[External Link Removed for Guests]
كليپ در و شيشه شكستن يه مشت****در سخنراني دكتر حسن عباسي.
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
كليپ در و شيشه شكستن يه مشت****در سخنراني دكتر حسن عباسي.
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
با سلام خدمت دوست گرامي .
دکتر حسن عباسي تنها استراتژيست قابل ذکر در ايران است که نيويورک تايمز عنوان کسينجر اسلام را به وی داده است. در حمله نيروهاي آمريکايي به کنسولگري ايران در اربيل هدف دستگيري ايشان بود که به دليل حضور فردي همنام با ايشان در آنجا و به دستور مستقيم بوش صورت گرفت و در لحظات اوليه بنا به گفته رايس که ما کسينجر اسلام را گرفتيم منظور دکتر حسن عباسي بودند. ايشان رئيس مرکز بررسی های دکترینال امنیت بدون مرز هستند.
ایشان تنها کسی بودند که در جریان جنگ عراق نظراتشان بیشتر با واقعیت مطابقت داشت و درست درآمد.
در سالهای اخیر تمامی تحولات و فشارهای خارجی و رفتارهای خارج و عکس العمل ها ی داخلی را در چارچوب دکترین های متفاوت پیش بینی و تحلیل کرده بودند و در سال 83 پس از طرح نقشه خاورمینانه جدید از سوی آمریکا که در آن مرکز هدف ایران بود ایشان قول درآوردن پاشنه آشیل آمریکا را دادند.
از جمله مباحث برجسته می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ایران 1414
شیطان شناسی (دانشگاه تهران 86)
چیکن استراتژی
ایران و غرب
جهنم با گل طلایی
آنفولانزای نیویورکی
تئوری مهدویت
از کابالا تا آرماگدون
من امریالیستم پس هستم
مباحث غرب شناسی (قرون وسطی، پست مدرن و ترنس مدرن)
جنگهای صلیبی
پسیکو تروریسم
تنکنوتروریسم
و ...
یک مقاله از سخرانی ایشان با نام Wargame در این آدرس قرار دارد که توصیه می کنم برای آشنایی با افکار ایشان آنرا مطالعه نمایید.
دکتر حسن عباسي تنها استراتژيست قابل ذکر در ايران است که نيويورک تايمز عنوان کسينجر اسلام را به وی داده است. در حمله نيروهاي آمريکايي به کنسولگري ايران در اربيل هدف دستگيري ايشان بود که به دليل حضور فردي همنام با ايشان در آنجا و به دستور مستقيم بوش صورت گرفت و در لحظات اوليه بنا به گفته رايس که ما کسينجر اسلام را گرفتيم منظور دکتر حسن عباسي بودند. ايشان رئيس مرکز بررسی های دکترینال امنیت بدون مرز هستند.
ایشان تنها کسی بودند که در جریان جنگ عراق نظراتشان بیشتر با واقعیت مطابقت داشت و درست درآمد.
در سالهای اخیر تمامی تحولات و فشارهای خارجی و رفتارهای خارج و عکس العمل ها ی داخلی را در چارچوب دکترین های متفاوت پیش بینی و تحلیل کرده بودند و در سال 83 پس از طرح نقشه خاورمینانه جدید از سوی آمریکا که در آن مرکز هدف ایران بود ایشان قول درآوردن پاشنه آشیل آمریکا را دادند.
از جمله مباحث برجسته می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ایران 1414
شیطان شناسی (دانشگاه تهران 86)
چیکن استراتژی
ایران و غرب
جهنم با گل طلایی
آنفولانزای نیویورکی
تئوری مهدویت
از کابالا تا آرماگدون
من امریالیستم پس هستم
مباحث غرب شناسی (قرون وسطی، پست مدرن و ترنس مدرن)
جنگهای صلیبی
پسیکو تروریسم
تنکنوتروریسم
و ...
یک مقاله از سخرانی ایشان با نام Wargame در این آدرس قرار دارد که توصیه می کنم برای آشنایی با افکار ایشان آنرا مطالعه نمایید.