اعلام نتايج نهايي آزمون سراسري سال 1387

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار
تماس:

پست توسط bbk_agp »

SORENA نوشته شده:... یه تهرانی اگه بخواد تو همون دانشگاهی که یک دختر شهرستانی با استفاده از سهمیه و با رتبه 40_50هزار قبول شده ، قبول بشه باید رتبه اش 10_15 هزار باشه ... این عدالت هست ولی وقتی سهمیه به تهران داده میشه بی عدالتی میشه)

یعنی واقعا شما نمیتونی این مسئله رو درک کنی؟ این خواسته ی نا معقولی هست که تهرانی ها دارن؟ سهمیه یا نباشه یا اگه هست برای همه باشه .

اونی که شما میگین مربوط به رتبه در مناطق مختلف است... دختری که تو شهرستان رتبه 40-50 هزار میاره، پدرش در میاد با معلمان متوسط و به پایین و امکانات محدود...
اخراج شده
محل اقامت: new_arash_1370@yahoo.com

پست توسط arash banikarim »

بابا رتبه هاتونو بگين!انشاالله اين وضع هم درست ميشه!!!!!!!
ولي خداييش راست ميگن!ما تو شهرستان پدرمون با بعضي از معلما در مياد!!
يادمه اولا كه منتقل شده بوديم يزد [اخه من اهل شيرازم] خيلي جالب بود اخه لهجه ي بعضي از معلما رو نميفهميدم!!!!!!!!!!!!!!!!!اصلا گيج ميشدم!حالا حساب كنين چقدر من درس رو نميفهميدم و مجبور بودم خودم بخونم.

گذشته از اون لطفا بگين قبول شدين يا نه؟
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

در صفحه اول یکی به دو بین شهرستانی ها و تهرانی هاست!

خواهشن ادامه ندید.

شما همتون بچه اید( سن و سالتون کمه) برید خدا رو شکر کنید الان پذیرش هرچی که هست نسبت به دوران ما که انفجار بود خیلی بهتر شده الان اگر اشتباه نکنم یکی از مسولانشون میگفت که از هر 2 نفر یکی قبول میشه.

ضمنا ما اون موقع زیاد درس نمی خوندیم ولی من خودم وقتی که اراده کردم تو شهرمون که همه میگید بومی بومی, 5 نفر قبولی داشیم که من یکیشون بودم.

حرفم اینه که سهمیه و بومی و .... همه فیلم هست. هر کسی که بخونه و تلاش کنه حتما قبول میشه :shock:

البته این برای دانشگاه دولتیه , حرف سهمیه رو باید تو دانشگاه ازاد زد.( که اونم همه قبول میشن)

یه پیشنهد هم میکنم که حتی الامکان کسی رشته فنی حرفه ایی( برای رفتن به رشته های مهندسی تنها راه رشته ریاضی فیزیک و داشتن پایه بسیار قوی ریاضیات هست) رو انتخاب نکنه که تا ابد ادهر پشیمان خواهد بود.

تلاش کنید و بخونید به اندازه زحمتتون پاداش میگیرید. وسلام
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
New Member

پست توسط hajaub »

آقای سورنا شما نگران قبولی تهرانیها در شهرستان هستین؟ ::ns
با این وضعیت سهمیه بومی که 95% از تهرانیها تو شهر خودشون میمونن اون چند درصد بقیه هم یا میرن آزاد یا برای سال بعد کنکور میدن
اگر 95% رو قبول نداری بگو چجوریه که رتبه کشوری 14 از کرمان نمیتونه پزشکی تهران قبول بشه اما تهرانیها با رتبه 800 قبول میشن؟

اینکه هر کس تو شهر خودش قبول بشه مسئله ای نیست اما بشرطی که تبعیضی بین دانشجوی تهرانی و شهرستانی نباشه
مسئله تبعیض بین دانشگاهها و دانشجوهاست و امکاناتی که بطور ناعادلانه بین دانشگاهها توزیع شده
یکی از دوستای تهرانیم که تو دانشگاه کرمان درس میخونه این شهر و دانشگاهش رو به جهنم تشبیه میکنه!! یه بار منو برد دانشگاه تهرانو نشونم داد وضعیتشو که دیدم کفم برید
از مهندسی کامپیوتر کرمان انصراف دادم و دوباره کنکور دادم و حتم داشتم تو این 50 تومنیه قبول میشم اما ...

مسئله اینجاست که دکتری که تو زاهدان فارغ التحصیل میشه تو دانشگاهش فقط اسم چند تو بیماری رو شنیده اما دکتر تهرانی با صدتا بیمار کار کرده و حسابی ورزیده شده
حالا بیا و میزان بیماری و مرگ و میرو تو زاهدان با تهران مقایسه کن
مردم سیستان و بلوچستان از شدت کمبود امکانات میرن پاکستان معالجه بشن اما پزشکای متخصص تهرانی از دبی و ... براشون مریض میاد!!

