هتک حرمت قرآن از سوی یک خواننده ایرانی !

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

هتک حرمت قرآن از سوی یک خواننده ایرانی !

پست توسط حسن2568 »

با آواز خوانی آیاتی از سوره شمس و مزمل صورت گرفتهتک حرمت قرآن از سوی یک خواننده ایرانی !

یک خواننده ایرانی که در بین نسل جوان کشور از شهرت و آوازه نسبی برخوردار است اخیرا آوازخوانی(؟!) خود را از آیات قرآن آن هم با تغییر الفاظ و اعراب همراه با موسیقی و گروه همخوان به صورت اینترنتی منتشر کرده است.

"م ن" خواننده ایرانی که با خواندن چند تیتراژ تلویزیونی در میان جوانان و مردم کشور به شهرت رسید، در جدید ترین نوآوری(!؟) خود به خواندن آیاتی از قرآن کریم در قالب آواز پرداخته که این امر با سکوت متولیان امر همراه بوده است.

وی که پیش‌تر نیز غزل‌های عرفانی حافظ و مولوی را به صورت تمسخر آمیز و با لودگی اجراء کرده بود، در اثر مماشات و سکوت مسئولان فرهنگی توهین به ایات قرآن را به صورت زیرزمین منتشر کرده است.

بر اساس این گزارش و به گفته برخی کارشناسان موسیقی، سبک خوانندگی وی در تمسخر اشعار عارفانه و مفاهیم آسمانی حتی از سبک آهنگهای مبتذل پاپ و راک نیز مبتذل تر است.
برخی آگاهان با ابراز تعجب از غفلت و سکوت مسئولان می گویند مشخص نیست که چرا و به چه علت عبور یک خواننده از اعتقادات و کتاب مسلمانان با بی اعتنائی متولیان امر روبرو می شود و این در حالی است که نامجو به تازگی برای آلبوم "عدد" مجوز رسمی دریافت کرده است.

به گزارش شیعه نیوز ، اقدام آخر این خواننده در خواندن آیاتی از قرآن کریم و آیاتی از سوره مزمل و شمس همراه با موسیقی و همخوانی آیاتی به صورت "آواز با تغییر اعراب" علاوه بر بی‌حرمتی به کلام وحی تداعی کننده قرائت قرآن توسط افراد بی‌سوادی است که در قبرستان‌ها، قرآن را اشتباه می‌خوانند و از این راه کسب درآمد می‌کنند. همچنین اقدام توهین آمیز وی نسبت به قرآن، بی حرمتی به احساسات میلیون‌ها مسلمان محسوب می‌شود که هنوز در سکوت رسانه‌ای هیچ واکنشی را از سوی مسئولان و مردم در پی نداشته است.

شایان ذکر است سعید مسلم، یکی از قاریان مصری که آیات قرآن را با سبکی خاص و با تغییر اعراب می‌خواند، در دوره‌ای در مصر زندانی شد و از قرائت قرآن نیز منع گردید و این در حالی است که خواننده مزبور همچنان به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد و حتی سایت شخصی او پس از این اقدام همچنان به روز می‌شود

[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

این خبر برای چه تاریخی هست؟

منظور از خواننده مذکور نامجو هست، فکر کنم 2 سالی میشه شمس منتشر شده؟!
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 1054 بار
سپاس‌های دریافتی: 1082 بار

پست توسط bill.goldberg »

شكايت از محسن نامجو به اتهام توهين به آيات قرآن

عباس سليمي، خادم‌القرآن و چهره شناخته‌شده‌ قرآني، از محسن نامجو به دليل قرائت توهين‌آميز آياتي از قرآن و انتشار آن، به دادستان عمومي انقلاب شكايت كرد.

به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، چندي پيش قطعه‌اي موسيقي از محسن نامجو در سايت‌هاي اينترنتي منتشر شد كه در آن آيه‌هايي از قرآن به شكلي غيرمتعارف و موهن قرائت شده‌بود.

به گزارش ايكنا، عباس سليمي، خادم‌القرآن و چهره شناخته‌شده‌ قرآني، در شكواييه‌اي كه تقديم قاضي مرتضوي، دادستان عمومي و انقلاب تهران كرده‌است، خواستار رسيدگي به اين توهين و مجازات خاطي شده‌است.

