هواداران گریه کردن .علی آبادی زنگ زد . سلطان(قطبی)برگشت

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: mr_grimi2@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

هواداران گریه کردن .علی آبادی زنگ زد . سلطان(قطبی)برگشت

پست توسط grimi »

تصویر

چه شد که قطبي برگشت؟ «يک روز داشتم در دوبي قدم مي زدم که متوجه شدم يک نفر چند دقيقه يي است دارد تعقيبم مي کند؛ آخر يک جا ايستادم و ازش پرسيدم چرا دنبالم راه افتادي؛ يکدفعه شروع کرد به اشک ريختن و گفت تو رو خدا پرسپوليس رو ول نکنيد؛ برگرديد تهران.» اين شايد جالب ترين اظهارنظر افشين قطبي در مصاحبه يي بود که ديروز در آکادمي المپيک وسط تمرين پرسپوليس انجام داد؛ سکانس تعقيب و گريز يک هوادار در دوبي آنقدر تحت تاثيرش قرار داده که مي گويد؛ «پس از آن ماجرا، ساعت ها و روزها فکر کردم تا متوجه شدم شايد با رفتن من، هواداران و مردم ايران از فوتبال زده شوند؛ به همين دليل برگشتم تا دوباره خدمت کنم.» در مصاحبه هاي پرتعداد قطبي، دو کليد ديگر هم بود؛ اولين کليد، قول قهرماني آسيا در فرودگاه بود؛ [color=Font Color]افشين   درحالي که مثل هميشه گردنش را حدود ۴۵ درجه به راست خم کرده بود؛ به دوربين تلويزيون زل زد و گفت؛ «فصل قبل قول قهرماني ليگ برتر را دادم و ديديد که به هدفم رسيدم؛ اين دفعه هم قول مي دهم پرسپوليس قهرمان آسيا شود؛ حالا يک سال صبر کنيد تا ببينيد حرف قطبي درست بوده يا نه.» ساعاتي بعد در زمين آکادمي المپيک، کليد طلايي ماجرا داده شد؛ «برايم از همه چيز مهم تر در مدتي که ايران نبودم، تماسي بود که علي آبادي با من گرفت و از من خواست دل ميليون ها هوادار فوتبال را با بازگشت به ايران شاد کنم.» اين کليد نشان مي دهد رئيس سازمان تربيت بدني پس از استعفاي تاريخي حبيب کاشاني، در نقش مديرعامل پرسپوليس ظاهر شده که آستين ها را براي برگرداندن قطبي بالا زده است؛ قطبي در مصاحبه هاي ديروز خود همان طور از مصطفوي و عابدزاده و پيرواني تعريف کرد که تابستان گذشته صفات زيبا را به حبيب کاشاني و استيلي داده بود؛ «هنوز تصاوير بازي مصطفوي در ترکيب ايران يادم است، عابدزاده همان طور که انتظار داشتم مثل يک بوئينگ ۷۴۷ بزرگ و پرکار است، با افشين پيرواني که يک مربي خيلي خوب است در طول فصل قبل هم ارتباط زيادي داشتم و حالا خوشحالم او که اسم قشنگي هم دارد، با من کار مي کند.» پس قطبي برگشت؛ با چند مصاحبه کوتاه و بلند و چند کليد طلايي و جملات جذابي که خيلي ها را تحت تاثير قرار مي دهد؛ از امروز او نماينده طيفي است که مخالف «فکري» امير قلعه نويي هستند؛ نيمکت پرسپوليس و استقلال به دو مربي از دو طيف متضاد داده شده و تضاد هميشه جذاب است؛ افشين قطبي اما در طول فصل آتي با مصائبي مشابه فصل گذشته مواجه خواهد شد؛ چرا؟ اگر حميد استيلي از نظر علي پروين، يکي از سياستمدارترين فوتباليست ها و مردان فوتبالي ايران است، افشين پيرواني با جمله يي به يادماندني از علي پروين در جامعه فوتبال شناخته شده؛ «رو دست اين بچه، سياستمدار توي فوتبال نديدم.»؛ ديروز قطبي اعلام کرد در بازي سوپرجام مقابل استقلال روي نيمکت پرسپوليس مي نشيند اما مرد ۸۰۰ هزار دلاري پرسپوليس سفري چند روزه به هلند خواهد داشت و بعد با تمرکز کامل به تهران برمي گردد. همزمان با نهايي شدن همکاري با قطبي، پرسپوليسي ها پروژه بزرگ ديگري آغاز کرده اند؛ «جذب علي کريمي». ديروز تيتر يک چند روزنامه ورزشي خبر از نهايي شدن اين انتقال مي داد اما وقتي يکي از مسوولان القطر براي کريمي پيغام فرستاد که «براي فسخ قرارداد بايد يک ميليون دلار بدهي»، پيراهن پرسپوليس از تن ستاره اواخر دهه۷۰ اين تيم درآمد. پرسپوليسي ها براي جذب کريمي حدود پانصد ميليون کنار گذاشته بودند اما حالا که يک ميليون دلار هم بايد به حساب تيم قطري ريخته شود همه چيز منتفي شده است. عماد رضا، رحمان رضايي و غلامرضا رضايي ديگر اهداف مصطفوي و همکارانش در بازار هستند که تا چند روز ديگر تکليف شان مشخص خواهد شد؛ افشين قطبي به زودي ترکيب کامل تيمش را پيدا مي کند تا پروژه قهرماني ليگ قهرمانان را کليد بزند؛ البته قطبي اعلام کرده در مورد نيکبخت که قراردادش را تمديد کرده هم به زودي تصميم گيري مي کند. بهترين سناريو براي مردي که شماره علي آبادي را روي تلفن همراه خود ديده تا به پرسپوليس برگردد کج کردن ۴۵ درجه يي گردنش پس از فتح آسيا و به زبان آوردن ترکيب اضافي «قلب شير» است؛ و بدترين سناريو،…

:) :) :) :) :) :) :) :)
:smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
به خدا نگو مشكلي بزرگي دارم ; به مشكل بگو خدايي بزرگ دارم!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”