توهین بی سابقه ی مصر به امام خمینی (ره)؛
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
بیا عزیز ببین سیاست چقدر کثیف هست حالا صهیونیست ها با ما دوست شدن و یانکی ها هم یکی از بهترین ملتها هستن
انقلاب دست چه کسانی هست؟ دست افرادی که فامیلهاشونو مسئول میکنن ، جای مهر دارن ، ریش دارن ، دم از دوستی با پشتوانه سپاه یزید زمانه میزنن .
[External Link Removed for Guests]
انقلاب دست چه کسانی هست؟ دست افرادی که فامیلهاشونو مسئول میکنن ، جای مهر دارن ، ریش دارن ، دم از دوستی با پشتوانه سپاه یزید زمانه میزنن .

-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
بیا عزیز ببین سیاست چقدر کثیف هست حالا صهیونیست ها با ما دوست شدن و یانکی ها هم یکی از بهترین ملتها هستن
انقلاب دست چه کسانی هست؟ دست افرادی که فامیلهاشونو مسئول میکنن ، جای مهر دارن ، ریش دارن ، دم از دوستی با پشتوانه .....
متاسفانه باز هم بحث به انحراف کشيده و توهينها شروع شد
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .

-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
من بحث پهلوی رو شما خودت پیش کشیدی ، شما هنوز فرق بین یک سلسله حکومتی رو با یک تروریست نمیدونید .
من یادم نمیاد صحبتی درباره پهلوی کرده باشم، غیر از اینکه انورسادات به محمدرضا شاه پناهندگی داد. احتمالا شما پست ها را خوب نمی خوانید. در ضمن، یک سلسله حکومتی می تواند تروریست باشد، چون تروریست بودن یک صفت است که شما می توانید به هر کسی نسبت بدید - حالا به حق یا به ناحق.
در ضمن حکومت اسلامی تعریف داره طبق احادیث ائمه اولین شرط برقراری حکومت اسلامی این هست که حاکم اسلامی باید معصوم باشه
این مورد در حدیثی وجود نداره. فقط بحث حکومت حقه هست که فقط شرطش بودن اهل بیت (ع) هست، در ضمن، گقته شده که امام خمینی (ره) انقلاب اسلامی را حرکتی برای رسیدن به حکومت حقه امام زمان (عج) تعریف کردند، نه به عنوان مقصدی برای مردم! در ضمن، شرط برقرار حکومت اسلامی، نعمات خاصه ایی هست که به آن عنایت میشه.
رای درک بهتر اون نوشته ها بهتر هست بدون تعصب و با فطرتتون مقایسه ای کنید به همون مسلمون های جنوب لبنان با مسلمانهای ایرانی کدامیک بیشتر بدل میشینن ؟ اون دسته که با هر لباسی هستن جلوی نماد کفر میاستن و با اسرائیل مبارزه میکنن یا اون دسته که جای مهر رو پیشانیشون هست و مهر شیطان رو قلبشون و بظاهر تمام فرایض دینی رو انجام میدن ولی در خفا... ؟
حجاب جزو احکام اسلامی هست، عزیز جان. یعنی اگر شما براش دلیل و منطق هم نداشته باشید، چون می دانید که از طرف خداوند برای شما در نظر گرفته شده، و شما هم به عنوان یک مسلمان به خدا و اسلام اعتقاد دارید، ملزم به پذیرش آن هست. شما می تونید درباره اسلام و حقانیت آن تحقیق کنید، ولی اگر به این نتیجه رسیدید که اسلام حق هست، باید احکامش را هم اجرا کنید، نمی تونید بگید من اسلام را قبول دارم، ولی فلان حکمش را قبول ندارم! یا اینکه چرا نماز ظهر 4 رکعت هست، من میخوام 5 رکعت بخوانم! اجرای احکام یعنی من قبول دارم که اسلام حق است و برنامه آن موجب سعادت من می شود، پس خود را تسلیم آن می کنم. در قرآن هم صراحتا به زنان دستور داده شده که دست های خود تا مچ، و سر و صورت - بجز گردی صورت - را در جامعه بپوشانند. این را روحانیون از خودشان در نیاوردند، نص قرآن هست!