متن اين شكواييه به شرح زير است:

جناب آقاي مرتضوي دام عزه

دادستان عمومي و انقلاب تهران

با اهدا سلام و تحيت، چندي است كه خواننده‌اي به نام محسن نامجو، برخي از آيات قرآن كريم را به‌نحوي سخيف و موهن، و در قالب موزيكال اجرا نموده‌ كه در سايت متعلق به مشاراليه قابل رويت و استماع است؛

از آنجا كه عمل ارتكابي توسط مشاراليه از مصاديق بارز استخفاف دين و قرآن به‌شمار مي‌آيد، ضمن اعلام جرم عليه نامبرده، تقاضاي رسيدگي و مجازات وي را دارم.

با سپاس

خادم‌القرآن/ عباس سليمي 1387/6/6

لازم به ذكر است كه اين قطعه موسيقي حدود يكسال پيش از طريق برخي سايت‌هاي اينترنتي منتشر شد و بر خلاف ديگر قطعات موسيقي اين خواننده كه مورد توجه بسياري از مخاطبان جوان قرار گرفته بود، مورد توجه قرار نگرفت و عموما با واكنش منفي مخاطبان آثار وي مواجه شد.

نامجو خواننده و نوازنده جواني است كه به نحوي غيرمتعارف و متفاوت با ديگر خوانندگان به اجراي قطعات موسيقي مي‌پردازد و اولين آلبوم وي موسيقي وي با نام «ترنج» چندي پيش با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي منتشر شد.

تا كنون تيتراژ آغازين دو سريال تلوزيوني نيز با صداي نامجو تهيه شده كه يكي از اين سريال‌ها سال گذشته از سيماي جمهوري اسلامي ايران پخش شده‌است. همچنين اين خواننده بارها به اجراي برنامه در حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي تهران پرداخته‌است.

آنچه كه موجبات اعتراض بحق جامعه قرآني كشورمان را در قبال اين قطعات موسيقايي از قرآن برانگيخته است عبارتند از:

1- وهن آيات متعالي و متبركه قرآن كريم از طريق آميختن آيات با موسيقي كه اينكار بر اساس نظر مراجع و احاديث معتبر، حرمت شرعي دارد.

2- عدم رعايت شان و حرمت متعالي آيات الهي در لحن و نواي قطعات يادشده

3- قرائت اشتباه آيات الهي

به نظر مي رسد ضرورت دارد تا خواننده قطعات موهن يادشده در اسرع وقت نسبت به عذرخواهي از مسلمانان و پيروان كتاب مقدس و آسماني قرآن كريم و نيز جبران شايسته اشتباهات خويش اقدام نمايد؛ بديهي است در غير اين صورت موضع گيريهاي جامعه قرآني و مراجع عظام در اين خصوص شكل جدي تري به خود خواهد گرفت.

قانون چه مي‌گويد؟

ماده 513 قانون مجازات اسلامي (ق.م.ا.) - هركس به مقدسات اسلام و يا هر يك از انبياء عظام يا ائمه طاهرين ( ع ) يا حضرت صديقه طاهره ( س ) اهانت نمايد اگر مشمول حكم سب النبي باشداعدام مي شود و در غير اين صورت به حبس از يك تا پنج سال محكوم خواهد شد.

قانون استفساريه نسبت به كلمه اهانت ، توهين و يا هتك حركت مندرج در مقررات جزائي مواد (513)،(514)،(608)،(609) قانون مجازات اسلامي و بندهاي (7(و (8) ماده (6) و مواد (26) و (27) قانون مطبوعات

موضوع استفسار:

ماده واحده ـ آيا منظور از عبارت (اهانت ، توهين و يا هتك حرمت) مندرج مقررات جزائي از جمله مواد (513)،(514)،(608)،(609) قانون مجازات اسلامي و بندهاي (7) و (8) ماده (6) و مواد (26) و (27) قانون مطبوعات عبارت است از بكار بردن الفاظي كه دلالت صريح برفحاشي و سب و لعن دارد يا خير؟ و در صورت عدم صراحت مطلب و انكار متهم بر قصد اهانت و هتك حرمت آيا موضوع از مصاديق مواد مورد ذكر ميباشد يا خير؟

نظرمجلس :

از نظر مقررات كيفري اهانت و توهين و … عبارت است از بكاربردن الفاظي كه صريح يا ظاهر باشد و يا ارتكاب اعمال و انجام حركاتي كه با لحاظ عرفيات جامعه و با درنظر گرفتن شرايط زماني و مكاني و موقعيت اشخاص موجب تخفيف و تحقير آنان شود و با عدم ظهور الفاظ توهين تلقي نميگردد.

