سجده بر آرامگاه کور وش هخامنشی( عکس)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

اين فريد (اگر فريده بود بايد مي نوشت Farideh) هم يه چيزي پروند بنده خدا . اخه مگه بتو آويزون ميشن که ناراحت مي شي. مگه آزادي نيست؟ خب ما هم به هرکي بخواهيم آويزون ميشيم.

دوست محترم فکر مي کني اگه کسي آدم معمولي باشه مي تونه اينقدر پيرو داشته باشه. چند تا آدم معمولي تاحالا ديدي که اينمقدار مريد داشته باشن و آويزون ميله هاي مرقدشون بشن.

طرف از کشورهاي غير مسلمان مياد ميره شفا ميگيره (به قول شما آويزون ميشه) اونوقت شما اين حرفا رو ميزني. شما اگه مسلمان نيستي يا به يک چيزي اعتقاد نداري مربوط به خودت ميشه اما لازم نيست که حتما بياي و عقيدت رو به ما بگي.

روزي ميرسه که با خودت مي گي اي کاش منم آويزون ميشدم ولي ديگه اون روز برات سودي نداره.
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

سجده بر ان ارامگاه بسي بهتر از اويزون شدن .....

دوست عزيز

نخست اينکه ستايش مخصوص خداوند است و سجده بر هيچ چيزي جز در برابر خدا صحيح نيست و ..

دوم اينکه رفتن به زيارت ائمه براي توسل است و سجده نيست ( البته براي زيارت ادابي است که حالا اينجا محل شرحش نيست)

سوم به انچه ميخواهي بنويسي فکر کن بعد بنويس

...
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط lipio »

من با faride موافقم به شدت حالا شما خودتو بترکون :eek:

MASTER :لطفا رعایت کنید !
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

من با faride موافقم به شدت حالا شما خودتو بترکون

از ادبياتتون معلومه
چقدر هم به هم مي آيد!!
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

بنده فکر مي کنم اصلا دليلي براي مقايسه بين يه آدم عادي مثل کوروش (البته من خودم از جمله کساني هستم که هم به گذشته ي کشورم افتخار مي کنم هم به پادشاهانش البته تا قبل از سلسله ي قاجار ) و آدم هاي برگزيده مثل ائمه وجود نداره
به نظر شما امکانش وجود داره با سجده به يه آدم عادي به آرامش برسي و پاسخ مناسبي به اون نياز ستايشي که در درونته بدي من که فکر نمي کنم چنين چيزي ممکن باشه
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

از اونجايي که اهانت به عقيده و نظر ديگران و از جمله اهانت مستقيم به اشخاص(که متاسفانه شاهد اين مسله هم بوديم ) خلاف مقررات سايت بهتر دوستان اين مسائل رو ادامه ندن چون تا همين جا هم اين تايپيک دلايل لازم براي قفل شدن رو داره ...
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

درود بر شما ...

بیاموزیم که به عقاید هم احترام بگزاریم

بیاموزیم که اگر کسی خطایی کرد به وی توهین نکنیم

بیاموزیم که اینجا انجمن تخصصی است نه چیز دیگر !

تاپیک قفل شد !
شاد زی مهر افزون ...
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”