اینکه دیگران در ظاهر به چه شکلی هستند و در خفا چه می کنند، به من و شما ربطی نداره. ما باید وظیفه خودمان را انجام بدیم، چه اونها گناه کار باشند؛ چه معصوم. ما وظیفه نداریم در زندگی خصوصی آنها تفحص کنیم، ولی وظیفه داریم برای جلوگیری از فرهنگ غیراسلامی و فساد در جامع اسلامی حداقل در ظاهر هم که شده، شعائر اسلامی را حفظ کنیم. برای همین هم هست که اگر کسی بطور آشکار شراب بخورد، به او حد زده میشه، ولی اگر خودش در خلوت خودش بخورد، حکومت با او کاری ندارد، هر چند یک گناه فردی مرتکب شده و باید تاوان آن را در محضر خدا بدهد.
درباره فطرت هم باید دقت کنید که فطرت آن نیست که من دلم می خواهد، فطرت آن است که خدا می خواهد. اگر خواست من با خواست خدا یکسان شد و براساس آن عمل کردم، می تونم بگم دارم فطری رفتار می کنم، درغیر اینصورت، دارم براساس هوای نفس عمل می کنم! البته به این نکته هم باید توجه داشته باشید که در دنیا، فرهنگ ما، جامعه ما، خانواده ما، افکار ما و... که بر ما تاثیر می گذارند، می توانند حجاب هایی دور فطرت ما ایجاد کنند و مانع از آن شوند که ما مستقیما از فطرتمان تاثیر بگیریم. پس اگر شما دلت چیزی خواست، یا از چیزی خوشت آمد، آن چیز لزوما مطابق فطرت شما نیست!
عزیز من ، فرموده پیامبر رو فراموش نکن ، جلوی اون کسی رو که داره کشتی رو سوراخ میکنه رو بگیر .
اتفاقا تاکید بر حفظ حجاب، از مصادیق همین فرمایش رسول الله (ص). چون ترویج بی حجابی، خودش باعث میشود که زشتی این مسئله کم رنگ شده، و افراد کم اطلاع و بی اطلاع راحتتر به سمت آن گرایش پیدا کنند.
و برای پایان ، کورکورانه از افراد تبعیت نکنیم که باعث این میشه که طبق فرمایش حضرت امام انقلاب بدست نا اهلان بیافته ، که البته بنظر من بیشترش افتاده چون ما سکوت کردیم و کورکورانه پیروی
مشکل شما اینه که اسلام و انقلاب را در افراد می بینید. فلان زید ظاهر اسلامی دارد، مردم را به اسلام دعوت می کند، ولی فلان گناه را در خفا می کند؛ پس اسلام بد است! یا انقلاب بد است! نخیر عزیز جان، شما وقتی اسلام و انقلاب را در اشخاص جستجو کنید، دچار این تناقضات میشید. شما رجوع کنید به قرآن و عترت. البته نه با تفاسیر خودتان، و نه با بریدن سر و ته احادیث. حدیث جایگاه دارد. باید دید امام (ع) حدیث را به چه کسی گفتند، به چه مناسبتی گفتند. یک بار امام (ع) دارند معاویه را نصحیت می کنند، یک بار مردم نفهم کوفه را، یک بار هم دارند سلمان یا ابوذر را نصیحت می کنند. آیات قرآن هم برای خودشان جایگاه دارند. شما اسلام را در رفتار افراد نبین. اگر خواستی اسلام را در رفتار کسی ببینی و رفتار آن فرد را مصداق اسلام بدانی، رفتار اهل بیت (ع) را مصداق قرار بده، نه رفتار فلان آدم یک سر دو گوش را!
در زمان امیر المومنین (ع) هم فقط ایشان دم از اسلام نمی زدند، بلکه معاویه هم دم از اسلام میزد و رفتار اجتماعی اش هم در ظاهر مطابق اسلام بود. هر دو دم از اسلام می زدند، اما این دلیل نمی شود که بگوییم چون معاویه خود را مسلمان معرفی می کرد، پس اسلام مشکل داشت. اینگونه تفکرات و اینگونه کج فهمی ها باعث می شود که مردم رفتاری مثل رفتار کوفیان در جنگ صفوین از خود نشان دهند، قرآن را بر سر نیزه ببیند، و بگویند که معاویه و عمرو عاص هم مسلمان هستند و نباید آنها را کشت، عده ایی هم کاسه داغ تر از آش بشوند و بشوند خوارج! عده ایی هم کلا از راه دین خارج شوند!

- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:

-
- محل اقامت: Somewhere in the Space
- سپاسهای ارسالی: 288 بار
- سپاسهای دریافتی: 28 بار
- تماس:
بحث اصلی گم شد
محض اطلاع بعضی از دوستان بی خبر
قاتل انور سادات در زندان از ملت مصر به خاطر این ترور عذرخواهی کرد و طلب بخشش از خداوند کرد
حرفهای دیتیس کامل بود نیازی به پیش کشیدن بحثهای مذهبی نبود
سران مسئول یک کشور باید اینقدر دانش داشته باشن که حرف مفت براشون مالیات داره
جواب های=هوی
اهانت به قهرمان ملی یک کشور جوابش همینه
ضمناٌ مسابقه با تیم ملی مصر لغو شد=فدای سرتون میریم با تیم های محلی چک بازی می کنیم
محض اطلاع بعضی از دوستان بی خبر
قاتل انور سادات در زندان از ملت مصر به خاطر این ترور عذرخواهی کرد و طلب بخشش از خداوند کرد
حرفهای دیتیس کامل بود نیازی به پیش کشیدن بحثهای مذهبی نبود
جواب های=هوی
ضمناٌ مسابقه با تیم ملی مصر لغو شد=فدای سرتون میریم با تیم های محلی چک بازی می کنیم

-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
بحث اصلی گم شد
متاسفانه بله....
چون متاسفانه بعضی از دوستان اصرار دارند که به بی راهه برند، مثلا...
جواب های=هوی
اگر نگم چند ده بار، حداقل چند بار در همین تاپیک اشاره شد که انتشار فیلم مربوطه بدون هماهنگی با دولت و وزارت خارجه و توسط یک موسسه غیر انتفاعی انجام شده، اما با اینکه به این موضوع بارها اشاره شده، از مطلب شما پیدا ست که اصلا پست های دوستان را به دقت نخواندید. همین عوامل هم باعث میشه که مباحثی مثل مذهب، انقلاب، پهلوی، دولت و... در تاپیک مربوط به فیلم انور سادات کشیده بشند!
موفق باشید

-
- تماس:
نچ نچ !!!! محاله
شما اگه مسائلو کنار هم قرار بدین(نامگذاری یک خیابان به اسم این تروریست و خائن خواندن انورسادات نسبت به مسلمانان بدلیل رابطه با اشغالگر فلسطین که البته نمی تونین اینارو به یک موسسه غیر دولتی نسبت بدید)
کاملاٌ به این موضوع پی می برین که این کار بدون هماهنگی با وزارت فرهنگ و ارشاد دولت آقای احمدی نژاد صورت نگرفته
به فرض اینکه وزارت خارجه بی خبر!!!!!!! از این مسائل بوده آیا برخوردی با این موسسه غیر دولتی برای تسلا دادن دولت مصر شد و آیا دولت نمی توانست با عذر خواهی از دولت مصر این زخم کهنه رو دوباره باز نکنه و نسبت به رهبری این فیلم رو درست نکنن بنابراین دولت حداقل برای اینکه به شخص اول مملکتش توهین نشه می تونست این عذرخواهی رو انجام بده
شما هم همینطور
شما اگه مسائلو کنار هم قرار بدین(نامگذاری یک خیابان به اسم این تروریست و خائن خواندن انورسادات نسبت به مسلمانان بدلیل رابطه با اشغالگر فلسطین که البته نمی تونین اینارو به یک موسسه غیر دولتی نسبت بدید)
کاملاٌ به این موضوع پی می برین که این کار بدون هماهنگی با وزارت فرهنگ و ارشاد دولت آقای احمدی نژاد صورت نگرفته
به فرض اینکه وزارت خارجه بی خبر!!!!!!! از این مسائل بوده آیا برخوردی با این موسسه غیر دولتی برای تسلا دادن دولت مصر شد و آیا دولت نمی توانست با عذر خواهی از دولت مصر این زخم کهنه رو دوباره باز نکنه و نسبت به رهبری این فیلم رو درست نکنن بنابراین دولت حداقل برای اینکه به شخص اول مملکتش توهین نشه می تونست این عذرخواهی رو انجام بده
شما هم همینطور

- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
Seymon86 نوشته شده:نچ نچ !!!! محاله
شما هم همینطور
همینمون مونده بود بیایم از مصر عذرخواهی کنیم.
چطور در غرب به پیامبر توهین میشه همه میگن آزادیه اما تو ایران یک فیلم مستند ساخته بشه اسمش توهینه؟ فیلم فتنه توهین نبود؟
اینم شده قضیه اسرائیل که میگه تحقیق راجع به هولوکاست ممنوع.
خیانتی که انور سادات کرد خیلی بزرگ بود. در ضمن ما با این مصریا رابطه نداشته باشیم بهتره.
توهین به امام خمینی از سوی مصری ها هم فقط خودشون رو در نزد مسلمانان واقعی بده میکنه. در دنیایی که به پیامبر اسلام (ص) توهین میشه دیگه توهین به دیگران که جای خود دارد. چطور موقع توهین به پیامبر دولت مصر یه حرکت اساسی نکرد؟ حتما انور سادات براشون مهمتره؟!!
Seymon86 نوشته شده:ضمناٌ مسابقه با تیم ملی مصر لغو شد=فدای سرتون میریم با تیم های محلی چک بازی می کنیم
من متوجه نشدم بالاخره شما از اینکه به امام توهین بشه نگرانید یا از اینکه بازی ایران و مصر لغو شد؟!
در ضمن در صورت شکایت ایران باید برای لغو بازی غرامت بدن.