قانون فوق مشتمل برماده واحده در جلسه علني روز يكشنبه مورخ چهارم دي ماه يكهزار و سيصد و هفتاد و نه مجلس شوراي اسلامي تصويب و در تاريخ 1379/10/10 به تاييد شوراي نگهبان رسيده است.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط SERPICO »

سلام.
به همه ي عزيزاني که اين مطلب رو مي خونن و حالا يا مخالفن و يا موافق توصيه مي کنم بريد و ببينيد خواننده براي چي يه اين کار رو کرده؟
در مورد آهنگ گيس محسن نامجو، که مياد و آيه ي شريفه ي «واعتصموا بحبل الله جميعا ولاتفرقوا» رو به اون سبک مي خونه، واقعا بايد گفت اين شاعر گران قدر شاهکار کرده؛
به نظرتون معني اين آيه چيه؟ همگي به ريسمان خدا چنگ بزنيد و متفرق نشويد، خيلي خودموني تر يعني با هم يکي باشيد.
علي الظاهر همه با هم يک دل هستيم ولي در باطن الله اعلم. همه ي ما مي دونيم چنين آيه اي هست ولي کو عمل؛ الان کافي نت هستم و قرآن دم دستم نيست تا معني سوره ي شمس رو ببينم و براتون بنويسم، ولي مطمئن هستم خواننده ي خوبي همچون محسن نامجو نمي يادالکي کاري انجام بده.
به همه ي عزيزاني هم که با اين جور کارهاي محسن نامجو مخالفن، توصيه مي کنم برن و کارهاي اون رو دوباره با يک ديد ديگه گوش کنن و درست و دقيق موشکافيشون کنن.
اشکال از خود ماست که فقط کار مون شده نشستن و منتظر بودن تا يه نفر بياد و يه خبطي انجام بده، ما هم بريم و بزنيم تو برجکش؛ بهتره قبل از اين که ديگرون بخوان چيزي رو به يادمون بندازن، ولو با تغير در اعراب و يا خواند قرآن به سبکي ديگر و يا خواند قرآن در کنار آهنگ، خودمون بريم و خودمون رو اصلاح کنيم تا ديگرون به زحمت نيافتن و بعدش هم چوبش رو نخورن.
اين از اين؛ اما در مورد غزل هاي حافظ و مولوي و ... محسن نامجو اومد و شاهکار کرد، شاهکاري که تا سال ها و قرن ها بعد هم شايد کسي نتونه انجام بده.
و در آخر هم توصيه مي کنم بيايم و خودمون رو اصلاح کنيم و الکي به ديگرون گير نديم.
در آخر هم معذرت خواهي ميکنم به خاطر اين کهخ همه ي اين حرف ها بداهه بود و من فرصتي براي نگارششون پيدا نکرده بودم.
شعري هم که به عنوان امضاي من در پايين قرار داده مي شه، قطعه اي از کار ترش و شيرين محسن نامجو است...پ
و در اخر:
يک روز به شيدايي
در زلف تو آويزم
خود را چو فرو ريزم
با خاک دراويزم
و گرنه من همان خاکم که هستم!

يک روز سر زلف
بلندت چينم بهر دل مسکينم، اينم، جگرم، اينم، اينم!
يک روز که باشم مست،
لا يعقل و ترد و سست
يک روز ارس گردم،
اطراف تو را گردم،
کشتي شوم جاري!
از خاک برارم تو
بر آب نشانم تو
دور از همه بيزاري!
...
بي تو اين جاده مي رسه به ناکجا
تکيه گاهم باش تو اي خدا ...

اي خدا...

اي خدا...
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار
تماس:

پست توسط hajahmadi mohammad »

سلام...
من تمام آهنگ هاي آقاي نامجو رو شنيدم
از بين خواننده هايي که کارهاي شاعرهاي بزرگي مثل مولانا رو ميخونند قطعآ نامجو تنها کسي هست که با سبک خيلي خيلي قشنگش باعث ميشه که شنونده به معناي شعر فکر کنه.
اما متآسفانه همه قادر به درک کردن سبکش نيستند و فکر ميکنند نامجو داره شعر رو ضايع ميکنه. در مورد آياتي هم که در چندتا از کاراش خونده همين مسئله پيش اومده.
شايد باورتون نشه اما اولين باري که روز قيامت رو تونستم يه جورايي تصور کنم وقتي بود که همين آهنگ نامجو رو شنيدم درصورتي که قبل از اون ده ها بار اون سوره رو از زبان قاري هاي مختلف شنيده بودم اما اون جور قرائت ها هيچ وقت باعث نشده بود که حداقل من يکي به معناي آيات فکر کنم.
من فکر ميکنم يه وقتهايي آدما به جاي اينکه کورکورانه دنبال تعصباتشون برند لازمه که چشمها و گوشهاشون رو باز کنند به مسائل فکر کنند و اجازه بدند عقلشون قضاوت کنه!
در ضمن آدرس سايت رسمي محسن نامجو اينه:
لقمه ي هر خورنده را درخور او دهد خدا
آنچه گلو بگيردت حرص مکن مجو مجو
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

پاسخ محسن نامجو به شكايات اخير

نامجو متهم به توهین به دین و قرآن شده و شاکی خواستار مجازات اوست. این شکایت از جمله با این استدلال انجام می‌شود که آمیختن آیات قرآنی با موسیقی «از نظر مراجع و احادیث معتبر حرمت شرعی دارد.»

