كليپ در و شيشه شكستن يه مشت****در سخنراني دكتر حسن عباسي.

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

كليپ در و شيشه شكستن يه مشت****در سخنراني دكتر حسن عباسي.

پست توسط كيارش »

[External Link Removed for Guests]
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: God Knowz
سپاس‌های ارسالی: 212 بار
سپاس‌های دریافتی: 225 بار
تماس:

پست توسط Justice »

كيارش,

کمی درباره دکتر عباسی توضیح می دهید ؟ اخه من ایشون رو نمیشناسم و بخاطر همین کلیپ رو کاملا متوجه نشدم
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

با سلام خدمت دوست گرامي .

دکتر حسن عباسي تنها استراتژيست قابل ذکر در ايران است که نيويورک تايمز عنوان کسينجر اسلام را به وی داده است. در حمله نيروهاي آمريکايي به کنسولگري ايران در اربيل هدف دستگيري ايشان بود که به دليل حضور فردي همنام با ايشان در آنجا و به دستور مستقيم بوش صورت گرفت و در لحظات اوليه بنا به گفته رايس که ما کسينجر اسلام را گرفتيم منظور دکتر حسن عباسي بودند. ايشان رئيس مرکز بررسی های دکترینال امنیت بدون مرز هستند.
ایشان تنها کسی بودند که در جریان جنگ عراق نظراتشان بیشتر با واقعیت مطابقت داشت و درست درآمد.
در سالهای اخیر تمامی تحولات و فشارهای خارجی و رفتارهای خارج و عکس العمل ها ی داخلی را در چارچوب دکترین های متفاوت پیش بینی و تحلیل کرده بودند و در سال 83 پس از طرح نقشه خاورمینانه جدید از سوی آمریکا که در آن مرکز هدف ایران بود ایشان قول درآوردن پاشنه آشیل آمریکا را دادند.
از جمله مباحث برجسته می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ایران 1414
شیطان شناسی (دانشگاه تهران 86)
چیکن استراتژی
ایران و غرب
جهنم با گل طلایی
آنفولانزای نیویورکی
تئوری مهدویت
از کابالا تا آرماگدون
من امریالیستم پس هستم
مباحث غرب شناسی (قرون وسطی، پست مدرن و ترنس مدرن)
جنگهای صلیبی
پسیکو تروریسم
تنکنوتروریسم
و ...

یک مقاله از سخرانی ایشان با نام Wargame در این آدرس قرار دارد که توصیه می کنم برای آشنایی با افکار ایشان آنرا مطالعه نمایید.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”