وحشت در اسرائیل در پی عبور یک شهاب سنگ و تصور حمله ایران

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

دكتر مهدي جان بنده جنگ رو يادمه و دلاوريها و جان فداييهاي زيادي رو مشاهده كردم . خودم نيز از خانواده شهيد هستم. يكي از خلبانان مفقودالاثر هم كه عكسش تو سايت از فاميلاي نزديكه... لازم نيست تلخي و ناگواري جنگ رو به من يادآوري كنيد ولي هر ملتي با جنگ و انتقام به سعادت و ترقي ميرسه اين قانون طبيعته ...
دستاورد خون شهيدان هم اينقدر كم ارزش نيست كه به قول شما يه لات بتونه از بينش ببره

بنابراين با شعار مرگ بر اسرائيل مرگ بر آمريكا راه رسول اكرم(نابودي تمامي يهوديان) را ادامه داده تا تحقق آرزوي آن حضرت از مبارزه دست برنداريم...
راهي كه دلال مغربي رفت. ما هم ميتوانيم مانند او باشيم.
ملت ايران از جنگ نميترسه تنها چيزي كه ما از آن هراس داريم خونريزي بي رنگه.
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

ما راه شهيدان رو ادامه ميديم. پاينده باد ايران
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: برج عاج
سپاس‌های ارسالی: 228 بار
سپاس‌های دریافتی: 363 بار

پست توسط javedan-seda »

big-man نوشته شده:بنابراين با شعار مرگ بر اسرائيل مرگ بر آمريكا راه رسول اكرم(نابودي تمامي يهوديان) را ادامه داده تا تحقق آرزوي آن حضرت از مبارزه دست برنداريم...
-.

big-man چرا نابودي تمام يهوديان؟ايا شما اطلاع داريد که چندين هزار هموطن يهودي ما درخاک اين کشور زندگي ميکنند؟براساس چه منطق و دليلي ميخواهيد ايشان رابکشيد!!؟؟ ضمنا ايا شما مطمئن هستيد که پيامبر اسلام خواستار نابود کردن تمام يهوديان بودند؟؟يعني ايشان ميخواستند که تمام يهوديان از مرد وزن گرفته تا کودکان يهودي را نابودکنند!!من که فکر نميکنم اين طور باشد : چون در باره محاسن ولطف وعطوفت ان بزرگوار چيزهاي ديگري شنيده ايم.

ضمنا سردادن حتي چند صد ميليارد شعار مرگ بر اين وان نخواهد توانست جلوي ورود و ياشليک موشکهاي يک هواپيماي متجاوز از انها رابگيرد.بهتر است به جاي شعار به فکر به دست اوردن فناوري و رقابت با انها باشيم.چون شعار دادن وعربده کشي غير از خشک کردن گلو وتبخير اب بدن راه به جاي ديگري نخواهد برد!
ابلها مردا! من عدوی تو نیستم من انکار توام
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار

پست توسط chieftain »

:::P :::P :::P
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

هموطن يهودي؟ ؟ ؟ تا جايي كه يادمه يهوديان هيچوقت وطني نداشتند و همواره مثل انگل در جوامع مختلف زندگي ميكنند و ساليان دراز از گوشت و خون آن ملت تغذيه كرده و سرانجام بر اثر فساد و آلودگي زيادي كه به بار مي آوردند رسوا شده و از آنجا بيرون انداخته ميشدند .اين هم دليل آوارگي آنان.
حضرت محمد لحظه اي از دست يهوديان آسايش نداشت و قاتل وي نيز يك زن ملعون يهودي بود كه به وي غذاي سمي داده بود. نبي اكرم و قرآن همواره ما را به نابودي دشمنان اسلام فراميخوانند ( تا ميتوانيد ساز و برگ جنگي فراهم كنيد تا دشمنان خود و خدا را بترسانيد.....)
دشمنان اسلام مگر همان يهوديان نفرين شده نيستند كه حتي با خدا هم دشمني ميكنند.
قرآن كريم ميفرمايند : يهوديان گفتند دست خدا بسته است دست آنان بسته باد و به سبب همين گفته از رحمت خداوند دور شدند و تا روز قيامت در رنج و عذاب خواهند بود.
امام علي نيز سخنان زيادي در مورد نابودي آنان بوسيله ي مسلمين فرموده اند.

اگه نتوانيم جلوي موشكهاي آنان را بگيريم جواب آن را كه حداقل ميتوانيم بدهيم.
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

big-man,جان قصد توهین ندارم ولی حرفات یه کم نژادپرستانه هست.اگر ما هم مثل انها صحبت کنیم انوقت چه فرقی با اون دولت کذایی اسراییل داریم؟
مشکل ما دولت اسراییل هست نه یهودیان.اگه این حرفا رو یزنیم اونوقت فرقمون با نازی ها چیه؟
در مورد امضات هم بهتره بیخیال بشی.پیشگویی برات خوب نیست.اخه خیلی احساسی هستی.(شوخی) :grin:
در اخر هم اینو بگم که مطمئن باش این دولت کذایی سر انجام به دست مسلمین نابود میشه.چون این سرنوشت اونها هست.
یا علی.
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

big-man,
دوست عزيز
ما در ايران يهودي داريم!
اتفاقا زياد هم داريم!همچنين يهوديت به عنوان يکي از اديان تاييد شده در قاون اساسي ايران بوده و در مجلس شوراي اسلامي هم نماينده دارند :-)
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

big-man, دوست عزيز سلام
عقايد شما در جاي خود مهم ومهترم است اما حقير به عنوان يك فرد لازم ديدم يكي دو نكته را ياد آوري كنم جهت اطلاع
اون پير زن يهودي در سال هفتم هجري تصميم گرفت با گوشت مسموم پيامبر اكرم (ص)رو به شهادت برسونه والبته رسول خدا توسط جبرائيل از موضوع مطلع شده واز خوردن امتناع كرد وگفته ميشه كه اون پير زن هم بعد از اين واقعه به حقانيت پيامبر (ص)اعتراف كرده ومسلمان شد
مساله شهادت پيامبر (ص) درسته وشما ميتونيد در اين تاپيك اطلاعات بيشتري بدست بياريد
[External Link Removed for Guests]
البته من ميدونم كه طرح اين مسائل چندان ربطي به موضوع تاپيك نداره واين مطلب رو فقط جهت اطلاع عرض كردم
لطفا براي بحث در مورد خوب وبد بودن قوم يهود تاپيك ديگري ايجاد كنيد
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 180 بار
سپاس‌های دریافتی: 201 بار

پست توسط Hosein1395 »

جناب big-man

من درصورتی باسخنان شما موافق هستم که یک مرجع تقلید هم نظر شما راداشته باشد.

درصورتی که همه ی مامی دونیم هیچ مرجع تقلیدی مثل شما حکم نداده .

پس لطفا به هم وطنان یهودی توهین نکنید

این رفتار شما باعث به وجود اومدن چهره ی بدی ازدین اسلام درپیش هم وطنان یهودی می شه که این به اسلام لطمه می زنه .
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

big-man,
قبلا هم به شما تذکر داده بودم، به هيچ عنوان حق نداريد به پيروان اديان الهي توهين کنيد، از جمله يهوديان، حساب اونها از صهيونيستها هم جداست!!
در صورتي تکرار براي شما محدوديت‌هاي غير قابل برگشت اعمال خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”