بخشی بزرگی از شهرت محسن نامجو مدیون بدعت‌ها و نوآوری‌ها او در تلفیق سبک‌های مختلف و بهره‌گیری از امکانات گوناگون است. بسیاری از آثار نامجو به دلیل استفاده‌ی غیرمتعارف از شعر کلاسیک یا بهره‌گیری از امکانات مختلف موسیقی و زبان، خلاف عادت‌های رایج در تصنیف‌های ایرانی شکل گرفته‌اند. او تا کنون چند آلبوم تهیه کرده که تنها یکی از آنها، «ترنج»، مجوز انتشار گرفته است.

نامجو سال گذشته در گفتگو با دویچه‌وله یکی از ایرادهای وزارت ارشاد را به مضمون آثارش مربوط می‌داند و در مورد ایراد دیگر می‌گوید: «ایراد دومی که می‌شود گفت مهمتر بود، ایراد فرمی بود. یعنی کارشناسان ارشاد به شکل ارائه‌ی این موسیقی ایراد گرفته بودند. آنها دقیقا نمی‌توانستند اسم خاصی روی این موسیقی بگذارند یا توی تقسیم‌بندی‌ای جاش بدهند. خود آنها می‌گفتند که ما نمی‌توانیم این کارها را توی طبقه‌بندی‌های موسیقی‌ای که توی ایران داریم، قرار بدهیم. یعنی این موسیقی‌ای که شما تولید کرده‌اید نه پاپ است، نه راک است و نه سنتی، و در عین‌حال همه‌ی اینها هم هست.»

محسن نامجو به رغم انتشار نیافتن رسمی اغلب آثارش از شهرتی چشمگیر، به ویژه در میان جوانان برخوردار است. آثار او از طریق اینترنت پخش شده و دست به دست می‌گردد. نامجو ضمن گلایه از کسانی که آثارش را به صورت غیرمجاز کپی می‌کنند یک پایگاه اینترنتی راه‌انداخته ( [External Link Removed for Guests]) که می‌توان از طریق آن با بخشی از کارهایش آشنا شد و اخبار فعالیت‌های او را پی گرفت.

اکنون یکی از ترانه‌هایی که روی این سایت قرار دارد باعث شکایت یکی از قاریان قرآن به دادستان تهران شده است. به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران، ایکنا، عباس سلیمی، روز گذشته، ششم شهریور ماه به دلیل آنچه اجرای «برخی از آیات قرآن کریم به‌نحوی سخیف و موهن، و در قالب موزیکال» عنوان می‌کند، علیه نامجو اعلام جرم کرده است.

" اينجانب محسن نامجو از اخبار امروز مطلع شدم و این موضوع توسط مراجع دولتی در سال گذشته با من مطرح شده بود و من متن توضیحی راجع به این قطعه را به ایشان ارائه دادم که هیچگاه چاپ نکردند.
به زودی توضیح رسمی اینجانب راجع به این قطعه در سایت اینترنتی خودم و سایتهای خبری ایران ارائه خواهم داد تا هیچگونه شک و شبه ای پیش نیاید.
خداوند همه ما را به راه راست هدایت کند.

محسن نامجو
پنجشنبه 7 شهریور 1387 "

آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

سلام

اتفاقا من این آهنگ رو دارم و چندین بار گوش دادم و بسیار متعجب شدم! چون به هیچ عنوان تناسب نداشت!!!!

من فکر نمیکنم این خواننده( نامجو که لان هم فهمیدم اسمش اینه) کار درستی کرده!! تا دقایق اول اهنگ همه چیز خوب پیش میره و آهنگ بسیار قشنگی هست و تقریبا مثل اقای فرهاد میخونه. اما بعدش
اون آیه وحبل لله و... رو به سبک اسپانیایی با یه تن خاص ( ضایع) میخونه(متاسفانه) بعدش شروع میکنه دوباره به خوندن و از دریای خزر میره به ایه قرآن و بعد به لنگه کفش وقرص دیاسپام و سشوار و...

