تبليغات ضدايراني در عراق با نصب تابلوهاي توهين‌آميز

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

قفل شده
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

تبليغات ضدايراني در عراق با نصب تابلوهاي توهين‌آميز

پست توسط Achilles »

در خروجي شهر بدره، بر روي تابلويي اهانت‌آميز، در کنار نقشه كشورهاي عراق و ايران جمله «ورود تروريست‌ها از كشورهاي همسايه را متوقف كنيد» درج شده است.

تصویر

به گزارش خبرنگار «تابناك»، در اين تابلو به همين جمله كه ايران را تروريست دانسته، اكتفا نشده و در اقدامي توهين‌آميز، در نقشه ايران، كفتاري ترسيم شده كه در حال ورود به كشور عراق و گذر از مرزهاي اين كشور است.

اين تابلو كه آشكارا به ايران و ايرانيان توهين كرده و ايران را مانند كفتار دانسته، در خروجي شهر بدره به سمت شهر «كوت»، در نزديكي پايگاه نظاميان گرجستان نصب شده است.

اين در حالي است كه تاكنون اتهام‌هاي تروريستي كه توسط آمريكا به ايران زده شده است، به رغم درخواست كشورمان مبني بر ارايه اسناد و مدارك، نه تنها ثابت نشده، بلكه مدرك و سندي هم ارايه نشده است و مسئولان عراق نيز همواره آن را رد كرده‌اند.

از سوي ديگر، آمريكا تلاش كرده است تا با بسيج رسانه‌هاي غربي و تروريست دانستن ايران، نفوذ كشورمان را در افكار عمومي عراق كاهش دهد كه تاكنون به دليل نزديكي‌هاي فرهنگي، ديني و تاريخي و نيز دروغ‌پردازي‌هاي آمريكا، موفق نبوده و مي‌توان گفت، اين رفتارها يعني نصب تابلوهاي توهين‌آميز و هماهنگ با مقاصد اشغالگران، با هماهنگي آنها نصب شده است كه دولت عراق بايد جلوي اين رفتار را بگيرد و مسئولان كشورمان نيز پيگير اين‌گونه تبليغات ضدايراني در عراق باشند
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

این هم از دیگر کارهای کشور دوست و همسایه عراق .

جدا وقتی نام دوست را برای عراق می گذارند گریه ام می گیرد که واقعا عراق با ما دوست است

من قصد نداشتم درباره اینگونه مطالب چیزی عنوان کنم چون توی این قضیه من ترمز ندارم و سعی می کنم کمتر وارد این مسائل شوم ولی من نمی تونم نفرتم رو از عراق پنهان کنم چون تمام دوران کودکی و نوجوانی من را همین به اصطلاح دوست نابود کردند عزیزانم از کنارم رفتند چه جنایتها که نکردند تا تونستند توی ایران جنایت کرد . خرمشهر - مسجد آبادان در ظهر عاشورا - سردشت - هویزه - طلائیه - دهلاویه - شلمچه - فکه وای فکه و ... بازم بگم یا کافیه . بعضی ها مثل اینکه یادشون رفته اینها با ما چه کردند

بعضی از دوستان می گن بعثی ها بودند من یه سوال دارم بعثی ها رو از کره ماه آورده بودند با ما بجنگند یا از میان همین عراقی ها بودند . زمان امیرالمومنین هم بعثی ها بهش پشت کردند و سر نماز شهیدش کردند . زمان سید الشهدا هم بعثی ها تو کربلا جلوش گرفتند و تک تک خانواده اش رو شهید کردند بازم بگم یا کافیه . این سرزمین نفرین شده است وقتی امام علی را شهید کردند وقتی امام حسین را آنطور شهید کردند و ... نفرین شد . آنها تا ابد باید جوابگوی کارهایی که کردند باشند ازجمله جنایتهایی که در ایران و حق مردم ایران کردند .

فقط نگید احساساتی حرف زدی که خیلی غیر منطقیه . همین هایی که ما را شبیه به کفتار کردند خودشان از کفتار و ... و ... کثیفترند . کفتار هم ، همنوعشو زنده بگور نمی کنه که اینها در خرمشهر کردند . اینها مسجد آبادان را از قصد در ظهر عاشورا گلوله باران کردند . اینها سردشت را بمباران شیمیایی کردند . اینها شلمچه رو خونین کردند . اینها اینها و هزاران دیگر .

بیاییم نقابها رو برداریم ما با عراق هیچ ثنمی نداریم اگر آنها بقدرت برسند قسم می خورم که اولین حرکتشون حمله به ایران و اگر هم اینکار انجام بشه فقط و فقط من و شما ضرر می کنیم و بدبختی اون ما ماست اونهایی که نباید تلف بشند به جاهای امن می رند و بعد از جنگ می یان می گن ما همه کاره بودیم 100 متر هم جلوی خط مقدم می جنگیدیم . من کاری به هیچ حزب و دسته ای ندارم و طرفدار هیچ کس هم نیستم من فقط عاشق ایران و به سهم خودم حافظ خون شهدا . اونهایی که رفتند که من و تو الان راحت باشیم من به این ایمان دارم و به این هم ایمان دارم که عاشقان واقعی 80 درصدشون در پیشاپیش نیروهایشون به شهادت رسیدند .

