مشکل با یک گربه!!!!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

گربه ها حيوانات نامرد و بيوفايي هستند و قابل اطمينان نيستند..... بهتر از دم در خونه ي شما پيدا کنند ميرن
پارسال ماه رمضان موقع سحر منم از رو بالکن به يه گربه گوشت دادم گفتم ثواب داره شايد بخاد روزه بگيره.
فرداش دوباره برگشته بود ولي گربه خان با خانواده تشريف آورده بودند گفتم سگ خوري امشبم مهمونشون کنم.....
حالا هر شب ميومدند و سر و صدا راه مينداختند... يه هفته بهشون غذا ندادم تا خودشون فهميدند خبري نيست شرو کم کردند.
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

گربه ها حيوانات نامرد و بيوفايي هستند و قابل اطمينان نيستند

دوست عزيز اين خصلت در ذات گربه ها وجود دارد.
و چه بسا انسانهاي بي صفت تر از گربه ها فراوان ترند.
بهتر است مانند رسول خدا(ص) هنگامي که سگي را مشاهده کردند لقمه اي از غذاي خود را براي آن حيوان ضعيف قرار دادند ما هم براي حيوانات ضعيف تر از خودمان در حد وسعمان غذا بدهيم.
حال سگ باشد شير باشد و .............
مهم اين است که با اين هم شهريان کوچکمان خوش رفتاري کنيم.
:razz: :razz: :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

Ma3ouD نوشته شده:
h1h2h3 نوشته شده:یک بغل گربه تقدیم دوستان :grin:

تصویر

اگه پیشگیری نکنم سرنوشت منم مثل این یارو میشه...! :::P
الان گربه دم در خونمون هست و داره برنج میخوره :::P فکر کنم گربه خر هستش :grin:
از گربه که من نمی ترسم ولی خب به هر حال اینجا خانواده زندگی میکنه....
فکر کنم بهترین راه این باشه که داخل غذاش فلفل بریزم...
ولی گربش خیلی پر رو هستش.هم در خونه رو باز می کنم می خواد بیاد توو!!

گربه غذای فلفل دار نمی خوره! تازه اگر هم بخوره نمیفهمه کسی تو غذاش فلفل ریخته که از اونجا دورش کنه!! تا زمانی که همسایه به گربه غذا میده گربه اونجا موندگاره. چاره ای نیست جز اینکه بگیریش و یه جای دور رهاش کنی
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

JSF نوشته شده:
گربه ها حيوانات نامرد و بيوفايي هستند و قابل اطمينان نيستند

دوست عزيز اين خصلت در ذات گربه ها وجود دارد.
و چه بسا انسانهاي بي صفت تر از گربه ها فراوان ترند.
بهتر است مانند رسول خدا(ص) هنگامي که سگي را مشاهده کردند لقمه اي از غذاي خود را براي آن حيوان ضعيف قرار دادند ما هم براي حيوانات ضعيف تر از خودمان در حد وسعمان غذا بدهيم.
حال سگ باشد شير باشد و .............
مهم اين است که با اين هم شهريان کوچکمان خوش رفتاري کنيم.
:razz: :razz: :razz:

رسول خدا رو با ما مقایسه نکنید :grin:

چرا پای آدما رو وسط میکشی..... :-)

راستی اگر عقرب یا مار اومد سمتتون در نریدا.......،حیوونی ناراحت میشه :grin:

بهترین کار انداختن گربه در گونی و بردن به یه محله دیگه ست یا بیابون ،دقیقا همون چیزی که یکی از دوستان اشاره کرده :-D :-D :grin: :grin:
آخرین ويرايش توسط 1 on Ra30ol, ويرايش شده در 0.
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

مشکل اینجاست که بلد نیستم گربه بگیرم :o
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

البته من به شوخي گفتم بگيريد بزنيدش چون حتي اگه اين کار رو هم بکنيد در صورتي که بهش غذا بدبد دوباره مياد ميگم اصلا بيخيالش شيد با شما چي کار داره اخه زبون بسته
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار
تماس:

پست توسط melani »

h1h2h3 ولی توی دانشگاه ما هر جا که گربه باشه فقط صدای جیغ دخترا رو می شنوی که دارن فرار میکنن. انگار گربه ی بیچاره می خواد بخوردشون

کوچیک که بودم یه گربه اومده بود توی حیاط خلوت خونمون جا خشک کرده بود. چند وقت بعد دیدیم صداشون بیشتر شده و فهمیدیم که صاحب سه تا بچه شده.
یه روز وقتی مامانه نبود رفتم یکیشونو با دست گرفتم، اونم سرشو برگردوند و یه گاز ناقابل از دستم گرفت. منم پرتش کردم و محکم کوبید به دیوار.
چند روز بعد دیگه مامانه نیومد، یکیشون مرد. اون یکی هم دلمون سوخت و گذاشتیمش تو یه کیسه ، بردیمش بیرون آزادش کردیم.