به خدا نمیدونم چی بگم که توی شعرش آروق هم میزنه (اگر املای آروق رو درست نوشته باشم) مثل اینکه 4 تا لیوان نوشابه خورده بعدش ...

خواندن ایانت قرآن با اهنگ هیچ گونه اشکالی نداره (مثل تواشحی) ولی این مدل خوندن اشکال داره ما خواننده های زیادی داریم که عربی و فارسی خوندن و خیلی هم زیبا و متناسب خودن ولی این اقا خیییییر!!!

خواهش میکنم که همیشه حقیقت رو بگید.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

در مورد آهنگ گيس محسن نامجو، که مياد و آيه ي شريفه ي «واعتصموا بحبل الله جميعا ولاتفرقوا» رو به اون سبک مي خونه، واقعا بايد گفت اين شاعر گران قدر شاهکار کرده؛
به نظرتون معني اين آيه چيه؟ همگي به ريسمان خدا چنگ بزنيد و متفرق نشويد، خيلي خودموني تر يعني با هم يکي باشيد.

اگر قرار بود قرآن رو هر کسی اینجوری تفسیر کنه، از یک طرف قرآن تبدیل میشد به یک کتاب داستان، یا شاید هم کتاب فکاهی(!!)، نیازی هم به امام زمان (عج) برای تاویل و تفسیر آیات آن نبود!
کی گفته آیه واعتصمو بحبل الله یعنی با هم یکی باشید؟! اصلا ظاهر عربی آیه هم این رو نمیگه، چه برسه به باطنش! با توجه به احادیث معصومین (ع) آیه درباره امیرالمومنین (ع) و تمسک به ولایت ایشان هست. ببینید تفسیر شما - یا خواننده شما که من تا الان اسمش رو نشنیده بودم - چقدر با تفسیر اهل بیت (ع) فرق میکنه!

اما متآسفانه همه قادر به درک کردن سبکش نيستند و فکر ميکنند نامجو داره شعر رو ضايع ميکنه. در مورد آياتي هم که در چندتا از کاراش خونده همين مسئله پيش اومده.
شايد باورتون نشه اما اولين باري که روز قيامت رو تونستم يه جورايي تصور کنم وقتي بود که همين آهنگ نامجو رو شنيدم درصورتي که قبل از اون ده ها بار اون سوره رو از زبان قاري هاي مختلف شنيده بودم اما اون جور قرائت ها هيچ وقت باعث نشده بود که حداقل من يکي به معناي آيات فکر کنم.

بله، یه جورایی مثل لباس پادشاه در اون داستان معروف میمونه که هرکی نبیندش، مشکل... داره!
اینکه شما توانستید تصوری از قیامت داشته باشید مهم نیست، بلکه اینکه تصور شما از قیامت واقعا درست باشه مهم هست. تصور غلط میتونه حتی خطرناک تر از تصور نداشتن باشه!
از طرف دیگه، هر مقوله ایی در عالم برای خودش شانی داره. شما در کلاس درس شان معلم را رعایت می کنید و فرضا بهش فحش نمیدید، یا باهاش شوخی نمی کنید. وقتی رئیس جمهور را ملاقات می کنید، سعی می کنید رفتارتان متناسب با رفتاری که در پیش یک رئیس جمهور رایج هست، باشد. وقتی کسی شان چیزی را رعایت نمیکنه، بهش تذکر میدید، و... قرآن هم در اسلام شآن بسیار بالایی داره، نباید به یک جوون اجازه داد همینطوری آیات قرآن را در هر context ایی که دوست داشت، و در هر سبکی که خواست، و با هر معنی ایی که دوست داشت برای دیگران بخونه! اگر توی خونه خودش برای خودش خونده بود، خودش بود و خدای خودش، فردا باید جواب پس میداد، اما توهین به شآن قرآن از طریق انتشار همچین آهنگی قابل قبول نیست. از طرف دیگه، عربی مثل فارسی نیست، کافیه یک حرف یا حرکت را کم و زیاد کنید تا معنی جمله عوض بشه، در شرایطی که تمام مراجع تقلید معتقدند که خواندن غلط قرآن اگر از روی عمد باشه، گناه داره، و حتی رعایت لحن و مخارج حروف را در حین قرائت نماز واجب میدونند، این آقا چطور بخودش جرآت داده آیات را با لحن دلخواه خودش بخونه؟!!
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار
تماس:

پست توسط hajahmadi mohammad »

فکر میکنم بهتره صبر کنیم تا خود آقای نامجو ماجرا رو برای همه روشن کنند.
در ضمن من پیشنهاد میکنم کسایی که نامجو رو نمیشناسند یا با سبک کارش آشنایی ندارند قبل از موضع گیری اول یه کم تحقیق کنند .
SAMAN نوشته شده:سلام

اتفاقا من این آهنگ رو دارم و چندین بار گوش دادم و بسیار متعجب شدم! چون به هیچ عنوان تناسب نداشت!!!!

