يك سوال صميمانه !

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

يك سوال صميمانه !

پست توسط rpkanai »

با سلام

من تصميم دارم به اروپا مهاجرت كنم !

ميخوام بدونم در حال حاضر و ظرف سال هاي آينده ، چه نوع فعاليت " نرم افزاري " يا " سخت افزاري " در اروپا بيشترين طرفدار و كارايي و در آمد رو داره ؟!
با توجه به اينكه كمتر از 1 سال فرصت دارم ، در واقع ميخوام بدونم از بين 3 دسته زير بهترين كدومه ، تا يكي رو براي ايجاد تسلط كامل ياد بگيرم :

1. برنامه نويسي : كدام زبان و بر اساس چه پلتفرمي ( web base و يا ... )
2. گرافيك كامپيوتري ( 2 بعدي يا 3 بعدي ) : كدام نرم افزارها و در چه زمينه اي
3. مديريت شبكه : MCSE يا SISCO يا ...

در صورتي كه اطلاعاتي ارائه بديد ، كمك بسيار بزرگي كرده ايد ...

ممنونم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

rpkanai, جان
اين موضوع بستگي به اين داره که چه کشوري رو انتخاب کنيد؛ براي مثال در المان يک برنامه نويس تجاري و يا وب بيس که کارش رو خوب بلد باشه، بيشترين کار براش وجود داره، اما به طور کلي اگر در هر فني خبره باشيد، مسلما کار فراواني براي شما خواهد بود، شبکه هم جايگاه بسيار خوبي داره، اما اگر بنده جاي شما بودم برنامه نويسي چه وب بيس و چه تجاري رو براي اروپا انتخاب ميکردم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط rpkanai »

ضمن تشكر از توجه شما

ميتونيد بگيد چه زبان وب بيسي ؟!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

rpkanai,
ربانهاي وب بيس بسيار شبيه به هم هستند، اما دو قطب مجزا دارند، ASP.net و PHP که براي اغلب کشورها PHP بهتر هست، اما نوشتن برنامه در PHP نياز به علم و تجربه‌ي بالايي داره، در حالي که ASP.net عملا شما اجزاي آماده رو کنار هم قرار ميديد، پس بسته به هر نيازي، بايد هر يک از ابزارها استفاده کنيد، و در کنار اون با AJAX و ديگر تکنولوژي‌هاي روز دنيا هم آشنا باشيد، پس بنده توصيه ميکنم هر دو زبان PHP و ASP.net رو فرابگيريد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”