من تجربه و برداشت خودمو گفتم
اصلا هم منظورم از این حرفا فقط دخترها نبودند بلکه پسر ها هم همین خصوصیات رو دارند.
بعدشم نمی گم اصلا عشق وجود نداره.
ولی میگم عشقهایی مثل عشق دوست ایشون کیلویی هست.
عشق واقعی هم هست و من منکرش نمی شم
فقط می گم عشقهایی درسته و احتمال عاقبت به خیر شدنشون خیلی زیاده که بعد عاشق شدن یه انالیز عقلی هم روش انجام بدند
شما هم برای اینکه عاقبت به خیر شی با یه نفر که عاقل تر از خودت هست بشین مشورت کن و بهش دلایل اینکه ازدوواج یا رابطه شما با عشقتون به سود شما هست رو بگو اگر اون هم قبول کرد اونقت می تونی با خیال راحت به ادامه عاشقیت بپردازی
برای این می گم با یه نفر دیگه مشورت کن و دلایلت رو بگو که نتیجه گیری احساست ، نتیجه گیری عقلتو تحت تاثیر خودش نذاره.
چه طوري مي شه يه عشق رو فراموش کرد
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
-
Re: چه طوري مي شه يه عشق رو فراموش کرد
[FONT=Comic Sans MS]می خوام براتون یه چیزی بگم. اون چیزی که اسمش عشقه حتی از نوع زمینش اگه واقعا وجود داشته باشه مقدسه
من دختری هستم که کم پسر تو زندیگیم نیومده. من همیشه منکر وجود عشق زمینی می شدم.
تا این که حدود 10 ماه پیش با پسری آشنا شدم که شاید از نظر دیگران یه آدم معمولی بیاد ولی من کمتر از دو هفته
عاشق این پسر شدم.
[FONT=Comic Sans MS]ارتباط ما به خاطر یه سری اشخاص و شرایط 2 ماه بیشتر طول نکشید.
[FONT=Comic Sans MS]خیلی اذیت شدم وای چون شناختی از من ندارید نمی تونید بفمید که چی
[FONT=Comic Sans MS]الان 8 ماه میگذره و هر روز بیشتر از روز قبل عاشقشم.
[FONT=Comic Sans MS]دیگه نتونستم کسی رو تو زندگیم راه
[FONT=Comic Sans MS]همه اینا با توجه به اینه که میدونم اونم هنوز عاشقمه و نمی تونه فراموشم کنه.
[FONT=Comic Sans MS]فراموش کردن عشق اشتباهه چون راه فراری وجود نداره.....
[FONT=Comic Sans MS]ولی اگه علاقه ی زیاد باشه با گذره زمان حل میشه و یه جایگزین میتونه به این قضیه کمک کنه......
[FONT=Comic Sans MS]ولی من به شخصه هیچوقت عشقمو فراموش نمیکنم.
من دختری هستم که کم پسر تو زندیگیم نیومده. من همیشه منکر وجود عشق زمینی می شدم.
تا این که حدود 10 ماه پیش با پسری آشنا شدم که شاید از نظر دیگران یه آدم معمولی بیاد ولی من کمتر از دو هفته
عاشق این پسر شدم.
[FONT=Comic Sans MS]ارتباط ما به خاطر یه سری اشخاص و شرایط 2 ماه بیشتر طول نکشید.
[FONT=Comic Sans MS]خیلی اذیت شدم وای چون شناختی از من ندارید نمی تونید بفمید که چی
[FONT=Comic Sans MS]الان 8 ماه میگذره و هر روز بیشتر از روز قبل عاشقشم.
[FONT=Comic Sans MS]دیگه نتونستم کسی رو تو زندگیم راه
[FONT=Comic Sans MS]همه اینا با توجه به اینه که میدونم اونم هنوز عاشقمه و نمی تونه فراموشم کنه.
[FONT=Comic Sans MS]فراموش کردن عشق اشتباهه چون راه فراری وجود نداره.....
[FONT=Comic Sans MS]ولی اگه علاقه ی زیاد باشه با گذره زمان حل میشه و یه جایگزین میتونه به این قضیه کمک کنه......
[FONT=Comic Sans MS]ولی من به شخصه هیچوقت عشقمو فراموش نمیکنم.