آخه اين بنده خدا اگر قرار بود با کسي دوست بشه هموني که دوستش داشت انتخاب مي کرد بعد دوست عزيز مگه زندگي صحنه نمايشه که به اين راحتي بشه کات داد
دوست ديگري هم فرمودن از اين عشق هاي کيلويي فکر مي کنم عشقي که سه سال ازش گذشته تني باشه
از همگي ممنون
:) :D
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

دوست عزيز عشق در کل معنايي نداره و صرفا يک رابطه ي قلبي ...
عشق فقط به جنس مخالف نيست و ابعاد زيادي داره ...
به نظر من اين که يک دختر يا پسر 15 يا 16 ساله به جنس مخالف خودشون علاقه اي نشون بدن محترم ...اما اين مسله اقتضاي سني اونهاست که اين مسله تو کشور ما به دليل خطي که بين دختر و پسر وجود داره حاد تره ...
چون يک حس کنجکاوي و عدم شناخت صحيح رو با خودش يدک مي کشه...
تجربه هاي اول همگي اين حالت رو دارند مسلما با تجربه هاي بعدي اين ديد عوض ميشه ...
بار اول اين مسايل همگي حس بچگانه هستند ...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

عزيزي فرموده بودن که اين عشق نيست مي خواستم بهشون بگم اين يه فردي love کس ديگه رو بدون هيچ محبتي از جانب اون سه سال دوست داشته باشه و دراين سه سال هم خيلي به ندرت اون رو ديده باشه اما هنوز دوستش داشته باشه اگه عشق نيست پس چيه

موضوع همینجاست که عشق جز درپناه شناخت متقابل عشق حقیقی نیست . عشق باید دوطرفه باشه تا ماندگار بشه و بتونه باعث اعتلای فکری و اخلاقی بشه ،عشق یک طرفه فقط افسردگی و اندوه به دنبال داره .
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”