دونده زن افغان، فرار کرد !!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار
تماس:

دونده زن افغان، فرار کرد !!

پست توسط H@med »

تصویر 

یک خبر هیجان‌برانگیز که باعث افتخار همه ما و شماست. برای ملت بزرگ افغانستان، بسی جایی افتخار است که تنها دونده زن و نماینده این کشور محبوبه احدیار که قرار بود در المپیک سال 2008 در بیجینگ شرکت کند، از ایتالیا فرار کرد. به گفته این وب‌سایت، محبوبه احدیار، 19 ساله، انتظار می‌رفت تنها خانمی باشد که از افغانستان در المپیک 2008 نمایندگی کند. منبع می‌افزاید، او مایه افتخاری بود برای خیلی از زنانی که حق اشتراک در ورزش را در دوران طالبان نداشتند، او شرایط لازم برای دویدن در 1500 متر تا 3000متر را داشت. روزنامه تایم، گزارش داده است که محبوبه احدیار برای تمرین در یک باشگاه ایتالیایی آمده بود تا برای حضور در مسابقات بیجینگ آمادگی بگیرد. یکی از مقامات ورزشی در ایتالیا می‌گوید: "او همراه با بقیه ورزش‌کاران مشغول تمرین بوده اما با گذشت چند روز، یک دفعه دیدیم ناپدید شد. ظاهرا، فرار او دلخواهانه بود، طوری که کوله پشتی و پاسپورتش را با خودش برده است".

تایم، می‌گوید، گمان می‌رود که محبوبه احدیار به دلایل محدودیت‌ها و فشار‌های از جانب متعصبین و بنیادگرایان بر آن شده است تا خودش را به یکی از کشورهای اروپایی رسانده و دعوای پناهندگی کند.

با این خبر، کیف کردید؟ جالب است همگی در پی بیرون رفتن‌اند. از روزنامه‌نگار گرفته تا ورزشکار، که می‌ماند در این کشور؟ بیایید که برویم همه ما. یک روزنامه نگار وبلاگ‌ می‌سازد و خودش را به زمین و آسمان می‌زند، با زندگی‌اش بازی می‌کند تا پناهندگی بگیرد. یک ورزش‌کار که امیدی برای کشور است، به همین سادگی از چنین رویداد بزرگ تاریخی روی می‌گرداند و بدنبال پناهندگی میفتد.

[External Link Removed for Guests]
منبع : [External Link Removed for Guests]
   آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع    (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط SERPICO »

عزيزم، شما تبعه ي افغانستان هستي؟
لطف کن هر موقع جواب دادي، يه OFF هم برام بزار.
بي تو اين جاده مي رسه به ناکجا
تکيه گاهم باش تو اي خدا ...

اي خدا...

اي خدا...
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط earth »

SERPICO, عزيز
کار ايشون کاملا درست بوده ، صرفا از يک منبع افغاني مطلبي را بدون دخل و تصرف بازگو کردند . و بدين معنا نيست که ايشون از برادران افاغنه هستند ، يا اينکه تبعه کشور دوست و برادر يعني افغانستان کبير هستند .
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط SERPICO »

سلام Earth خوبم.
من متاسفانه به منبع توجهي نکردم و فکر کردم ايشون سوال ها رو خودشون مطرح کردن. به خاطر همين هم خواستم تا جواب سوالاتشون رو از ديدگاه يک تبعه ي افغانستان بدم. چون خود من اهل افغانستان هستم.
بي تو اين جاده مي رسه به ناکجا
تکيه گاهم باش تو اي خدا ...

اي خدا...

اي خدا...
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”