جاسوسان فلسطینی در خدمت سربازان اسرائیلی!
در یک اقدام مناسب، دستگاه امنیتی فلسطین به نماینده روزنامه "الحیاة" و تلویزیون «LBC» لبنان اجازه داد تا مصاحبه ای را با خائنان و مزدوران فلسطینی اسرائیل، و کسانی که متأسفانه راهنمای اسرائیل در ترور بهترین مجاهدان فلسطینی بوده اند، انجام دهند.
این مصاحبه ها اطلاعات بسیار مهمی را در بر دارند، و چه بسا تعداد زیادی از این فلسطینیان فریب خورده، که در خدمت اسرائیل باشند و خود آگاه نباشند!
در یکی از این مصاحبه ها، جاسوس فلسطینی در مورد کیفیت عضویت و سپس فعالیت با اخلاصش! و فداکاری باورنکردنی اش به نفع سرویس اطلاعاتی صهیونیستی "موساد"، برای نابودی ملّت خویش! چنین توضیح داده است:
.................................................
خبرنگار: چگونه صهیونیستها توانستند تو را عضو خود کنند تا به ملّت و وطنت خیانت کنی؟
مزدور فلسطینی: در ابتدا اعلامیه ای را در یک روزنامه های داخلی، در مورد وجود یک مرکز استراتژیکی اجتماعی که مقرّش در سنگاپور بود خواندم، آنها از روزنامه نگاران کرانه غربی فلسطین برای انجام مطالعات اجتماعی و مطبوعاتی در مورد محیط زیست و فقر و... دعوت کرده بودند.
من برای آنها مشخصات و مدرک خود را فرستادم و بعد از دو هفته جواب پذیرفته شدن من آمد، (مرکز مذکور به طور پنهانی از سوی سرویس های جاسوسی موساد اداره می شد و در ظاهر از سوی فلسطینیانی اداره می شد که با اسرائیل برای عضو گیری اعراب و فلسطینیان همکاری می کردند، آن هم به طریقی جهنمی که به ذهن هیچ کس خطور نمی کند). آنها از من خواستند گزارشهای اجتماعی و استراتژیکی تهیه کنم و در مقابل پول هنگفتی به من می دادند...
سپس این مرکز استراتژیکی خیالی از من خواست دست به تهیه گزارشات بسیار حساس بزنم، و من هم این اقدامات را انجام می دادم، تا آنکه کم کم برایم روشن شد که این مرکز تابع موساد است، در آن زمان دیگر راه بازگشتی برای من نبود؛ زیرا من گزارشات بسیار حساسی راجع به امنیت وطنم، شخصیتهای مجاهد، اماکن سکونتشان و محلهایی که حضور داشتند، به آنها داده بودم و به سبب گزارشات من، آنها توانسته بودند بهترین مجاهدان جنبش حماس و جهاد اسلامی را ترور کنند، بتدریج وضعیت آنها کاملاً بر من آشکار شد، آنها به من اجازه دادند در یک هتل پنج ستاره در تل آویو با آنها ملاقات کنم و تمام امکانات رفاهی را برایم فراهم کردند، آنجا از من به همراه دختر جوانی در وضعیتی بسیار شرم آور عکس گرفتند...
از اینجا به بعد کار با دقّت بیشتری ادامه یافت؛ زیرا به من تمام اصول کار اطلاعاتی و جاسوسی را آموزش دادند، ارتباط من با آنها از طریق اینترنت و ارسال گزارشات و اطلاعات با تلفن همراهی که آنها به من داده بودند وارد مرحله دیگری شد، من با دقیقترین و حساسترین اطلاعات از رهبران انتفاضه و مقاومت به اسرائیلی ها کمک می کردم، از آنجا که کار مطبوعاتی داشتم توسط عناصر مجاهدین فلسطینی جذب شدم و از مبارزان و نزدیکان رهبران مقاومت بودم! به دقیقترین اطلاعات دست می یافتم، به دقت اماکن تحرکاتی و حتی محل خواب آنها را نیز شناسایی می کردم، از این رو صهیونیستها به راحتی می توانستند بسیاری از عملیات های ترور خود را با نهایت دقت و با هلی کوپترها، و یا با عملیات ربودن شبانه، یا بمباران ماشینها اجرا کنند، از سوی دیگر توانستم بسیاری از افراد را به نفع سرویس های اسرائیلی با حقوقی کمتر از 1500شکل به خدمت در آورم.