گفتی مردم مناطق محروم برن اعتراض کنن که وضع زندگیشون بهتر بشه :???: :::P عزیز مگه تو این اعداما رو تو بلوچستان و کردستان و ... نمیبینی؟ :-?
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار
تماس:

پست توسط Damavand »

دانشگاهها رو سهميه بندي کنند و به هر کي يه کارت هوشمند (مثل کارت سوخت ) بدن و خيال همه رو راحت :::P :::P :::P کنند :???: :???: :???: :???: :???: :???:

مملکتي که قبول شدن توي دانشگاه مثل ته قيف و تموم کردن درسها و مدرک گرفتن مثل سر قيف باشه ديگه چه انتظاري ازش ميشه داشت
خداااااااااا :lol:

حالا بییاد بزنید تو سرهم که سهمیه کی بیشتره و سهمیه کی کمتره
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

M0H@mM@d, شما فکر مي کنين همه جاي تهران لوله کشي گاز داره خوب اجازه بدين از اشتباه درتون بيارم همه جاي تهران گاز نداره خيالتون راحت

عزیز من حق شما رو که تهرانی ها نخوردن ، تو شهر شما لوله کشی گاز نیست بریزید تو خیابون اعتراض کنید ! براتون لوله کشی کنن. تو همون شهر شما راننده تاکسیتون 5 صبح میزنه بیرون تا 12 شب کار کنه؟ ناهارش رو با خانوادش نخوره یا تو ماشینی که از کله سحر مدام توش بود در حال رانندگی افطار کنه؟ توی دود دم و ترافیک با آدمهای متفاوت و صدها لحجه متفاوت سروکله بزنه؟ شما فکر نمیکنی شهری که تقریبا همه تو اون باید 2 یا 3 شغل داشته باشن و روزی 2تا3 شیفت کاری کنن حق پیشرفت داره؟ حداقل تو شهرستانی که من درس میخون اینطوری نیست شهر ساعت 7_8 عصر تعطیل میشه و همه برای ناهار میرن خونه هاشون همه با فرهنگ همدیگه آشنان و ... تهران برای رسیدن به اینجا بهای زیادی داده ، در مورد تهرانی های اصیل وضع از این هم بدتر هست میدونی چرا؟ چون زمان انقلاب اون دسته از تهرانی ها که با حکومت قبلی بودن به خارج متواری شدن و مال اموالشون تصرف شد اون عده هم که با انقلاب بودن حواسشون پی ثروت اندوزی نبود تو انقلاب شرکت کردن بعد رفتن جنگ وقتی برگشتن دیدن تمام مال و اموال مصادره شده افتاده دست مهاجرین تازه به تهران این مهاجرها تو شهرهای خودشون هم زمین و خونه گرفته بودن بعد دیدن هیچکدوم از مسئولین شهرشون تهرانی نیستن( تا همین امروز ). اینا کم چیزایی نیست عزیز من ، پس بدون حق شمارو تهرانی ها نخوردن. حق تهرانی های قدیمی هست که پایمال شده ، شما فکر میکنی کدوم یکی از تهرانی های قدیمی از این مسائل راضی هستن و شرایط فعلی شهرشون رومیپسندن؟

در پاسخ به شما دوستان عزيز......همون قسمت هائي هم که تهران لوله کشي داره اول حق اين مردم بد بخت جنوب بوده بعد اونجا..........در ظمن اگه تهران بعضي جاهاش لوله کشي نداره بوشهر هيچ جاش نداره........
یا حالا گاز هیچی.......برق رو در نظر بگیرید...آیا سهمیه رفتن برق و خاموشی در تهران با اون آبو هوای خوبش توی تابستون باید با بوشر که 98%شرجی و 45 درجه گرما داره برابر باشه که حتی بعضی وقتا توی بوشهر خاموشی به روزی 4بار یعنی 2-3 برابر تهران میرسه..........اگه نا حق میگم تف بکنید توی صورت بنده.................بزاريد يک پرانتز باز کنم...يکي دوسال پيش که معلم هاي همه ي شهر هاي ايران اعتراض کرده بودن توي همين بوشهر چند تاشونو زنداني کردن...اما نميدونم چه حکايتيه تا تهراني ها يه اعتراض ميکنن همه چيز درست ميشه...شما که تا حالا طرز برخورد با اعتراضات رو توي اينجا نديدي خواهشا تز نديد.... از طرفي شما اونجا دودو دم داريد ما هم اينجا شرجي داريم....از طرف ديگه چرا فکر ميکنيد فقط توي تهرانه که همه 5 صبح ميزنن بيرون 12 شب بر ميگردن؟ همين همسايه ما دقيقا همينجوره...اگر هم قراره به سرو کله زدن با لحجه هاي مختلف باشه که توي اين بوشهر لعنتي تا دلتون بخواد لهجه ريخته حتي بيشتر از تهران چون منطقه اقتصاديه از لهجه هاي کشور خودمونگرفته تا روس ها و ژاپني هاي اقتصادي که واسه 100تومان به تاکسي دادن ميخواد جونشون بالا بياد.....
 [marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq] 
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

گرچه خيلي از حرفاي دوستان غير منصفانه است اما يه جورايي براي کمک به خاتمه ي بحث بايد بگم
من مديريت جهانگردي پيام نور تهران قبول شدم اما از اون جايي که الان دانشجوي مهندسي اي تي هستم فکر نمي کنم ثبت نام کنم البته پيشنهاداتي شده که دوتا رشته رو با هم بخونم :-o
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

فرشته جان دوست عزیز...اگر منظورتون از غیر منصفانه عرایض بنده هستش دقیقا بفرمائید کدوم قسمتشه که منم به اشتباهم پی ببرم. :-)  

با تشکر 
 [marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq] 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

اينم ما حصل کنکور ما:

سراسري: مهندسي کامپيوتر (سخت افزار) سجاد مشهد
آزاد: مهندسي برق الکترونيک قزوين
.
.
.
و با توجه به اينکه کرج زندگي مي کنيم دومي رو انتخاب مي کنم :D
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”