چه طوري مي شه يه عشق رو فراموش کرد
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
- سپاسهای ارسالی: 327 بار
- سپاسهای دریافتی: 353 بار
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6702 بار
- سپاسهای دریافتی: 12096 بار
- تماس:
چی میگید مگه میشه عشق رو فراموش کرد؟ عشق برای من هر چند مرده بود ولی قابل فراموش شدن نیست یه جور بغض همیشگی توی گلومه ولی هر چی بیشتر میگذره بیشتر منو خرد میکنه عشق برای من همیشه توام با یه جور غم بود ولی برام زیبا بود عشق واقعی قابل فراموش شدن نیست هر چیزی رو با عشق اشتباه نکنید ! 

به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
دوست عزیز می گم کیلویی ناراحت نشو
من تجربه خودم و اطرافیانمو فشرده کردم توی کلمه کیلویی خلاصه کردم.
یه نفره می شناسم تا حالا عاشق نشده ولی اینقد با اب و تاب می شینه از عشق برات می گه که همونجا اگه ننه بزرگ منو ببینی عاشقش میشی
99 درصد ادمایی که از عشق حرف می زنند ، فقط توی کتابا خوندند که عشق چه خصوصیاتی داره.البته من نمی گم خدای عاشقا هستم و همه چیز درباره عشق می دونم. ولی تو این دوره زمونه گوشت کیلویی 10 هزار تومن عشق و عاشقی کجا بود.
ایشون عاشق نشده و فقط بهش عادت کرده که اونم به مرور زمان حل می شه.
شما که می گی ایشون 3 ساله دورادور عاشق هست مطمئن باش اگه طرف نزدیکش بود اینقدر براش عزیز نمی شد
یکی از روشهایی که باعث افزایش شدت عشق میشه اینهکه وقتی فهمیدی طرف عاشقت شده از دسترسش خارج شی
حالا ما هرچی می گیم ، یه سری ادم میان برام از عشق و ... میگن
من تجربه خودم و اطرافیانمو فشرده کردم توی کلمه کیلویی خلاصه کردم.
یه نفره می شناسم تا حالا عاشق نشده ولی اینقد با اب و تاب می شینه از عشق برات می گه که همونجا اگه ننه بزرگ منو ببینی عاشقش میشی
99 درصد ادمایی که از عشق حرف می زنند ، فقط توی کتابا خوندند که عشق چه خصوصیاتی داره.البته من نمی گم خدای عاشقا هستم و همه چیز درباره عشق می دونم. ولی تو این دوره زمونه گوشت کیلویی 10 هزار تومن عشق و عاشقی کجا بود.
ایشون عاشق نشده و فقط بهش عادت کرده که اونم به مرور زمان حل می شه.
شما که می گی ایشون 3 ساله دورادور عاشق هست مطمئن باش اگه طرف نزدیکش بود اینقدر براش عزیز نمی شد
یکی از روشهایی که باعث افزایش شدت عشق میشه اینهکه وقتی فهمیدی طرف عاشقت شده از دسترسش خارج شی
حالا ما هرچی می گیم ، یه سری ادم میان برام از عشق و ... میگن
- تماس:
من با کسی کار ندارم و داستان هم نمی بافم و از حرف شما ناراحت هم نشدم چراکه توانایی شنیدن سخن مخالف خودم رو دارم چیزی که خیلی ها ندارن من صحبت از عشق واقعی کردم و گفتم اگه واقعا عشق بوده نه دوست داشتن یا حتی هوس قابل فراموشی نیست و اون چیری که گفتم م از توی کتاب یاد وبلاگهای عاشقانه در نیاوردم ! واقعی هستش و تجربه ای بوده که منو خرد کرده !
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای ارسالی: 180 بار
- سپاسهای دریافتی: 201 بار
- تماس:
renger, راستی از عشقت چه خبر؟ برای منکه این روش جواب داد البته من قصد این کار رو نداشتن چون بعد از مدتی که از آ
شنایی ما گذشته بود ( البته بعد از آشنایی این خیلی مهمه که بعد از آشنایی باشه نه ابتدای کار ) به دلیل اینکه ما از دو شهر متفاوت بودیم همدیگر رو تا مدتی ندیدم که خیلی تاثیر داشت توی دلبستگی بیشتر شاید برای بعضی ها جواب عکس بده!
و چقدر زیبا گفت دوست خوبمان کیارش که :
درد دل سوخته را دل سوخته داند
شنایی ما گذشته بود ( البته بعد از آشنایی این خیلی مهمه که بعد از آشنایی باشه نه ابتدای کار ) به دلیل اینکه ما از دو شهر متفاوت بودیم همدیگر رو تا مدتی ندیدم که خیلی تاثیر داشت توی دلبستگی بیشتر شاید برای بعضی ها جواب عکس بده!
و چقدر زیبا گفت دوست خوبمان کیارش که :
درد دل سوخته را دل سوخته داند
جکسون براون
جکسون براون
- محل اقامت: در همين نزديكي...
- سپاسهای ارسالی: 48 بار
- سپاسهای دریافتی: 189 بار
renger, جان، Mohammad 1985, راست ميگه! ماجراي دل تو به كجا رسيد!؟ البته فضولي نباشه ها!
منم با دوستان موافقم. خيلي از احساسات قلبي فوراً با عشق اشتباه ميشه. اينكه ميگين 3 سال، شبيه به خاطره ذهنيه تا عشق. اينكه سه سال به ياد طرف باشه كه نشد عشق!!! منم خيلي ها به يادم هستن، ولي عاشقشون نيستم!
اگر هم بنده خدا خيلي دپرسه و فكر ميكنه عاشق شده، بايد ديد تو اين مدت كوچكترين كار ي واسه بهش رسيدن انجام داده يا نه. اگه نه، كه اصلا عشق نبوده، اگر آره، باز ميشه يجورايي علاقه زياد دونستش، هنوز عشق نيست....
علاجش، زمانه. گذر زمان عشق هاي مجنون وليلي وار را هم كمرنگ، كمرنگ و در نهايت فراموش ميكنه.

منم با دوستان موافقم. خيلي از احساسات قلبي فوراً با عشق اشتباه ميشه. اينكه ميگين 3 سال، شبيه به خاطره ذهنيه تا عشق. اينكه سه سال به ياد طرف باشه كه نشد عشق!!! منم خيلي ها به يادم هستن، ولي عاشقشون نيستم!
اگر هم بنده خدا خيلي دپرسه و فكر ميكنه عاشق شده، بايد ديد تو اين مدت كوچكترين كار ي واسه بهش رسيدن انجام داده يا نه. اگه نه، كه اصلا عشق نبوده، اگر آره، باز ميشه يجورايي علاقه زياد دونستش، هنوز عشق نيست....
علاجش، زمانه. گذر زمان عشق هاي مجنون وليلي وار را هم كمرنگ، كمرنگ و در نهايت فراموش ميكنه.

-
- سپاسهای ارسالی: 434 بار
- سپاسهای دریافتی: 553 بار
- تماس:
-
- سپاسهای ارسالی: 434 بار
- سپاسهای دریافتی: 553 بار