ما این همه از عزیزان رو از دست ندادیم که حالا عراق کشور دوست و برادر باشه

دوستان فکر کنم یه یاد آوری لازمه هرچند دردناکه باید ببخشید

[External Link Removed for Guests]

به شير شتر خوردن وسوسمار
عرب را رسيده است به جاي کار

که تاج یکانی کند آرزو
تفو برتو ای چرخ گردان تفو

یاعلی ببخشید
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 101 بار
سپاس‌های دریافتی: 251 بار
تماس:

پست توسط pervis.ir »

من هم با شما موافقم دوست عزيز .البته توهيني به برادران هم وطن نشه ولي کثيف ترين موجود روي زمين همين عربها هستن. اين چه جنسي است که از 1400 سال پيش تاکنون با تدريس بهترين اوليا و انبيا در سرزمين خود هنوز آدم نشدند هيچ بلکه اونا را هم شهيد کردند .اي لعنت به اين عرب کثيف. متاسفانه سياست پدر و مادر ندارد .
[FONT=Arial Narrow]خفته در خوناب غم ياران من
اي دريغ از غرش شيران تنگستان من

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 430 بار
سپاس‌های دریافتی: 467 بار

پست توسط kaveh606 »

دوست عزيز moh597

البته ما هميشه در سياست هاي خودمون دچار افراط و تفريط بوديم و هميشه هم از اين بابت متضرر شديم واين يک نمونه کوچک هست و اين کوتاهي در برخورد مناسب کار و به جايي رسونده که بعضي از کشور هاي ضعيف همسايه اين جرات رو به خودشون دادن ودر امور داخلي ما هم دخالت ميکنند البته اين جدا از بحث ادعاي مالکيت هست

ولي در بحث جنگ البته که ما با کشور عراق جنگيديم واينکه بعثي ها هم عراقي بودند البته اين روهم ميدونيم که بعثي چه دين ومذهبي داشتند و اگر نگوييم اکثر بعثي ها ولي لااقل اکثر مقامات نظاميشون تکريتي بودند وشما ميدونيد که درحق تمام مردم عراق ( شيعيان - اکراد -اهل تسنن ) چه ظلمهايي که نکردند . و اگر از ارتش عراق بگذريم که بالاخره نظامي بودند (گر چه حتي بعضي از سران ارتش عراق از بعثي ها متنفر بودند که در همان ابتدا به جوخه اعدام سپرده شدند) وسربازان وظيفه هم نظامي محسوب ميشوند ودر زمان جنگ فرار و تمرد از دستور حکمش مرگ بود نه براي خود فرد حتي براي خانواده اش واينگونه مردم يک کشور نا خواسته وارد جنگي ميشوند که مقصر آن تنها کساني بودند که عمدا و با غرض برطبل تو خالي عرب و ايراني مي کوبيدند وآخر سر نيز سود جنگ نصيب آنها شد

دوست عزيز

البته اين رو هم قبول دارم که بعضي از مردم عراق در اوايل جنگ وان هم به خاطر شرايط و تبليغات شديد ضد ايراني وخفقان فضاي آن روز هاي عراق از جنگ استقبال کردند که البته زود پشيمان شدند ولي حالا آيا درسته که ما همان اشتباه رو مرتکب بشيم وچيزي رو بگيم که سودش نه براي ماست ونه براي عراقي ها
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار
تماس:

Re: تبليغات ضدايراني در عراق با نصب تابلوهاي توهين‌آميز

پست توسط bbk_agp »

Achilles نوشته شده:به شير شتر خوردن وسوسمار
عرب را رسيده است به جاي کار

که تاج یکانی کند آرزو
تفو برتو ای چرخ گردان تفو

pervis.ir نوشته شده:من هم با شما موافقم دوست عزيز .البته توهيني به برادران هم وطن نشه ولي کثيف ترين موجود روي زمين همين عربها هستن. اين چه جنسي است که از 1400 سال پيش تاکنون با تدريس بهترين اوليا و انبيا در سرزمين خود هنوز آدم نشدند هيچ بلکه اونا را هم شهيد کردند .اي لعنت به اين عرب کثيف. متاسفانه سياست پدر و مادر ندارد .