من فکر نمیکنم این خواننده( نامجو که لان هم فهمیدم اسمش اینه) کار درستی کرده!! تا دقایق اول اهنگ همه چیز خوب پیش میره و آهنگ بسیار قشنگی هست و تقریبا مثل اقای فرهاد میخونه. اما بعدش
اون آیه وحبل لله و... رو به سبک اسپانیایی با یه تن خاص ( ضایع) میخونه(متاسفانه) بعدش شروع میکنه دوباره به خوندن و از دریای خزر میره به ایه قرآن و بعد به لنگه کفش وقرص دیاسپام و سشوار و...

به خدا نمیدونم چی بگم که توی شعرش آروق هم میزنه (اگر املای آروق رو درست نوشته باشم) مثل اینکه 4 تا لیوان نوشابه خورده بعدش ...

خواندن ایانت قرآن با اهنگ هیچ گونه اشکالی نداره (مثل تواشحی) ولی این مدل خوندن اشکال داره ما خواننده های زیادی داریم که عربی و فارسی خوندن و خیلی هم زیبا و متناسب خودن ولی این اقا خیییییر!!!

خواهش میکنم که همیشه حقیقت رو بگید.

یکی از ویژگیهای آثار آقای نامجو وجود تصویر بسیار قوی توی سبک اجراش هست . این تصویر معمولآ با شیوه ی بیان شعر یا آواهایی که این خواننده با هنرمندی از حنجره ی خودش خارج میکنه ایجاد میشه. توی اون قطعه شما میشنوید که عاشق به معشوقش میگه :
یک روز که باشم مست لایعقل و ترد و سست و...
برای ایجاد این تصویر در ذهن شنونده که عاشقه واقعآ مسته اون آوای آروغ مانند هم به نحوی هنرمندانه به آهنگ اضافه شده.

انشاالله خداوند همه ی مارا به راه راست هدایت فرماید.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط SERPICO »

َُSAMAN عزيز لطف کن و آدرس دقيق جاييرو که محسن نامجو درشعرش عاروق مي زنه رو به ما هم بگو تا ما هم بهش فحش بديم.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
حالا درسته بعضي جاها مثل آهنگ «آه که اينطور» يک سري صداهاي هنجار از خودش در مياره، ولي به قول خودش صدا هر چيزيه که از هنجره در بياد.
در ثاني من امروز دوباره اين آهنگ رو گوش دادم، اما به اين تفاوت که اين دفعه قرآن جلوم بود و داشتم معني سوره رو هم مي خوندم و به چند تا نتيجه رسيدم:
1- خواننده با چينش دوباره ي آيات به شيوه اي ديگر، (پس و پيش کردن آيات) و همچنين خواندن آيات گلچين شده از سوره هاي مختلف، قصد تفهيم موضوعي رو به ما داشته. (بماند چه مسآله اي)
2- معني و مفهوم تمامي آيات خوانده شده تنها يک چيز است و آن هم اشاره به روز قيامت.
3- بايد با ديد خيلي بازتري به نقد اين اثر بپردازيم.
4- دم محسن نامجو گرم.
در ضمن آقاي Frogfoot، از همون ابتداي کار اين آيه مصداق بارز اتحاد و همدلي بوده، حالا شما چه جوري اين آيه رو به امام علي (ع) ربط مي ديد، من نمي دونم. شايد هم منظورتون حديث «ولايه علي بن ابي طالب حسني ....» باشه.
-
عربی مثل فارسی نیست، کافیه یک حرف یا حرکت را کم و زیاد کنید تا معنی جمله عوض بشه، در شرایطی که تمام مراجع تقلید معتقدند که خواندن غلط قرآن اگر از روی عمد باشه، گناه داره، و حتی رعایت لحن و مخارج حروف را در حین قرائت نماز واجب میدونند، این آقا چطور بخودش جرآت داده آیات را با لحن دلخواه خودش بخونه؟!!

خيلي پيش از محسن نامجو خيلي از قاريان مصري اومدن و همين سوره ا رو با اعرابي که نوشته شده خوندن. شما هم اگه بريد و نگاه بندازيد مي بينيد که اعراب ها رو پس و پيش نکرده، بلکه مانند خود نوشتار قرآن خونده، مثل چند تا از قراء ديگه.
در ضمن همين که اين کار باعث شده چند تا مثل من و hajahmadi mohammad و ديگرون ولو يک نفر قيامت رو فهميده باشند، حتي يک ذره، خودش کفايت مي کنه، کاري که خيلي از مسئولين امر نتونستن درست انجامش بدن.
خداوند همه ما را به راه راست هدایت کند.
بي تو اين جاده مي رسه به ناکجا
تکيه گاهم باش تو اي خدا ...