-
- تماس:
همین فکرو که شما درباره گذشته پر افتخارت می کنی مصری ها هم همین فکرو می کنن (فرهنگ مصر نیازی به تعریف من نداره)
همین خود بزرگ بینیه که مملکتو به این روز انداخته (چطور آقای احمدی نژاد حاضره بره بدبخت ترین کشور آفریقایی ولی با عذرخواهی از مصر آسمون به زمین می یاد و......)
در مورد نگرانی من : نگرانی من از هیچکدومش نیست یه کاری کردن عواقبشو دارن می بینن
در مورد شکایت : فکر کنم دیگه دلیل قویتر از این لازم نداشته باشن (توهین به قهرمان ملی یک کشور)
در مورد حرکت اساسی دولت مصر : کاری که دولت ایران کرد (فرا خواندن سفیر) مصری ها هم همون کارو کردن
در مورد خیانت انور سادات : انور سادات به کی خیانت کرد؟(جوابتون مسلماٌ مسلمانان) ولی در عوض بزرگترین خدمتو به مصری ها کرد که پس از یک دوره جنگ ویرانگر و از دست دادن سینا و فقرو بیکاری شدید در مصر با آتش بس با اشغالگر فلسطین وباز پس گیری سرزمین های از دست رفته در همه دنیا به جز فلسطین و ایران(شاید هم فقط دستگاه حکومتی ) به عنوان یک سیاستمدار بزرگ شناخته شد (البته جنگ به خاطر منافع مسلمانان بود که به ویرانی مصر و سوریه در 6 روز انجامید)
شما متاسفانه در هر مورد دلیل منطقی نمیارید یک قیاس مع الفارق انجام می دین و همون می شه دلیلتون
با یک جمله از وینستون چرچیل که شاید همتون شنیده باشین من حرفامو تموم می کنم
سیاست انگلستان نه دوست واقعی دارد نه دشمن واقعی
همین خود بزرگ بینیه که مملکتو به این روز انداخته (چطور آقای احمدی نژاد حاضره بره بدبخت ترین کشور آفریقایی ولی با عذرخواهی از مصر آسمون به زمین می یاد و......)
در مورد نگرانی من : نگرانی من از هیچکدومش نیست یه کاری کردن عواقبشو دارن می بینن
در مورد شکایت : فکر کنم دیگه دلیل قویتر از این لازم نداشته باشن (توهین به قهرمان ملی یک کشور)
در مورد حرکت اساسی دولت مصر : کاری که دولت ایران کرد (فرا خواندن سفیر) مصری ها هم همون کارو کردن
در مورد خیانت انور سادات : انور سادات به کی خیانت کرد؟(جوابتون مسلماٌ مسلمانان) ولی در عوض بزرگترین خدمتو به مصری ها کرد که پس از یک دوره جنگ ویرانگر و از دست دادن سینا و فقرو بیکاری شدید در مصر با آتش بس با اشغالگر فلسطین وباز پس گیری سرزمین های از دست رفته در همه دنیا به جز فلسطین و ایران(شاید هم فقط دستگاه حکومتی ) به عنوان یک سیاستمدار بزرگ شناخته شد (البته جنگ به خاطر منافع مسلمانان بود که به ویرانی مصر و سوریه در 6 روز انجامید)
شما متاسفانه در هر مورد دلیل منطقی نمیارید یک قیاس مع الفارق انجام می دین و همون می شه دلیلتون
با یک جمله از وینستون چرچیل که شاید همتون شنیده باشین من حرفامو تموم می کنم
سیاست انگلستان نه دوست واقعی دارد نه دشمن واقعی

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
Seymon86, جان آواتار و برخي گفته هاي شما تا حدودي بيانگر نظر و ديدگاه شما نسبت به امام خميني هستش.
من دوست ندارم وارد اين بحث بشم اما فقط ميخوام يه سوال کنم. اگه ما بايد بخاطر يک فيلم مستند و همچنين نامگذاري يک خيابان به اسم قاتل انور سادات عذرخواهي کنيم نبايد مصر هم براي پذيرايي از شاهي که هزاران نفر ايراني رو به کام مرگ فرستاد و همچنين براي دفن کردن شاه تو خاکش عذرخواهي کنه ؟ نبايد براي کمک هايي که به صدام و عراق در جنگ کرد که تا حد فرستادن سربازان مصري براي جنگيدن با ايران هم رسيد عذرخواهي کنه ؟
در آخر همه اين هياهو بازي سياسي هست. درصورت اراده سياست مداران هيچ کدون از اين عوامل نميتونه مانع برقراري ارتباط ميان ايران و مصر بشه اما فعلا طرف مصري چنين تصميمي رو نداره و اين هياهو هم فقط بهانه هستش.
من دوست ندارم وارد اين بحث بشم اما فقط ميخوام يه سوال کنم. اگه ما بايد بخاطر يک فيلم مستند و همچنين نامگذاري يک خيابان به اسم قاتل انور سادات عذرخواهي کنيم نبايد مصر هم براي پذيرايي از شاهي که هزاران نفر ايراني رو به کام مرگ فرستاد و همچنين براي دفن کردن شاه تو خاکش عذرخواهي کنه ؟ نبايد براي کمک هايي که به صدام و عراق در جنگ کرد که تا حد فرستادن سربازان مصري براي جنگيدن با ايران هم رسيد عذرخواهي کنه ؟
در آخر همه اين هياهو بازي سياسي هست. درصورت اراده سياست مداران هيچ کدون از اين عوامل نميتونه مانع برقراري ارتباط ميان ايران و مصر بشه اما فعلا طرف مصري چنين تصميمي رو نداره و اين هياهو هم فقط بهانه هستش.
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)