هدف من فقط اینه که بگم به قمومیت ها توهین نکنیم... در مورد اینکه میگین عربها انبیا رو شهید کردن باید بگم که مگه تو همین روزگار ما هر روز و هر روز ترور سیاسی صورت نمی گیره... مگه پاکستان عربه که بی نظیر بوتو رو ترور کردن؟ مگه حامد کرزی چند ماه یه بار از طرح ترور جان سالم به سر نمی بره؟ طرح ترور مسیح رو (هر چند به نتیجه نرسید) رومیهای اروپایی نریختن... ؟ پس اشتباه نکنید ترور سیاسی همیشه در طول تاریخ بوده، ولی چون پیامبرا و امامان برا ما محترمند ماجرای ترور اونا به تاریخ پیوسته... چه بسا افرادی هستند به همون اندازه محترم که ترور میشن ولی روح منو تو اصلا از وجودشون خبر نداره... پس این انسانها یا روح سیاسته که مشکل داره نه فقط عربها...

در مورد اینکه عربها با سوسمار و ... به شاهی رسیدن، این افتخار عربهاست که در طول تاریخ پیشرفت کردن و ننگ بقیه که پسرفت کرده اند...
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

moh-597 من به قدري شما رو قبول دارم که اگه بگيد الان شبه هم من باور ميکنم الان هم مخالفتي با نظر شما ندارم ولي بايد بگم سياست باعث ميشه اين اتفاقات بيفته حقيقت اينه که هم اکنون عراق کشوري جنگ زده است و اقتصادش ويران شده به همين علت بازار خوبي براي شرکت هاي ما به وجود اومده و به خاطر همين ايران سعي ميکنه خودش رو به عراق نزديک کنه و همچنين سعي ميکنه در دولت عراق نفوذ کنه تا بتونه از عراق يه کشور بي خطر در اينده بسازه
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

دوستان زياد خودتون رو ناراحت نکنيد. چرا وضع عراق و مردمش خوب نميشه؟ چرا همش بدبختن و بيچارگي براشون ميباره؟

چون فرق دوست و دشمن رو نمي دونن. الان هم دارن چوب همون تجاوزشون به ايران را مي خورند.

البته اين تابلو ها و نصب اونها که به احتمال زياد کار آمريکايي ها و طرفداران اونهاست اما مردم عراق هم تا زماني که دست از حماقت بر ندارند همين وضعيت اسفبار را خواهند داشت.

دوست عزيز pervis.ir اون قومي که بيشتر انبيا رو شهيد کردند قوم يهود بودند که در قرآن هم اشاره شده است.

دوستان بهتر است از توهين به کليت يک نژاد پرهيز کنيد زيرا پيامبر ما و امامان ما و عده اي از بهترين انسانهاي مخلوق خداوند هم عرب بودند. فلسفه ارسال آخرين نبي در شبه جزيره عربستان و فردي از ميان آنان هم هدايت قومي بود که غالب آنان گمراه بودند و اگر دعوت به حق از کسي غير از خودشان عرضه مي شد هرگز نمي پذيرفتند. اکنون که پيامبر اسلام مبعوث از خودشان است اين وضعيت آنها در تاريخ است واي به غير اين حالت.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

چند مطلب هست که لازم ميدونم بگم :

اول اينکه همه رو نبايد با يک چوب راند . صرف اينکه عده اي نخاله و حيوان صفت بين اونها هستند نبايد همه اعراب رو .... ناميد . همه جا هم خوب هست و هم بد " ولي بالاخره درصدها فرق ميکنه " !

دوم اينکه وقتي عراق را دوست و برادر خطاب ميکنند نه به اين خاطر است که تصور کنيد مقامات کشوري ما علاقه خاصي به اونها دارن ! بلکه بخاطر از بين بردن برخي تنشها و بهبود بخشيدن به روابط دو کشور پس از جنگ است خصوصا در شرايطي که اگر ايران خودش رو به عراق نزديک نکنه ، امريکاييها نفوذ بيشتري در عراق پيدا ميکنن و اين براي آينده ما خوب نيست . و اين مسلم است که کسي اون همه جنايات هشت سال جنگ را از ياد نبرده .

سوم اينکه اين حرفها را براي ايجاد يک روحيه همبستگي و اتحاد بين مسلمانان جهان ( شيعه و سني ) ميزنن تا ديگه مسيحي نماهاي امريکايي و ... نتونن با تحريک لجني مثل صدام دو تا کشور مسلمان رو هشت سال به جون هم بندازن و به ريششون بخندن . مثل همين الان که همش ميخوان مسلمانها رو به جون هم بندازن .

مورد آخر اينکه :
* من آنچه شرط بلاغ است با تو ميگويم * تو خواه از سخنم پند بگير خواه ملال *
ما وظيفه ( شرعي و انساني ) خودمون رو به جا مياريم ولي اينکه اونها در پاسخ ما خوب بکنند يا بد ديگه بستگي به شرافت و وجدانشون داره .

مقامات عراقي هم به احتمال زياد از اون کار ( تابلو ضد ايراني ) بي اطلاع بوده اند و اين کار از آنها بعيده . اون تابلو هم مسلما کار همون امريکاييها و همدستاشونه و با اين کارها ميخوان جو رو بر هم بزنن . امیدوارم به کار اون تابلو رسیدگی بشه .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

باز هم زياده روي :-P
تاپيک قفل شد ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”