هنوزم کسايي هستند که دلشون ميخواد ازدواجشون بدون سور و شادي مدرن باشه

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

New Member

پست توسط rfm »

سلام دوستان من هر چند وقت به اينجا سر ميزنم امروز با ديدن مطلب خواهر عزيزم خواستم بگم شما راست ميگيد من همه حرفهاي شما رو قبول دارم عروسي اگر توش ريخت و پاش و اصراف نشه خيلي خوب ميشه با عروسي خشک و خالي هم مخالفم يه عروسيه نرمال :m:a
در مورد HARD:
واقعا از نوشته هاتون معلومه چقدر ايران سراي توست لااقل از آدرس پستي: همه ي ايران سراي من است... و آواتورت رو حذف کن بعدا اين حرف ها رو بزن واقعا برات متاسفم که شما با يک هموطن روستايي اينطور صحبت کرديد :-x
معلومه شما هم از اون آدمايي هستي که فقط تو زندگي شعار ميدن. خودتون رو اصلاح کنيد :x
از MASTER عزيز هم از تذکر بجاشون تشکر ميکنم :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

rfm,
منم با شما و جناب MASTER موافقم.HARD از ادبيات دلخراشي نسبت به خواهر عزيزمون استفاده کرد.
جناب HARD چند کلام هم از اين پشت کوهي حقير بشنو..شايد نظرت عوض بشه.
من هم مثل خيليهاي هاي ديگه من جمله زهرا جان متولد روستا هستم.با عادات اونا آشنام.جديدا اوناييي هم که دم از شهري بودن و با فرهنگ بودن ميزنند هم عاداتي شبيه به همون مردم روستايي پيدا کردند.البته به اونايي که مورد خطاب من هستند بيشتر بايد گفت دهاتي تا روستايي.
خلاصه .....خدا نکنه يه جشن عروسي يا خداي نکرده مراسم عذاداري دعوت بشن.فقط کافيه مثلا غذاي اونجا به مزاجشون خوش نياد......اونوقت ابروي طرف رو ميبرن و از کاري که کرده پشيمونش ميکنند.دگه پيش خودشون نميگند که اين بنده خدا هم مثلا داره دخترش يا پسرش رو ميفرسته خونه بخت و ممکنه دستش خالي باشه.تا ميتونند براش لغز موخونند.(ما پشت کوهي ها به غيبت کردن ميگيم لغز).البته همه اينطور نيستند.ولي 10 تا ادم اينطوري پيدا بشه ديگه همه کارها خراب ميشه.(غذاش بد بود.خورشتش کم بود.بو بد ميداد.چرا کباب نداد.و....)
از گناهش هم همينقدر بگم که يه عده جوون از خدا بي خبر هم از فرصت به دست اومده استفاده ميکنند و شروع ميکنند به خوردن مشروب و اين طور چيزا.که البته گناهش پاي کسي که جشن رو راه انداخته هم حساب ميشه.
در ضمن اصلا ادم براي چي اول زندگي اينهمه خودش رو توخرج بندازه در حالي که ميتونه اين پول رو براي داشتن زندگي اسوده از همان ابتداي زندگي به کار ببره.به خدا يکي از دايي هاي من هنوز هم بعد از 2 سال از گذشت عروسيش داره بدهي هاي عروسيش رو ميده.چرا؟چون زنش خيلي پر توقع بود و به يک عروسي ساده قناعت نکرد.حالا هم داره چوبش رو مي خوره.
در اخر هم براي خواهر خوبم, زهرا جان ارزوي خوشبختي ميکنم.اميدوارم شما هم مثل خواهرت خوشبخت بشي.
راستي زهرا خانم ميتوني يه عکس خوب از پيشاني خواهر زادت بگيري و اينجا بزاري؟اخه من خيلي طالب اينجور عکس ها هستم.زياد هم دارم.مثل اون نوزادي که تو لاله گوشش اسم معزز الله نقش بسته.
ديگه ببخشيد,پر حرفي کردم.سرتون رو بيشتر درد نميارم.الله يارتون.يا علي.باي :grin:
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: چهارراه تحویلی
سپاس‌های ارسالی: 705 بار
سپاس‌های دریافتی: 160 بار
تماس:

پست توسط Mamal_Moj »

سلام
HARD محترم
همه ايراني ها بزرگوار و محترم هستند مثل خود شما و بي احترامي به هر کسي اول بي احترامي به خود توهين کننده است وديگر هيچ
پس در همه جا به خودمون احترام بگذاريم بگذريم
در مورد عروسي هم نظر من اينه که وقتي نوزادي متولد ميشه براش عقيقه ميديم اما حالا که بزرگ شدن وتحصيل کردن و... درسته عروسيه ساده بگيريم؟ نه اگه کسي داشته باشه چراعروسيه مجلل و باشکوه نگيره ؟
هر کس به اندازه ي داراييش بايد مراسم باحال بگيره . البته گناه کردن به عهده ي خود شخصه.
شما وقتي کنسرت مطلوب بگيري و زنونه و مردونه هم مجزا باشه و به مهمان ها هم گوش زد کنيد واسراف هم نکنيد دليلي براي گناه کردن نيست.
اوني که مهندسه مراسمه مهندسي بگيره و دکتر هم در حد دکتري(از نظر خرج)در زندگي هم اين امر صادقه.
گناه کردن با مراسمه با عزت خيلي تفاوت داره(قاطي نکنيد).زيارت رفتن هم خيلي خوبه ولي
هر سخن جايي و هر نکته مکاني دارد
هر چيزي سر جاش قشنگه
:razz:
علی یارتون

[External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط forodo »

نمي دونم چرا همه به روستايي حرف مي زنند در حاليكه به نظر من محيط روستاها خيلي از شهرها از همه نظر سالمتر در ضمن به عرض اقايون شهرنشين پايتخت نشين برسونم تهران خودش يك روستا بوده كه اهالي اون به شغل شريف غارت كاروانهاي تجارتي اشتغال داشتند ناگفته نماند خودهم ساكن تهران و متولد تهرانم ولي يك روستا خيلي بيشتر دوست دارم
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط Zahra1365 »

سلام

esijoon برادر خوبم اگر خواهرزاده خودم بودم حتما عکسش رو ميذاشتم ولي اگه به نوشته هاي من دقت کرده باشين

عرض کردم خواهر دوستم ، فکر کنم اگه بخوام عکس بگيرم شايد ناراحت بشن :sad:

بعد به عرض همه دوستان برسونم من تو مطلبتم خدمتتون گفتم اين روستاي ما به جرأت ميتونم بگم با 95% روستاهاي

ايران فرق داره يا بقول خودم فقط اسمش روستاست :? لطفا روستاهای دیگه رو قاطی این روستای ما نکنید :x

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آرزوی قلبی من " خداوندا هیجگاه بندگان حقیری مثل من را با مال و منال امتحان نکن "
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

درود بر شما

به دلیل بیهوده بودن ادامه ی بحث تاپیک قفل گردید :razz:
شاد زی مهر افزون ...
قفل شده