لغو مسابقه "زیباترین راهبه"

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

لغو مسابقه "زیباترین راهبه"

پست توسط حسن2568 »

بر اثر فشارهای اسقف محلی رخ داد؛ لغو مسابقه "زیباترین راهبه"

مسابقه انتخاب زیباترین راهبه که توسط یک کشیش ایتالیایی برنامه ریزی شده بود بر اثر فشارهای مقامات بالادستی کلیسای ایتالیا و اسقف محلی به حال تعلیق در آمد.

به گزارش شیعه نیوز، پدر آنتونیو رانگی طراح این مسابقه گفت:مسئولین کلیسا و اسقف محلی از این طرح ناخشنود بودند و به همین خاطر این طرح را تعلیق کردم اما آنها قصد من از برگزاری این مسابقه را بد فهمیده اند.
این کشیش ادامه داد: قصد من این نبود که راهبه ها را به عنوان مدل روی صحنه نمایش ببرم و می خواستم "زیبایی های درون "مانند میزان مشارکت در فعالیت های اجتماعی، فعالیت در زمینه ارتقای سطح تحصیلات و بهداشت جامعه، مددکاری های اجتماعی و میزان کاری که برای کلیسا انجام می دهند را نشان دهم.
لازم به ذکر است این کشیش ایتالیایی چندی پیش در وبلاگش طرحی برای انتخاب زیباترین راهبه توسط راهبه های دیگر مطرح کرده بود که بازتاب وسیعی در رسانه های جهان داشت. بر اساس این طرح، راهبه ها باید عکس خود را برای "پدر آنتونیو رونگی" می فرستاند تا در آرشیو الکترونیک خود قرار دهد و کاربران اینترنتی نیز باید با رای دادن به این عکسها برنده را انتخاب می کردند. پدر آنتونیو ادعا می کرد که راهبه ها خود پیشنهاد برگزاری چنین مسابقه ای را داده اند. وی انتظاد داشت حدود هزار نفر در این مسابقه شرکت کنند و ابراز امیدواری می کرد که این مسابقه فقط منحصر به اینترنت نشود و چیزی شبیه مراسم انتخاب ملکه زیبایی ایتالیا برگزار شود!

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”