اي خدا...

اي خدا...
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

اظهارات محسن نامجو درباره اقدام موهن خود

این قطعه موسیقی یک کار پژوهشی و بر اساس ایده تلفیق قطعاتی از موسیقی عرب با موسیقی ملل تنظیم گردیده است

در روز ضبط قطعه، اشعار عربی در خانه جا می‌ماند و محسن جهت بررسی نتیجه کار، به طور ناخود آگاه و غیر عمد به‌جای اشعار عربی مذکور به خواندن آیاتی از قرآن که از حفظ بوده اقدام می کند. لازم به توضیح است که محسن در دوران دبیرستان قاری قرآن بوده و این آیات را از حفظ ادا کرده است.

محسن نامجو، خواننده و آهنگساز آلبوم «ترنج»، که به تازگی خبر شکایت از او به اتهام توهین به قرآن منتشر شده‌است، با انتشار توضیح کوتاهی در وب‌سایت شخصی خود اعلام کرد: «این موضوع توسط مراجع دولتی در سال گذشته با من مطرح شده بود و من متن توضیحی راجع به این قطعه را به ایشان ارائه دادم که هیچگاه چاپ نکردند. به‌زودی توضیح رسمی اینجانب راجع به این قطعه در سایت اینترنتی خودم و سایت‌های خبری ایران ارائه خواهم داد تا هیچ‌گونه شک و شبهه‌ای پیش نیاید».

بنابراین گزارش دو روز پس از آنکه خبر شکایت عباس سلیمی، از چهره‌های شناخته شده قرآنی کشورمان، از محسن نامجو، به اتهام توهین به قرآن کریم، «حمید نامجو»، برادر محسن نامجو با انتشار نامه‌ای در مورد قطعه‌ای که موجب شکایت مذکور از نامجو شده‌است، توضیحاتی ارائه‌ کرد.

متن کامل این نامه به شرح زیر است:

«در خصوص شکایت آقای عباس سلیمی در مورد یک قطعه موسیقی که کلام آن حاوی آیات شریفه قرآن است، نکات ذیل را به اطلاع عموم می‌رسانم:

1- این قطعه موسیقی یک کار پژوهشی و بر اساس ایده تلفیق قطعاتی از موسیقی عرب با موسیقی ملل تنظیم گردیده است. در روز ضبط قطعه، اشعار عربی در خانه جا می‌ماند و محسن جهت بررسی نتیجه کار، به طور ناخود آگاه و غیر عمد به‌جای اشعار عربی مذکور به خواندن آیاتی از قرآن که از حفظ بوده اقدام می کند. لازم به توضیح است که محسن در دوران دبیرستان قاری قرآن بوده و این آیات را از حفظ ادا کرده است.

2- بر اثر بی‌مبالاتی یا غرض‌ورزی افرادی ناشناس یک اثر پژوهشی که صرفا در حد یک یادداشت شخصی بوده و هیچگاه جهت پخش یا انتشار ضبط نشده است سر از اینترنت درمی‌آورد و با وجود خواست سازنده، قطعه تکثیر می‌شود.

3- دیانت و تعظیم شعائر موسیقی در خانواده ما موروثی بوده و جای شبهه ندارد. پدرم، برادر بزرگترم و محسن، قاری قرآن بوده‌اند و بیست سال پس از فوت پدرم، هنوز مادرم بر ادای نذری که بر ذمه پدرم بوده اصرار می‌ورزد. نماهایی از فیلم «آرامش با دیازپام 10» که از منزل پدری ما فیلمبرداری شده گواه این امر است.

(گرچه طبق قانون اساسی هیچ شهروندی مکلف نیست که دیانت و اعتقادات خود را اعلام و از آن دفاع کند، اما ایجاد اتهامی چنین سنگین ایجاب می‌کند که من به‌عنوان وکیل برادرم، توضیحاتی را ارائه کنم تا او به مظان اتهامی نادرست، هستی و نیستی‌اش بر باد نرود).

4- انتشار بدون مجوز و بدون اذن صاحب اثر (آثاری مثل موسیقی، فیلم، کتاب، مقاله ) و حتی انتشار فیلم‌های خصوصی زندگی دیگران گناهی است که در جامعه ما قبح آن از بین رفته و هیچ‌کس برای آن شکایت به دادگاه نمی‌برد. در غیر این‌صورت به آسانی نمی‌شد برای پژوهش‌های شخصی کسی او را در مظان اتهام قرار داد.