این تجربه ی من بود. ما بهشون رو دادیم اونا هم کم کم پرو شدن. مامانه اجازه نمیداد بریم اونجا. انگار اونجا رو خریده بود.
آقا مسعود بهتره هرچه زودتر از شرش خلاص بشی

اگه خواستی بگیریش سرشو بگیر که نتونه گاز بگیره
تصویر
تا توانی یکدل و یکرنگ باش که فرش با این همه رنگ به زیر پا افتاده
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار
تماس:

پست توسط hajahmadi mohammad »

1)bill.goldberg, واقعآ براي همشهري هاتون متآسفم :-? من اگه همچين آدمايي رو حين ارتكاب اينجور جنايتها گير بيارم دقيقآ همون كاري رو باهاشون مي كنم كه اونا داشتن با حيوون بي چاره ميكردن.
2)فكر ميكنم ريشه ي پست اول آقاي h1h2h3, عزيز (كه حاوي مضاميني نشآت گرفته از تنفر از گربه هاست ) رو بشه در پست دومشون پيدا كرد :-( آخه عزيزم به بچه گربه هم حسادت ميكني؟ به جاي اين كارا برو ببين گربه ها چه كار ميكنن كه موفقند (شوخي كردما ناراحت نشيد يه وقت).
3)Ma3ouD, عزيز به ياد داشته باشيد كه به احتمال زياد اجداد اون گربه سالها قبل از اينكه شما اونجا ساكن بشيد توي اون محل ساكن بودند پس اگه يه كم منصف باشي مي بيني كه اون نيست كه در خونه ي شما نشسته بلكه شمايي كه وسط خونه ي پدري گربه خونه ساختين !!!!!
4)يه راه حل پيشنهاد ميكنم انشاال... كه جواب ميده:
شمااز همسايتون يا هر انسان شريف ديگه اي كه به اون گربه غذا ميده خواهش كنيد كه هر روز در يك زمان مشخص اين كار رو انجام بده. احتمالآ بعد از يه مدت كوتاه گربه شرطي ميشه و فقط موقع غذا خوردن سر و كلش پيدا ميشه.
لقمه ي هر خورنده را درخور او دهد خدا
آنچه گلو بگيردت حرص مکن مجو مجو
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار
تماس:

پست توسط melani »

آقا مسعود تحویل بگیر. همین فردا پس فرداس که باید خونه ی گربه ها رو تحویلشون بدی و بری یه جای دیگه زندگی کنی
تصویر
تا توانی یکدل و یکرنگ باش که فرش با این همه رنگ به زیر پا افتاده
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار
تماس:

پست توسط hajahmadi mohammad »

melani نوشته شده:آقا مسعود تحویل بگیر. همین فردا پس فرداس که باید خونه ی گربه ها رو تحویلشون بدی و بری یه جای دیگه زندگی کنی

من نميگم خونشونو تحويل بدين . ميگم حالا كه خونشونو به زور گرفتيم ديگه بيشتر ناراحتشون نكنيم :-o
در ضمن در مورد تجربه ي melani دوست عزيز شما خودت اشتباه كردي گربه ي بيچاره كه شمارو نمي شناخته اگه يه موجود عجيب و نا شناخته كه قصدش معلوم نيست به شما دست بزنه! چيكار ميكني؟
من خودمم اين اشتباه رو تو بچگيم كردم اگه اون بچه گربه دست شمارو گاز گرفته اين يكي پلك چشم منو چنگ زد اما من هنوز به نوه هاي اون مرحوم غذا ميدم :eek:
لقمه ي هر خورنده را درخور او دهد خدا
آنچه گلو بگيردت حرص مکن مجو مجو
New Member

پست توسط faride-2 »

كسي كه از حيوون نازنيني مثل گربه بترسه يا ازارش بده با خودش درگيره.بابا ان چه كار به شما داره در هر حال كسي حق ازار اين حيوانات را نداره :x
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”