خبرنگار: چگونه وارد جماعات ملی و مذهبی مسلمانان می شدی و از آنها سوء استفاده میکردی؟
مزدور: در حقیقت صهیونیستها از ساده لوحی و بی فکری و عدم تحلیل فلسطینیان حدّاکثر بهره برداری را می کنند، چنانکه "به ما دستور دادند سایتهای اینترنتی با اسمهایی همچون فلسطین اسلامی، جهاد مقدس، آزادی قدس و جوانان انتفاضه و... راه بیندازیم که از طریق این سایتها توانستیم با بسیاری از جوانان پرشور مرتبط شویم، کسانی که روحیه جهادی عظیمی داشتند، به آنها سلاح و پول فراوان دادیم، و به آنها می گفتیم این پولها از سوی ثروتمندان خلیجی و اسلامگرایان در مصر و اردن و کویت است... بدین ترتیب توانستیم به اسم اسلام و جهاد در بسیاری از حلقه های مجاهدین نفوذ کنیم" .
خطرناکتر از همه اینها، بهره برداری از مجاهدان پرشور سلفی (وهابی) برای نشر کتبی است که با پول "موساد اسرائیلی" بذر فتنه و تفرقه را میان مسلمانان می پاشد و برای ایجاد درگیری های حاشیه ای بین اسلام گرایان و بخصوص شیعه و سنی در فلسطین، پاکستان، یمن و اردن چاپ می شود...
به عوان مثال کتابهایی با عناوینی چون: تهاجم شیعیان و تهاجم سنیان، همچنین آنها از روی تعصب دو طرف، بهترین سوء استفاده را می نمودند و به اعضا می گفتند این کتابها از سوی نیکوکاران خلیج نشین چاپ می شود. در حالی که هدف اصلی آنها از نشر و چاپ این کتابها برانگیختن آتش فتنه و کینه و دشمنی و تکفیر دو طرف و سرگرم کردن آنها به جنگهای طایفه ای بین خودشان است، تا از این رهگذر اسرائیلی ها بتوانند به راحتی به اهداف خود در جهت نابودی اسلام و زمین خواری و مسخ هویت جوانان دست یابند و از آنها یا عده ای ذوب شده و یا منحرف از نظر اخلاقی بسازند، یا انسانهایی بیرون از متن زندگی و متعصب و عقده ای که دلهایشان از کینه نسبت به برادران مسلمانشان از شیعه و سنی پر است، و حقیقتا موساد در اجرای این برنامه ها به موفقیت های فراوانی دست یافت، به طوری که شما امروزه می بینید که مساجد و تجمعات جوانان در یمن و پاکستان و فلسطین از این کتابها پر شده و به طور مجانی چاپ و توزیع می شود، با این گمان که این کتابها را نیکوکاران گمنام سعودی چاپ می کنند! اما در حقیقت موساد در پشت این کتابها است و متأسفانه بسیاری از فریب خوردگان و ائمه مساجد و خطبا و داعیان، افکار خودشان را مجدانه و مخلصانه به نشر این کتابها سرگرم کرده اند که کمترین توصیفی که می توان از آنها داشت، این جمله است: " کتابهایی نفرت آور و فتنه ساز، و الفتنة أشد من القتل" فقط به خاطر اینکه عقل های این آدمها حقیر است و اصلاً به علل حقیقی نشر این کتابها نمی اندیشند...
این کتابها نخستین تأثیرات خود را در پاکستان نشان داد، در آنجا سپاه صحابه بوجود آمد، آنها به مسلمانان شیعه و اعتقاداتشان حمله می کنند؛ چه در خانه هایشان و چه در حال نماز در مساجد به قتل می رسانند و قتلگاههایی با هزاران کشته بر جای می گذارند.
"خوارج این عصر مسلمانان متعصبی هستند که موساد آنها را برای شعله ور کردن آتش نژادپرستی و تکفیر و قتل به خدمت می گیرد، اولین دولت اسلامی که به بمب اتم دست یافت، پاکستان بود... نقشه های آنان در یمن نیز به شکل وسیع اجرا می شود و متأسفانه نتایج آن را به زودی خواهید دید.
خبرنگار: آیا اکنون احساس پشیمانی نمی کنی؟ چگونه وجدانت به تو این اجازه را می داد که به صهیونیستها مخفیگاههای رهبران مقاومت را نشان بدهی تا آنها را بمباران کنند و آن کشتارهای ننگین را به وجود آورند و یا با هلی کوپترهای آپاچی و موشکها مردم بیگناه را هدف بگیرند؟
مزدورفلسطینی: پشیمانی چه سودی دارد! آنگاه که ساختمانی را با تمام ساکنانش نابود کردند تا یکی از مجاهدان مورد نظرشان را به قتل برسانند، ناراحت شدم، زیرا در نتیجه این عملیات هفده زن و کودک بیگناه کشته شدند و همچنین آن مجاهد مورد نظر، و فقط من سبب آن بودم، بنابراین خودم را مستحقق حکم "اعدامی" می دانم که دادگاه به آن رأی داده است.
منبع: شبکه انصار
ترجمه: سلام شیعه
[External Link Removed for Guests]
جاسوسان فلسطینی در خدمت سربازان اسرائیلی!
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس: