چيزي فراتر از nukezone و erepublik ....بازي اينترنتي....
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار

سلام دوستان
من بلاخره وقت كردم و براي خودم يه كشور ساختم و اون رو تقريبا به تمامي تجهيزات موجود از سرباز تا ماهواره مجهز كردم و سعي كردم از تكنولوژي متوسط و سطح بالا براي ارتشم استفاده كنم اما مشكل اينجاست كه من با كمبود چرخش مواجه شدم ايا راهي براي جبران اين موضوع هست ؟ ميشه چرخش يا گردش خريد ؟
مشكل مالي هم در بازي ندارم تقريبا از لحاظ مالي بي نياز هستم
همين ديشب يك ناو هواپيما بر با زيردريايي اتمي خريدم .
اما امان از اين چرخش ( گردش ها
)
من بلاخره وقت كردم و براي خودم يه كشور ساختم و اون رو تقريبا به تمامي تجهيزات موجود از سرباز تا ماهواره مجهز كردم و سعي كردم از تكنولوژي متوسط و سطح بالا براي ارتشم استفاده كنم اما مشكل اينجاست كه من با كمبود چرخش مواجه شدم ايا راهي براي جبران اين موضوع هست ؟ ميشه چرخش يا گردش خريد ؟
مشكل مالي هم در بازي ندارم تقريبا از لحاظ مالي بي نياز هستم
همين ديشب يك ناو هواپيما بر با زيردريايي اتمي خريدم .
اما امان از اين چرخش ( گردش ها
)"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
JavadRadical,
نمي دونم بازي كجايي هست ولي بازي خيلي جالبي و از كل دنيا تقريبا توش هست اكثرا صهيونيست يانكي عرب (وهابي) انگليسي هندي هستند !
نمي دونم بازي كجايي هست ولي بازي خيلي جالبي و از كل دنيا تقريبا توش هست اكثرا صهيونيست يانكي عرب (وهابي) انگليسي هندي هستند !
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
JavadRadical نوشته شده:سلام دوستان
من بلاخره وقت كردم و براي خودم يه كشور ساختم و اون رو تقريبا به تمامي تجهيزات موجود از سرباز تا ماهواره مجهز كردم و سعي كردم از تكنولوژي متوسط و سطح بالا براي ارتشم استفاده كنم اما مشكل اينجاست كه من با كمبود چرخش مواجه شدم ايا راهي براي جبران اين موضوع هست ؟ ميشه چرخش يا گردش خريد ؟![]()
مشكل مالي هم در بازي ندارم تقريبا از لحاظ مالي بي نياز هستمهمين ديشب يك ناو هواپيما بر با زيردريايي اتمي خريدم .
اما امان از اين چرخش ( گردش ها)
سلام چرخش هر 30 دقیقه بهت 1 چرخش میده
واسه اینکه بیشتر بدست بیاری می ری تو قسمت افزایش بازی و بعد فرک کنم چرخش های سیستم کیلیک میکنی و روی هر کدوم ار اون لینک ها کیلیک کنی 1 چرخش بهت میدن
هر روز هم میتوین کیلیک کنی
همین 2 راه واسه بدست اوردن چرخش
1 راه دیگه هم هست که بعذا توضیح میدم

-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
JavadRadical نوشته شده:ميشه يكي از دوستان لطف كنند و بگه چطور ميتونم زمين خودم رو افزايش بدم ؟![]()
![]()
چطوري مراحل رو طي كنم و بمب اتم داشته باشم ؟
چطوري سلاحم رو پيشرفت بدم و چطوري سلاح بسازم ؟![]()
1 - واسه زمین هر 30 دقیقه 1 زمین بهت میدن و یا میتونی به یه کشور حمله کنی و % از زمین اون کشور تصرف کنی
2- تو قست جستجو و بعد ازمایشگاه که اونجا میتیون بری و کلاهک رو بسازی ( تا چند روز دیگه یه اموزش تقریبی از این قسمت واستون میزام و تجربیاتم در این بازی)
3- اگر بخواهی خودت سلاح بسازی باید بری به قست ازمایشگاه و بعد جستجوی اسلحه و بعد هر کدوم خواستین میتونید ادامه جستجو بزین و تکنلوجی ببرین بالا و بسازین و بفروشین که چند% سود میبرید (اما به نظر من فعلا از بازار سلاح اماده بخرین )
واسه خرید سلاح هم مثلا میخواهید تانک بخرین سعی کیند بالاترین تکنولوجی رو بخرید تانک که میخاهید بخرید هم تو بازار سیاه نگاه کنید و هم خرید اسلحه