به گزارش رجانیوز، در جریان این كمپین، فردی از مككین پرسید كه چند خانه دارد. مككین ناگهان دستپاچه شد و گفت: "مطمئن نیستم! باید با دفترم چك كنم." اوباما هم همین جمله را دست گرفت و گفت: "فكر كنم من هم باید اعضای دفترم را برای چك كردن تعداد خانههای مككین پیش او بفرستم ." وقتی دفتر مككین اعلام كرد كه او 4 خانه در 3 ایالت دارد كه از ارثی كه به همسرش سیندی، رسیده خریداری شده است، ماجرا جالبتر شد. برخی روزنامهها با اغراق مبلغ به ارثرسیده به سیندی را بیش از 100 میلیون دلار عنوان كردند.
اما مككین هم بیكار ننشست و ضربهای جانانه به اوباما وارد كرد: "كسی كه بعد از بهدست آوردن 4 میلیون دلار در سال گذشته به ساحل خصوصیش در هاوایی رفته و در برگشت هم خانهای اعیانی خریده، از من درباره تعداد خانههایم میپرسد؟ "سپس اوباما با اشاره به یك شوخی میان جمهوریخواهان درباره درآمد ثروتمندان گفت: "اگر فكر میكنی ثروتمند بودن یعنی 5 میلیون دلار درآوردن و اگر نمیدانی چند تا خانه داری، تعجبی نیست كه مدام بگویی اقتصاد امریکا پایههایی قوی دارد. اما اگر مثل كسانی مثل من بودی كه یك خانه دارم -یا مثل میلیونها مردمی بودی كه برای پرداخت وامشان میجنگند تا خانهشان از دست نرود، شاید نگاه دیگری به ماجرا داشتی."
مككین هم جواب داد: "شاید تو برای یك وام رهنی باید جان بكنی اما بدان كه اقتصاد امریکا پایه محكمی دارد." جالب اینکه، مككین یكبار دیگر هم مقابل پرسشی درباره تعداد خانههایش هول شده و گفته بود: "7 خانه دارم، 7 تا كه سیزده میلیون دلار میارزند."
دراین جلسه، اوباما مک کین را محکوم کرد که وی تنها خواهان این است که مرا محکوم کند و به شکست های امریکا در جهان توجهی ندارد و در عوض مک کین نیز او باما را به عدم اطلاع کافی از امور جاری بین المللی محکوم کرد و چنین ابراز کرد که اوباما برای پست رئیس جمهوری امریکا مناسب نیست.
گفتنی است اوباما تا کنون 550 میلیون دلار از طریق کمک های مردمی برای انتخابات خود دریافت کرده است.
بر اساس آخرین آمار که توسط شبکه CNN منتشر شده است، اوباما با یک درصد از رقیب خود مک کین پیشی گرفته است، یعنی اوباما 45 درصد و مک کین 44 درصد اقبال داشته است. قابل ذکر است آمار ارائه شده توسط مؤسسه گالوپ 5 درصد اختلاف بین این دو رقیب را نشان می دهد.
[External Link Removed for Guests]