اگر حشره اي در فنجان قهوه بيفتد، تصور مي كنيد واكنش يك آمريكايي، انگليسي، چيني و يك صهيونيست اسرائيلي چه خواهد بود؟!
به گزارش رجانیوز ،خبرگزاري قدسنا با طرح اين معماي طنزآميز نوشت: مرد انگليسي فنجان را به خيابان پرتاب و كافه را ترك مي كند. مرد آمريكايي، حشره را خارج مي كند و قهوه را سر مي كشد! و مرد چيني حشره و قهوه را با هم سر مي كشد.
ولي مرد اسرائيلي: 1- قهوه را به آمريكايي مي فروشد و حشره را به چيني. 2- در تمام رسانه ها شيون و زاري مي كند كه امنيتش در خطر است. 3- فلسطين و حزب الله و سوريه و ايران را متهم مي كند كه جنگ ميكروبي براه انداخته اند. 4- همچنان به كولي بازي و «ننه من غريبم» خود درباره شكنجه يهوديان در هولوكاست هيتلري و سامي ستيزي و زيرپا گذاشتن حقوق بشر يهودي ادامه مي دهد. 5- از رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين خواهد خواست كه به مردم خود بگويد دست از حشره انداختن در فنجانهاي قهوه بردارند. 6- از آمريكا درخواست كمك نظامي فوري و وام يك ميليارد دلاري (با قابليت بازپرداخت يكصد ساله) مي كند تا يك فنجان قهوه ديگر سفارش دهد. 7- قهوه چي مجبور خواهد بود كه غرامت اين كار را با تقديم قهوه مجاني به وي تا پايان قرن جبران كند. 8- سرانجام و نه به عنوان آخرين اقدام... تمام دنيا را متهم مي كند كه فقط ايستادند و نگاه كردند و با آنكه او يك انسان معمولي است و براي اولين بار به قهوه خانه رفته است تا اولين قهوه اش را از زمان خروج چندين قرن پيش يهود از مصر صرف كند، براي مصيبت او اندوهگين نشدند!
[External Link Removed for Guests]
جنگ ميكروبي عليه اسرائيل !!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- پست: 680
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۳ مهر ۱۳۸۶, ۸:۴۶ ب.ظ
- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:
تازه اگه کسي هم پيدا بشه و بگه اين فقط يه اتفاق ساده بوده و اون فقط يه پشه بوده و بس براش دادگاه تشکيل ميدن و سازمان ملل و يقسه کشور ها رو مجبور مي کنن اين اظهار نظرو محکوم کنن و هر کي دوباره از اين اظهار نظر ها بکنه محاکمه اش کنن!!
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

- پست: 26
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲ تیر ۱۳۸۷, ۷:۴۴ ب.ظ
- سپاسهای دریافتی: 4 بار

