چه طوري مي شه يه عشق رو فراموش کرد

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط mahde35 »

دوست داشتن با عشق خيلي فرق دارد . باعشق زمان را ميشود فراموش کر د ولي با گذر زمان عشق فراموش نمشود.در شادي عشق غم نهفته است ودرغمش شادي. خلاصه عهشق شدن خيلي خطرناک است.بايد ا کسي ازدواج کني که دوشتش داريد نه کسي که عاشقش هستيد
Junior Poster
Junior Poster
محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
سپاس‌های ارسالی: 327 بار
سپاس‌های دریافتی: 353 بار

پست توسط jiyar rojhelat »

عشق فراموش شدني نيست. من ميگم آدم بايد هميشه بياد عشقش باشهو در هر كجا و هر مكان.
شايد با يكي ديگه باشي ولي عشق هيچ گاه فراموشت نمي كنه.
چون ذاتش نجيبه و وفادار
دستم بوي گل مي داد . مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند. ولي كسي نيانديشيد شايد گلي كاشته باشم. چه
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6702 بار
سپاس‌های دریافتی: 12096 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

چی میگید مگه میشه عشق رو فراموش کرد؟ عشق برای من هر چند مرده بود ولی قابل فراموش شدن نیست یه جور بغض همیشگی توی گلومه ولی هر چی بیشتر میگذره بیشتر منو خرد میکنه عشق برای من همیشه توام با یه جور غم بود ولی برام زیبا بود عشق واقعی قابل فراموش شدن نیست هر چیزی رو با عشق اشتباه نکنید ! :razz:
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط morteza321 »

دوست عزیز می گم کیلویی ناراحت نشو
من تجربه خودم و اطرافیانمو فشرده کردم توی کلمه کیلویی خلاصه کردم.
یه نفره می شناسم تا حالا عاشق نشده ولی اینقد با اب و تاب می شینه از عشق برات می گه که همونجا اگه ننه بزرگ منو ببینی عاشقش میشی
99 درصد ادمایی که از عشق حرف می زنند ، فقط توی کتابا خوندند که عشق چه خصوصیاتی داره.البته من نمی گم خدای عاشقا هستم و همه چیز درباره عشق می دونم. ولی تو این دوره زمونه گوشت کیلویی 10 هزار تومن عشق و عاشقی کجا بود.
ایشون عاشق نشده و فقط بهش عادت کرده که اونم به مرور زمان حل می شه.
شما که می گی ایشون 3 ساله دورادور عاشق هست مطمئن باش اگه طرف نزدیکش بود اینقدر براش عزیز نمی شد
یکی از روشهایی که باعث افزایش شدت عشق میشه اینهکه وقتی فهمیدی طرف عاشقت شده از دسترسش خارج شی
حالا ما هرچی می گیم ، یه سری ادم میان برام از عشق و ... میگن
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

من با کسی کار ندارم و داستان هم نمی بافم و از حرف شما ناراحت هم نشدم چراکه توانایی شنیدن سخن مخالف خودم رو دارم چیزی که خیلی ها ندارن من صحبت از عشق واقعی کردم و گفتم اگه واقعا عشق بوده نه دوست داشتن یا حتی هوس قابل فراموشی نیست و اون چیری که گفتم م از توی کتاب یاد وبلاگهای عاشقانه در نیاوردم ! واقعی هستش و تجربه ای بوده که منو خرد کرده !
جکسون براون
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 180 بار
سپاس‌های دریافتی: 201 بار

پست توسط Hosein1395 »

بنده به تازگی به این نتیجه رسیدم که اگر می خواهیم در صورت نرسیدن به عشق آسیبی متحمل نشویم ، باید خود خواهی رو کامل کنارگذاشت.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

يکي از دوستان گفته بود بايد بعد از عاشق شدن طرف مقابل مدتي از ديدش پنهان بشيم اينجوري بيشتر عاشقمون ميشه.
ميخواستم بدونم ممکنه جواب عکس بده؟ يعني طرف فکر کنه که اشتباه ميکرده اون عاشقش نبوده و فقط يک سو تفاهم بوده؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

renger, راستی از عشقت چه خبر؟ برای منکه این روش جواب داد البته من قصد این کار رو نداشتن چون بعد از مدتی که از آ
شنایی ما گذشته بود ( البته بعد از آشنایی این خیلی مهمه که بعد از آشنایی باشه نه ابتدای کار ) به دلیل اینکه ما از دو شهر متفاوت بودیم همدیگر رو تا مدتی ندیدم که خیلی تاثیر داشت توی دلبستگی بیشتر شاید برای بعضی ها جواب عکس بده!
و چقدر زیبا گفت دوست خوبمان کیارش که :
درد دل سوخته را دل سوخته داند
جکسون براون
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

renger, جان، Mohammad 1985, راست ميگه! ماجراي دل تو به كجا رسيد!؟ البته فضولي نباشه ها! :-)

منم با دوستان موافقم. خيلي از احساسات قلبي فوراً با عشق اشتباه ميشه. اينكه ميگين 3 سال، شبيه به خاطره ذهنيه تا عشق. اينكه سه سال به ياد طرف باشه كه نشد عشق!!! منم خيلي ها به يادم هستن، ولي عاشقشون نيستم!

اگر هم بنده خدا خيلي دپرسه و فكر ميكنه عاشق شده، بايد ديد تو اين مدت كوچكترين كار ي واسه بهش رسيدن انجام داده يا نه. اگه نه، كه اصلا عشق نبوده، اگر آره، باز ميشه يجورايي علاقه زياد دونستش، هنوز عشق نيست....

علاجش، زمانه. گذر زمان عشق هاي مجنون وليلي وار را هم كمرنگ، كمرنگ و در نهايت فراموش ميكنه.

:-o
تصویر
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

من اصلا کم آوردم تازه فهميدم که اين دوستم اصلا عاشق نبوده بيچاره يه اشتباهي کرده
اما از حال و احوال دوستم بگم که خيلي بهتره خيلي
از همه عزيزان باز هم کلي سپاسگذازم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

fereshteh blue, خیلی ممنونم ! این همه آدم رو گذاشتی سر کار بعد میگی اشتباه شده ! :L:L :::P
موفق باشید :razz:
جکسون براون
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

من اصلا کسي رو سر کار نذاشتم گفتم با صحبت هاي دوستان متوجه شده اشتباه کرده باور کنيد همچين قصدي نداشتم
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”