5- به‌هر تقدیر برادر ارجمند آقای عباس سلیمی به دلیل سوابق و تجارب طولانی می‌دانند که :
الف. در کشورهای عربی قرآن را به لحن‌ها و ریتم‌های متفاوت قرائت می‌کنند و این امر خصوصا در مصر بسیار بارز است.

ب. موسیقی بیرونی و درونی جزء لاینفک آیات شریفه قرآن است. این موسیقی در سوره‌های مختلف تغییر می‌کند و همین موسیقی امکان قرائت‌های متعدد را فراهم می‌کند.

ج. بسیاری از ادعیه نیز موسیقی‌های جذاب و متفاوت با ریتم‌های ترکیبی زیبایی دارند و به همین دلیل لحن و فضا و ریتم خواندن دعای کمیل مثلا با دعای جوشن کبیر متفاوت است. آیا اگر موسیقی بیرونی ادعیه در کنار هم در یک اثر قرار گیرند و تکرار شوند، آیا صفت چنین عملی سخیف است؟

د. آقای عباس سلیمی در مصاحبه‌شان فرمودند که هر کسی صلاحیت قرائت قرآن را ندارد و نیاز به دریافت مجوز و رعایت ضوابط است. آیا ایشان مطمئن هستند که تمامی مسلمانان دنیا برای قرائت قرآن از نهادی مشخص مجوز می‌گیرند. واقعا برای قرائت آن باید از نهادی مجوز گرفت. احتمالا منظور ایشان صرفا آموزش قرآن، آن‌هم در کلاس های رسمی بود والا ما که در مکتب خانه قرائت قرآن آموختیم.

6- محسن نامجو در گفت وگوهای خود با خبرگزاری‌های رسمی و روزنامه‌های کثیرالانتشار ایران، بارها اعلام کرده که فردی مذهبی است و از خانواده‌ای مذهبی برآمده است. در اثبات این مدعا می‌توان به ترانه‌هایی که برای امامان شیعه با عناوین «علی» (در مدح حضرت علی(ع)) و «یاس به زنجیر»، (در سوگ سالار شهیدان امام حسین(ع)) سروده و اجرا کرده است، اشاره کرد.

7- اینجانب به وکالت از برادرم صریحا تاکید می‌کنم که این امر، بدون نیت توهین، بدون قصد قبلی و صرفا به‌صورت خصوصی و شخصی بوده است. گرچه لحن‌های اجرا شده در آن قطعه شاید برای ما نامانوس باشد، اما اغلب این لحن‌ها در کشورهای عربی رایج‌اند. بنا به موارد فوق مشخص است که هیچ قصد قبلی متناسب با عناوین اتهامی در این خصوص وجود نداشته و ندارد.

کسانی که محسن نامجو را از نزدیک می‌شناسند، او را آدمی مومن، معتقد به شعائر دینی و مذهبی، محجوب و مودب می‌دانند که تصور تعرض به اعتقادات دینی در مورد وی غیرقابل باور است.

با وجود همه این موارد برای رفع هرگونه شائبه بدین وسیله اعلام می‌دارم که محسن نامجو از بابت پخش غیرمجاز این تجربه شخصی متاسف بوده و عذرخواه کسانی است که احساسات دینی‌شان جریحه‌دار شده است. محسن نامجو اطمینان دارد که با توجه به توضیحات فوق، آقای سلیمی و سایر بزرگان با دیده خطاپوش به این موضوع خواهند نگریست، چرا که تحمل این اتهام ناروا فارغ از این‌که مجازاتی به آن تعلق گیرد یا خیر، فراتر از توان و تحمل خود و خانواده‌اش است.

8- در خاتمه لازم به ذکر است که محسن نامجو روز پنج‌شنبه 7 شهریورماه 87 یادداشتی را در سایت خود با این مضمون گذاشته است: «اینجانب محسن نامجو از اخبار امروز مطلع شدم. این موضوع توسط مراجع دولتی در سال گذشته با من مطرح شده بود و من متن توضیحی راجع به این قطعه را به ایشان ارائه دادم که هیچگاه چاپ نکردند. به‌زودی توضیح رسمی اینجانب راجع به این قطعه در سایت اینترنتی خودم و سایت‌های خبری ایران ارائه خواهم داد تا هیچ‌گونه شک و شبهه‌ای پیش نیاید. خداوند همه ما را به راه راست هدایت کند»».

منبع : آفتاب
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”